tak předem všem děkuji, jsem rád že se vám díl líbil a že jsem některé i rozesmál či přivedl k jistým kontroverzím

a jako již tradičně to vezmu pěkně popořadě

DAVE!:
- chmmm...výměna

věř že jsem měl v plánu použít i klon, čili bych měl takhle dvojnásobnou srandu, ale nakonec jsem jej nepoužil a Jack? lehce bych si dovolil upravit rčení, čím je starší tím je blbější na Čím je starší, tím víc je s ním srandy

(tím víc je z něj puberťák)
- ale neboj, ne všechna sranda trvá nekonečně dlouho, takže bude i zlej Jack

kasparova:
- Caldwell? třeba si ho kvůli tomu budou dobírat...někdy

- jinak děkuji a jsem rád, že se ti díl líbil

Leaf:
- jop, co an to můžu říct

... občas mám holt své dny => někdy se daří víc a někdy míň

- a jinak opět děkuji

coldvel:
- ano, bude bitka
- a stíhače? ano, teoreticky by nějaké mít mohli, ale na tuto oblast jde velice málo "peněz" a naquadahu či trinia, protože si na stavbě Jonase velice zakládají a chtějí vše stihnout v termínu...i proto jsem dal hned do začátku pasáž s Ovirdou, kterému Jack poskytnul dva FISTy...jednoduše řečeno jsou na tom špatně se zdroji

daedalos:
- jak Caldwell v druhé sérii SGA vypadal jako morous tak se z něj vyklubal příjemnej týpek co? (sice za to částečně mohl symbiont, ale i tak

)
- Jonas...řekněme že jsi jeho stav a možnosti shrnul naprosto správně...ale co se dá dělat, je jejich jedinou nadějí (a víš co se říká, naděje umírá poslední)
Shayla:
- tebe jsem tu snad ještě neviděl, nebo možná jen zpočátku

tím chci říct, že jsem rád, že sis aspoň přečetla a vyjádřila se "kriticky" ke Caldwellově družení

- ale prozatím nemám v plánu produkvoat kopulační scény se Stevenem v hlavní roli

takže abych to shrnul: moc děkuji, překvapili jste mne a...a mně došla slova

u příštího dílu nask

le

ještě malej EDIT pro Sorena:
- ano, jistá změna v chování asi bude, ale to se přece nevylučuje

člověk se mění s prožitými zkušenostmi a samozřejěm s věkem...je naprosto nemožné, aby člověk který se choval ve čtyřiceti jistým způsobem byl naprosto stejný i po dvaceti letech