To už jsem někde četl před delší dobou. A i to docela souhlasí. Budhismus tvoří hluboké meditace určené k pochopení sama sebe a okolí. Což antický je styl povznesení. Ale rozhodně se nechci hádat je možné, že to byl nedůvěry hodný zdroj. Jinak za ten menší OT se omlouvám jen sem odpovídal.
Sami scénáristé řekli, že litují, že vůbec Furlingy do seriálu tahali... ergo furlingové v SG neexistují.. tedy ne fyzicky... můžeme si myslet, že si je aliance tří ras vymyslela aby z nich byla aliance čtyř ras a stali se tak papírově silnějšími...
Já myslím, že budou podobní lidem, protože Antikové vypadali jako lidi, Noxové taky a Asgardi se taky trochu podobali, jakože měli 2 nohy a 2 ruce, hlavu,....
Asgardi dříve vypadali jako mi,ale díky klonování se z nich stalo to co sou teď. A jinak furlingy si představuju asi jako lidi jenom s drobnejma změnama.
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.