No ale oni se nemaj čim rozmožovat a ktomu mezi nima už snad nejsou ani ženy posledních pár setl let spíš tisíc řekl bych že jsou hemafrodité po tom co se zmenšili oni nmůžou mít děti oni to řikali že ztratili schopnostmít děti a že klonování je jedinej způsob jak ůžou přežit.
Tě uškrtím, kvůli tobě teď nemám čas na psaní a pořádné čtení ostatních povídek zde na fóru... Jen sedím u SGO a hraji si...
no netusim co vlastnis za stroj ale kazdy ma tlacitko na vypnuti. ovsem hlava musi dat prikaz ruce a co se tyka hry tak tam je to tez urcite nejak osetreno holt ta hlava
storm:
Je to stejně zvláštní... Papíry na podvozek dostáváme v patnácti, ale Péčka jsou od osmnácti.
kdyz ale ten podvozek budes pouzivat driv jak v 18 tak je to protizakone a nedej boze kdyz ti bude 18+ a protejsku ne. to je na kriminal a nekdy dozivotni registr v seznamu pedofilu tu v uk je to legalni od 16
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
deadalos: Tu historickou část rozmnožování jsem si tak trochu pozměnila... Takže všichni se přeprogramujte na to, že se Asgardi mohli jak rozmnožovat, tak i klonovat.
pal: Noťase, jenže já ho vypnout nemohu. Jak bych pokračovala ve psaní? a hlavničce se nechce dát příkaz ručičkám, jelikož to nejde... u mě
St0rm a pal: Vy dva se v tom nějak vyznáte, ne?
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
pal: Noťase, jenže já ho vypnout nemohu. Jak bych pokračovala ve psaní? a hlavničce se nechce dát příkaz ručičkám, jelikož to nejde... u mě
St0rm a pal: Vy dva se v tom nějak vyznáte, ne?
a) psati mozno na papir, oskenovat, preposlat treba stormovi at to vyda za tebe, jelikoz se musis zbavit herni zavislosti
to bude temi letityma zkusenostma
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
tak si neztezuj na zavyslost a at tu jsou nove dily bez remcani
Nepřeprogramuju zapomeň prostě pro mě se asgardé rozmnožovat nemohou jen to udu kacepovat v tvé povídce a budu se snažit to nekomentovat ale bude to velké snažení.