Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Vendetta III Epilog.

Stargate Vendetta III Epilog.

Prostě a jednoduše.

Líbí
72
90%
Nelíbí
2
3%
Ještě nevím
6
8%

Celkem hlasů : 80

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

a stejně nic nebude...Patrik nepíše :D

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
a stejně nic nebude...Patrik nepíše :D

tak mu vyřiď ať hned začne :palka: :palka: :palka: :palka:
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

--------------------------------------------------
Obrázek

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale dady.. co to kecáš. Píšu přece.... sice je pravda, že ne Vendettu, ale píšu.
Ale i tak se budu snažit to do konce víkendu sepsat a hodit sem další díl.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jenom aby :palka:
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

Obrázek

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh :D to jsem zvědav...co vím tak si posledních pár minut hraješ s jednou print screen fotkou kterou si chtěl uveřejnit, ergo nemáš čas na psaní :D

Odpovědět s citací

Hajzl nebudu. Nikomu nic není do toho, co je mezi tebou a stormem.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Ó, nový způsob komunikace :D jen bych trochu zmírnila slovník :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak co teda?bude nebo nebude?:palka:
Stargate Nemesis

Obrázek

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No nebude jsi na moc hrrr na něj eště tak rok musíme počkat :D

Odpovědět s citací

Tak ikdyž jsem opravdu chtěl, tak do psaní mi vlezly domácí povinnosti. (nemyslím umýt nádobý apod, ale udělat seno, vyorat brambory apod.. ) Prostě povinnosti, co jsou více časově náročné. A teď mi více dělá starosti výška, na kterou nastupuji, než nedokončená povídka.
Sice občas píšu, ale úplně jiné dílo, které s totím nesouvisí. A upřímně, mám chuť poslat Vendettu ke dnu a plně se věnovat druhému dílu, které byste po čase určitě náležitě ocenili.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ty jsi autor a jen na tobe je co s tou povidkou udelas
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale aspoň nejaké (hoci aj skrátené) ukončenie by mohla dostať. :wink:
:bye:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ano, aj ja sa pripájam...

nejaké ukončenie by sa zišlo. Aspoň by to potom nedopadlo ako s mnohými inými poviedkami na tomto fóre... :scratchanym:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odpovědět s citací

Jako nerad bych tu povídku nechal nezakončenou, mám i v hrubých náznacích vyhlídlý konec. Ale momentálně nemám čas, který bych mohl strávit psaním doslova jsem se v tomhle stopnul. A abych tuto povídku náležitě zakončil, musím si sám přečíst alespoň několik posledních dílů, abych se vložil do děje.

Dejte mi ještě čas tak do konce ledna, kdy budu mít za sebou snad úspěšně zkouškové období a tak bych využil prostoru a pustil se do dokončení této povídky, ikdyž upustím od svých dřívějších plánů a prostě to dokončím co nejpřímněji na konec, který mám vyhlídlý.

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

pridam se ik vam, tahle povidka se mi hodne libi a je skoda, ze ji Patas "zatim" nedokoncil
Stargate Nemesis

Obrázek

Narutho88 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

skvela povidka, kedy das dalsi diel ? :smile: :yahoo: :bravo: :bravo:

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ten tu měl být už o prázdninách :rflmao: :rflmao: :cry: :cry:
Stargate Nemesis

Obrázek

Narutho88 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a kedy ho skutocne da nevies ?
som zvedavy na pokracovanie :bravo: :bravo: :bravo:

Odpovědět s citací

Tak to já taky.. :-D

Ale poslední dobou na mě docela dost lidí tlačí, tak tuhle povídku dokončím ale plně se do ní opřu až tak za měsíc a můžete očekávat tak desedílné zakončení.. :-) Ať to mám z krku a můžu se věnovat dalšímu projektu, který si snad též oblíbíte.

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Sice to bude až za měsíc, ale alespoň něco, takže se těším. A doufám, že na ten tvůj nový projekt nebudeme muset čekat dalšího půl roku potom. :D :D :) :) :hmmm: :hmmm: :palka: :palka: :bravo: :bravo: :arrow: :arrow: :write: :write: :write: :think: :think: :e-e: :hlaseni: :palka: :palka: :thumbsup:
Stargate Nemesis

Obrázek

Odpovědět s citací

:-D Zatím mám nějakých 70 stran.. což je asi 8 dílů.. ale chci mít první sérii hotovou, než se to sem vydám.. ať nemusíte čekat na jednotlivé díly.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:ok: Tak sa budem tešiť na zakončenie terajšej a úvod novej poviedky. :wink: :yahoo:
:bye:

:rendeer: :santa: ŠŤASTNÉ A VESELÉ PREŽITIE VIANOČNÝCH SVIATKOV. :rendeer: :santa:
:pivo:

Odpovědět s citací

Tak, právě činním definitivní prohlášení, že tato povídka ožívá, aby našla svůj konec. Předem se omlouvám, za náhle ukončení či nezmiňování různých vedlejších dějových linií, a že jsem jich tu měl nachystaných dost. Ale jak je autor začne sám zapomínat, kvůli nedostatku času, ztrácí se celková chuť k psaní.
Ale vaše oddanost a nátlak na mne se vyplatil a v příštích cca 4-5 dílech dokončím hlavní příběh a Vendetta upadne v zapomnění jako dokončená.

Samozřejmě tím moje psaní nekončí, je to koníček a relaxace, které se vzdát nehodlám a ještě tento rok můžete očekávat novou, originálnější a po spisovatelské stránce dokonalejší povídku, která u malé hrstky poradců sklízí pozitivní ohlasy.

Toto je spoiler!!!:
A musím podotknout, že díky Jakopovi a kasparově(čísla nwm) ona povídka dostala další hlubší zápletku, která mnohem více zpestří děj. (chudák kasparova ani neví, jakou myšlenkovou linii spustila) :-)

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

uz se nemuzu dockat
Stargate Nemesis

Obrázek

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Napiš toho hlavně sostatečně dopředu ať se pak nestane to, že budem muset dlouho čekati :-))))

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky