Uz jsem tady precet mozna pres dvacet povidek a soucasne se mi libi nejvic invertion phoneix a ships
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
v tom případě doufám že přesně v tomhle pořadí ...
ono letošní výběr sice možná nebude lehký...ale kdyby byl SG-Bard za celou tvorbu co je zde na fóru, tak by to bylo mnohem...ale mnohem obtížnější (lidé sice většinou volí novější tvorby, ale ty starší jsou kolikrát tak kvalitní a na takové obsahové i dějové úrovni, že se jim dnes vyrovná snad jen Strom jako SG-Bard a pár dalších lidí, které nebude dále jmenovat, abych náhodou nezapomněl na někoho což by se dalo brt jako urážka na cti )
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
coldvelíku, ty mě tímto nutíš, abych psala rychleji ve psaní No, já zatím přemýšlím, koho napíši první (Buď Daedy nebo St0rmík ) Obě povídky jsou skvělý, i když teď mě oba naštvali!!! Třetího už mám rozmyšleného dávno
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
tak to je dobře Mně se tady na froru krom tech co jsem jmenoval líbila taky Poslední svatá výprava a SG- 24 Hodin
fortone, teď mám problém rozeznat ke komu jsi svůj příspěvek mířil...a jestl ke mně, tak se radši už ani nevyjadřuj (své voliče je třeba si hýčkat a vychovávat )
jo tak dárečků se vám zachtělo...nah...nic nebude... jen si pěkně počkejte jak já...aspoň pak nebudete čekat tak dlouho na 2. sérii...po konci první však jako dáreček dostanete v mé hlavě připravený bonus
daedalos: šak hlasuj jak budeš chtít...mně to je ve výsledku tak nějak fuk...je to jen místní soutěž jejím prostřednictvím můžeš získat čest, slávu a chuť do dalšího psaní... to už mě v reálným životě nějak nezachrání
Já si nemyslím,že je to plus... Párkrát se mi poštěstilo to vyhrát, ale mám pocit, že se mi to nevyplatilo... Pokud tu nečteš něco jiného tak tě sem nic netáhne, a když se sem dostaneš na nový díl, tak nevíš o co šlo... Tak já se toho dobrovolně vzdávám...
Ono je to jaksi plus i mínus Daedy ví, nebo alespoň tuší, o čem já mluvím
Daedy: Jo, máš pravdu, je to fuk... A stejně, já bych si stejně nechala svoji vojenskou značku Tu mám raději... Chci se dostat až k plukovníkovi, to je můj hlavní cíl
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.