Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Budou v povídce Ilumináti ? :roll:
!!DEMACIA!!

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

chtěl bys ilumináty? :D to bych si o nich musel zjistit bližší info, ale do budoucna s nima určitě nepočítám...(ale kdo ví, kam se na svých cestách dostanu :D )

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Jeden z dalších skvělých dílů :D Pěkný díl :bravo:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Major General
Major General

Odpovědět s citací

děkuji slečno kašparová, jsem rád, že se díl líbil :)

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Spodní sila na 304kách nejsou co vim :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

coldvel: mají, mrkni na 18 či 19 díl 10. série SG - byl tam Valin otec a Odyssea útočila na planetu, přičemž rakety vylétly ze spodních sil...zkusím juknout na net a nahodit odkaz

EDIT: zde je obrázek i s krásným záběrem na spoední sila :)
http://images4.wikia.nocookie.net/stargate/images/c/c5/OdysseyMissile11.jpg

coldvel Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

aha
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Trošku mi přijde, že to nedomysleli... Mají 16 odpalovačů raket, ale nahoře... Takže chyba autorů... Leda že by dali rakety do pumovnice, kde je horizont... Ale zase nevím jestli by tu pumovnici Odyssea měla...

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Četl jsem že jí má jen apollo a když se podíváte na ty rakety tak ty maj velmi divný desing protože normálně maj oražoví konec ale tyto modrý takže je tu další otázka,podle mě to je jiná verze horizntu na odpalování raket vesmír-země.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Věděli do čeho půjdou. Nebyl by takový problém tam připíchnout na rychlo něco pro pár střel, které nebudou normální raketky, alespoň podle vzhledu si to myslím. Tady ty zlatíčka budou rychlejší a pravděpodobně účinnější. Program Hvězdné brány už v té době nějakou dobu fungoval. Myslím si, že je tedy rozumné, když řeknu "Měli dost času i vědomostí, na vytvoření lepších střel." Normální raketa s kapkou naquadahu se dá sehnat lehce, ale po těch letech, kdy si všichni vylepšují štíty a další blbůstky, to prostě ztrácí účinnost.
!!DEMACIA!!

Major General
Major General

Odpovědět s citací

daedalos na to možná kápnul...taky mě vrtalo hlavou proč jsou tak odlišné a přisuzoval jsem to právě jiné verzi (čili Vesmír-Země)...ale dalo by se o tom obsáhleji debatovat...

P.S.: to vážně nikoho netankuje, co Aschenové udělali s Hebridanem?

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Když jsi napsal, že na Hebridan poslali chemické zbraně, tak je celkem jasné co se stalo :D ... Lepší otázka by byla "Co se stalo s Omegou, když na ni z Hebridanu byla otevřená brána."
!!DEMACIA!!

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No mě to netankuje jestli přežije asi těch pár set mužů z hebrydanu co si řikají pozemští vojáci Mitechell by mohl přežít v uzevřené 302 a zbytek by mohl Apollo trasportovat přímo k bráně.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pokud nemají kolem brány štít, který zadrží vzduch, tak jim tam transport moc nepomůže. Z táborů transportovali pravděpodobně pár tisíc Serakínů. K tomu přičti Serrakíny, kteří bojovali. Jaffy, kteří bojovali a pak vojáky ze Země. I kdyby měli za prdelí Chucka Norrise, tak by se do té brány tak rychle nenasoukali.
!!DEMACIA!!

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No pochybuju že tam bylo více než 1000 mužů a buď jsem to přehlídl a nebo jaffové eště nedrazili vlastně ano drzili ale né jejich lodě.

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to přečetl a myslím si, že tam Aschenové poslali své nejlepší pšouky za posledních pár let. (Soudě podle barvy mráčku po dopadu.)
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, konečně jsem to přelouskal.. :-)
- Kruci písek Daedale, to byl fakt dobrý proslov. :-)
- Čekal jsem, že Ascheni zničí Appola, nebo aspoň nějak zajmou a získají ZPM, čímž by mohli rapidně zlepšit svou hlavní loď a ještě k tomu by získali technologii Země, takže by měla Země vážněj problém. :-D Docela je mi líto všech těch, co zemřou na Hebridanu... Ale možná je Daedalos nějak zachrání.. :-D Nechal nás v domněnce, že pozemská flotila je v tahu, ale nakonec byla v pořádku. :-)
-Jinak, kdyby se tak nestalo, myslím, že Mitchell přežije v 302jce, jak psal deadalos. Generál Brown a nějací vojáci, přežijou v tom mobilním přívěsu. A nějací vojáci ve FISTu. :) Nakonec Appolo zničí ještě jednu Aschenskou loď a ta další uletí pryč. Toť můj názor. :-)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jop, v to jsem přesně doufal...jak vám budou šrotovat hlavičky makovičky, kde, kdo, jak a co...:D super, tak se mi to líbí...

a popravdě mám ještě jinou teorii, kdo mohl přežít a jak...(něco bude naznačeno v příštím díle...zbytke je na vás :D ) to jste nečekali co?...:D

