Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Daedy: No, chvíli jsem to tady pročítala a jen jsem čekala, co se z toho uvelebí :D v podstatě jsem tady, i když nejsem přihlášená :D

Pale: Já ten díl nepřevzala, Daedy předtím napsal:
a z moci mi svěřené budeš potrestán nedostáním nového dílu...takže ho nedostane nikdo...jen odpoledne dostanete novou část...ale až odpoledne
Takže díl nemá nikdo :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

pal: to bylo jen vhodně umístěné rýpnutí do tvojí osoby :D nic záludnýho v tom nehledej...a že se ozvu první? možná, ale to bych zde musel sedět od rána do večera a pořád refreshovat při čekání na jakýkoliv komentář (a takovej mag*r opravdu nejsem...alespoň teď už ne...u Enemies to z počátku tak bylo :) )

a jojo slečna kašparová má štestí, čekám kdy ji daedalos, nebo coldvel, kteří prahnou po kulatých příspěvcích zaškrtí, rozporcují a bůh ví co všechno :)

Teyla: řídit mohla, to nepopírám, jen to nešlo tak lehce jako s dítětem...mám pocit, že jsem se k řízení bez dítěte vyjdařoval ve smyslu let jedním směrem a omezená střelba jestli vůbec...její Wr geny jí ovládání sice dovolovaly, ale spíš by mohla ovládat bez sebemenších problémů šipku...už i křižník by mohl být problematický (nebo si to spíš jenom myslím)

zajatý Asgard: možná tam nebude vše co od toho očekáváš, ale vysvětlení proč tam byl a jak se dostal na palubu křižníku určitě bude...a proč ho enchali bez dozoru tři roky? řekněme, že ho zajali v době kdy napadli midway a pokud celá posádka odešla s tím, že někdo půjde na Zemi a někdo, řekněme "dozorce" zůstane na Midway, tak nebyl problém ho tam pár dní ponechat hladovět aby si rozmyslel co odpoví :D (jak to dopadlo sám víš a pokud budou po příštím díle nějaké otázky na toto téma, věř, že mám příběh tohoto Asgarda, nebo spíše té situace, proč pro křižník nikdo nepřiletěl promyšlen :)

kasparova: máš krásnou první větu, ale vůbec jí nerozumím :D

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

kaparova: Pale: Já ten díl nepřevzala, Daedy předtím napsal:
Citace:
a z moci mi svěřené budeš potrestán nedostáním nového dílu...takže ho nedostane nikdo...jen odpoledne dostanete novou část...ale až odpoledne
Takže díl nemá nikdo :)

ja tez netvrdim ze jsi prevzala dil.
ale ze mas 30 000 prispevek v teto sekci fora to nepopres. :wink:
+ ted diky tomu ze byl planovane smazan prispevek tak i 1300 prispevek teto povidky.

:hmmm: ja ani netusil ze daedy dodava dily osobam
me tim rozhodne nepotrestal
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

pal: tys nevěděl, že s každým stým příspěvkem dostane její autor celý rozvydávaný díl plus k němu i celý následující?...já orávě myslel že to víš a proto jsi dal double post, aby sis jej mohl přečíst s předstihem (teď to neber tak, že si nějak fandím)...jen jsem to předpokládal :)

v tom případě se ti omlouvám a beru zpět tvé nařčení, že jsi podvodník :)
will you forgive me? :pivo: :sorry:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pal: neodpúšťaj mu, vydieraj ho, môžeš z toho vyťažiť nejaké benefity pre seba... :twisted:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja ji skrtit nebudu pak by po mne zustali otisky prstu :D to radci pouziju mistni arzenal :D a stim netem tady budu sotva soutezit o kulate prispevky :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

aiwendill: ještě ty ho v tom podporuj :D chm...začíná se mi to tu vymykat kontrole...I'm doomed :D

coldvel: neboj, jednou na tebe řada určitě příjde...troufám si odhadnout že do konce první série budeš mít minimálně ještě jeden pokus...ideálně tři až čtyři :D

je třeba jen u toho sedět, refreshovat a až tam bude 99 hned tam vhodit chujovinu typu...YAHOOOOOO mám 1400 příspěvek :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Daedy: No ty jsi předtím napsal: "moudrý hlas se ozval...kde jsi byla tak dlouho moudrá květeno? :D "

No, a já jsem v tu dobu byla tady, ale ne přihlášená. Takže jsem čekala, až co se dál uvelebí... A až potom jsem sem to napsala :D

Edit: A co jsi tím myslel, "a jojo slečna kašparová má štestí, čekám kdy ji daedalos, nebo coldvel, kteří prahnou po kulatých příspěvcích zaškrtí, rozporcují a bůh ví co všechno " Rozporcují?? Zaškrtí?? Ty je k tomu navádíš!!! :D A stejně, díl nemám, takže nemají za co mě rozporcovat!!! :D

Pal: No a ten 30 000 příspěvek jaksi vážně nezakecám :D Hold, měla jsem kliku :)

coldvel: místní arzenál?? To se ještě uvidí, až přečteš první část dvanáctého dílu... Hehe :D
Naposledy upravil Marks dne 03.10.2013 13:18:12, celkově upraveno 6

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

vieš že som za každú provokáciu už len z princípu... 8)

príspevky takého typu ako si napísal, by sa mali mazať. Daného človeka to možno trtkne a začne rozmýšľať viac racionálne a začne dávať zmysluplnejšie príspevky... :box2:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

pal: tys nevěděl, že s každým stým příspěvkem dostane její autor celý rozvydávaný díl plus k němu i celý následující?...já orávě myslel že to víš a proto jsi dal double post, aby sis jej mohl přečíst s předstihem (teď to neber tak, že si nějak fandím)...jen jsem to předpokládal :)

je vydet, ze zijes povidkou, kde je hodne veci na bazi, naznacim a ctenar si domysli zbytek. :wink:
ne nevedel a je me to tak nejak jedno. spise je to na obtiz. viz awendill pdf, neni mozne psat k prectenemu na forum(vycinil me za spamovani :evil: :cry: ), jen sz a to se tam ztraci to kouzlo reakci a nasledne diskuze k vydanemu dilu.
Awendille jsem, samozrejme jsem rad, ze jsi me to pdf poslal, jelikoz alespon bylo co cist pri cekani, kdyz jsem se nekde zasekl. :wink:
Awendill pal: neodpúšťaj mu, vydieraj ho, môžeš z toho vyťažiť nejaké benefity pre seba... :twisted:

:hmmm: ze by :?: co by jsem tak po nem mohl chtit :?:
uz vim :!: :!: Pokracovani
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

kasparova: jop už si vzpomínám, jen jsem si to nemohl dát nějak do souvislostí a že bych někoho v něčem podporoval?...já...takovej mírumilovnej člověk co se i v povídce bojí udělat velkej řez kvůli špatným reakcím? :D

P.S.: kde máš 30 000 příspěvek?...celkem v sekci s povídkama?

aiwendill: jop, jistý druh pošťuchování je přípustný a vítaný :)

pal: já a žít povídkou? ani ťuk...enemies možná :D a souhlasím že to může být na obtíž, ale člověk chce být taky občas hodný :)

pokračování bys chtěl?...ee

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

JJ, v celé povídkové sekci... A dala jsem ho u St0rmíka :D

zde důkazík :D
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=338275#p338275
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=338273#p338273

Ty a mírumilovný?? :D Jak kdy... Hehe :rflmao:
Naposledy upravil Marks dne 03.10.2013 13:50:40, celkově upraveno 3

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no a proc ne :?:
nejpozdeji v den vydani kolem 6h ranni :wink:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

pal: tak to pak jo...i když těch 6 ráno zřejmě nebude moc reálných...to spíš tak v 6 večer hm? :)

Alim Airman
Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
...
Pegas, Pegas-Alfa 2.0, 7. Ledna 2010
...
O 2 dny později
... Jeden z mužů pro jistotu přiložil digitální nivelační zařízení, a když se na displeji ukázalo 0.0, byl s prací svou i svých spolupracovníků naprosto spokojen.
...

Zajímalo by mě co tam tím nivelákem měřil ;-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

třeba rovnost brány ve svislé poloze?...:)

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

pěkny díl ,ale lopata a krumpač na vyhloubení díry neřeknu minibagr ,ale když jsi spomenu když jako instalatér jsem musel pomahat v rodinném domě kopat část základů pro nové nosné příčky nebejt zbíječky ,kterou si to trochu člověk načechral zeminu tak bych na tom krumpáči nechal ruce

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
třeba rovnost brány ve svislé poloze?...:)

hmmm, mal som za to, že brána môže fungovať v akejkoľvek polohe. Síce je z nej ťažké vyliezať, keď je vodorovne, ale fungovať bude... :pst:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

endysek: to já s taťkou postavil vlastníma rukama celej barák...takže s kopáním a podobnýma věcma mám zkušeností až až...:) (a to se kopalo na jílovici :) )

aiwendill: to ano, fungovat může v jakékoli pozici...ale vzhledem k projektu FIST, který bude mít krom bojových verzí i stavební, tak je pro něj důležitý každý centimetr :) přece jen je to kráva velká a do brány se vleze tak nějak na těsno :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

keď je brána malá, tak si treba postaviť väčšiu, viď príklad Ori, ktorí si postavili hnusne veľkú bránu. (Tollánci si síce bránu tiež postavili, ale tá pozemská bola väčšia :D )

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jop větší brána řeší všechno :D i když s velikostí těch tolánců si nejsem stopro jistý...tuším že to i přímo v jednom z dílů říkali, že je menší...ale ruku do ohěn bych za to nedal :)

nicméně FIST byl navrhnut tak, aby projel bránou a u bran se počítá s naprostou dokonalostí :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

bolo to v tom diele, keď SG1 prišla na novú Tollánu kvôli tomu súdu Klorel vs. Skaara. ONeill tam skonštatoval, že tá pozemská je väčšia a keď to už povedal on, tak asi naozaj väčšia bude... :lol:

brány a dokonalosť? hmmm, stačí mi diel Avenger 2.0 a je po dokonalosti. zavírovaná brána...

dúfaj, že sa ti v nej FIST nezasekne tak ako Jumper v diele 38 minutes :rflmao: :rflmao: :rflmao:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

dokonalost byla myšlena z budovatelského hlediska...(prostě tvarově) :D

Met.CZ Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahoj opět skvělý díl a hlavně mě zajímá co bude s tim asgardem třeba by to mohla být nějáká zombie aby byla sranda :D
Fantazie je důležitější než vědění.
- Albert Einstein

Stargate: Zrcadlový zlom

http://sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9255

Major General
Major General

Odpovědět s citací

díky Mete i tobě...:) jako vždy mě tvá pochvala potěšila a zároveň mě i zaujal tvůj nápad...:D jen škoda, že už jsem jednou zombíky v Enemies měl, takže jejich potkání v Intervention asi nebude proveditelné...:) prozatím

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky