pal: to bylo jen vhodně umístěné rýpnutí do tvojí osoby

nic záludnýho v tom nehledej...a že se ozvu první? možná, ale to bych zde musel sedět od rána do večera a pořád refreshovat při čekání na jakýkoliv komentář (a takovej mag*r opravdu nejsem...alespoň teď už ne...u Enemies to z počátku tak bylo

)
a jojo slečna kašparová má štestí, čekám kdy ji daedalos, nebo coldvel, kteří prahnou po kulatých příspěvcích zaškrtí, rozporcují a bůh ví co všechno

Teyla: řídit mohla, to nepopírám, jen to nešlo tak lehce jako s dítětem...mám pocit, že jsem se k řízení bez dítěte vyjdařoval ve smyslu let jedním směrem a omezená střelba jestli vůbec...její Wr geny jí ovládání sice dovolovaly, ale spíš by mohla ovládat bez sebemenších problémů šipku...už i křižník by mohl být problematický (nebo si to spíš jenom myslím)
zajatý Asgard: možná tam nebude vše co od toho očekáváš, ale vysvětlení proč tam byl a jak se dostal na palubu křižníku určitě bude...a proč ho enchali bez dozoru tři roky? řekněme, že ho zajali v době kdy napadli midway a pokud celá posádka odešla s tím, že někdo půjde na Zemi a někdo, řekněme "dozorce" zůstane na Midway, tak nebyl problém ho tam pár dní ponechat hladovět aby si rozmyslel co odpoví

(jak to dopadlo sám víš a pokud budou po příštím díle nějaké otázky na toto téma, věř, že mám příběh tohoto Asgarda, nebo spíše té situace, proč pro křižník nikdo nepřiletěl promyšlen

kasparova: máš krásnou první větu, ale vůbec jí nerozumím