Kramlík:
-první, kdo se věnoval proslovu, děkuji, jsem rád že se líbil...opravdu jsem si na něm dal záležet a psal se více méně sám, jako by to šlo od srdce...:) samozřejmě jsem chtěl udělat "dojem" a bylo třeba tam udělat z Obamy taky člověka...a ne "neprůstřelného" patriota, který má jen kecy v kleci...:)
-Aschenové a ZPM?...začátek si asi už moc nepamatujete...ale jedna antická základna je i na Aschenu...:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wydra:
- ty jsi mě rozsekal, a to pořádně :D ještě teď se tomu směju...:) nice job, man, nice job :D

daedalos:
-viz výše, vše bude mít v příštím díle dohru, čímž vlastně uzavřu velice dlouhou a obsáhlou dějovou linii s Hebridanem...:)

jinak ještě jednou děkuji a doufám, že i s dalšími díly budete spokojeni...gradace samozřejmě ve finále, ale to až později :D

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

-Proslov na mě prostě a jednoduše zapůsobil. :-)
-Hmm, no, jsem zvědavý, jak to bude s Ascheny, to je rasa, která mi je hodně nesympatická. Bych jim udělal to, co se chystám udělat se Zemí, však ty víš o čem mluvím, viď Daedale. :twisted:
-Jojo, wydra to prostě zabil. :-D
-Takže před dalším dílem si to přelouskám celé odznova, ať jsem trochu v obraze. :-)
-A ano, to jsem nečekal. :-D Jsem fakt zvědavej, kdo to tedy přežije. :-) + Ano, docílil jsi toho aspoň u mě, že mi šrotuje hlavička až mě začíná bolet. :-D

P.S: Snad mi odpovíš na PM. :-)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jop, taky Ascheny moc nemusím, ale mají sakra dobrej potenciál, z něhož jsem se snažil vytřískat co to půjde...čili tím chci jen jemně naznačit, že to rozhodně nebylo jejich poslední slovo...:)

P.S.: Na PM určitě odpovím...jen jsem v poslední době neměl moc chuť a čas...:D ale dnes vše napravím (to mluvím i na vás, coldveli a slečno kašparová)

EDIT: na SZ-y odpověděno, můžete mrknout

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

I já jsem splnil svou povinnost a přečetl další část. Ke komentáři jsem se bohužel dostal až dneska, jelikož mně to pořád nějak nevycházelo :)

Na začátek pár poznatků, které jsem pochytal.

„Přesně tak, Omega už je na nápor připravena a před malou chvílí dostala další zásoby potřebné k přežití větší skupiny nových přistěhovalců,“

Neplánovaná aktivace zvenčí, opakuji neplánovaná aktivace zvenčí,“ ohlásil do interkomu,

Omega byla připravená na příchod osvobozených Hebridanů, ale aktivace byla neplánovaná. To mně trošku skříplo ;)

„Jako dítě na vánoce,“

- No, tohle vám teda, kluci, neodpustím. Tohle je fatální hrubka ;(

A jinak k ději...

Hebridan

- Apollo se s tím moc nepáralo a okamžitě použilo rakety. Zajímalo by mě, jaké nesly hlavice, předpokládám, že jaderné nebyly, ale i tak to je docela rázný útok. Spíš jsem čekal, že bude nepřátelské vojáky likvidovat v poklidu pomocí railgunů. Dále nevím, jestli příchod jaffských lodí něco změní. A kdo ví, jestli jsou vůbec jaffské :) Maximálně mě napadá, že by mohly posloužit k evakuaci vojenských složek a obyvatelstva. A pak k tomu chemickému útoku. Myslím, že tutéž věc provedli Aschenové v Enemies, tudíž trošku zklamání. Nadruhou stranu nemohu říci, že bych to nečekal. Nevíme ale, jaké složení a účinek ten plyn bude mít. Může být smrtelný, rychle, nebo pomalu, může "pouze" poškodit atmosféru, může zmutovat lidi. Kdo ví. Je také otázkou, jak dlouho bude pronikat přes atmosféru a mísit se se vzduchem. Nepředpokládám, že s tímhle pozemšťané něco udělají, jejich jedinou možností bude rychle evakuovat, ale i tak si myslím, že tam zařve hodně lidí (jak ze Země, tak z Hebridanu...jsou Hebridani lidé? :D). A doufám v odplatu...ačkoliv si Země nemůže moc vyskakovat, nemůže si zase nechat všechno líbit. Válí se ve vlastních sračkách, což všechno jen znesnadňuje, ale bylo by hloupé zanevřít na likvidaci svých nepřátel ;)

Země

Očekával jsem pokračování v Afghánistánu, bohužel budeme muset čekat :) Takže tedy proslov. Musím říci, že jsem si chvíli opravdu myslel, že ho chytili. Od vlády USA rozhodně dobrý tah, jelikož si alespoň trošku udobří masy lidí, kteří teď truchlí a nedá se moc počítat s jejich podporou. Výmluva zastiňující program brány byla opravdu velmi originální :) Jsem moc rád, že to skončilo takhle.

Tímhle to asi odbydu. Chybí odhad do dalších dílů. Možná ten koment ještě doplním, dneska nějak nemám slinu...

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Speedy tak neplánovaná aktivace to byla protože eště nevěděli odkud je a taky pochybuju že jim země řekla že v 15:45 (například) maj čekat aktivaci to nemusela být nutně z hebrydanu.

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

V tom případě je každá neplánovaná, a je tedy zbytečné se o tom zmiňovat ;)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No neni každá neplánovaná třeba když Atlantida informavala zemi tak to v SGC přesně věděli kdy a odkud a nebo když se vrací tým na čas přesně tak tky řekně plánovaná.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky