Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak, konečně jsem se dostal k přečtení, a zlepšilo mi to i náladu. :] - Doufal jsem, že konečně Ládin zařve. :-D Bohužel se tak nestalo a budu si muset počkat. :] Co se týče toho úniku Ládina, bych řekl, že uslyšel střelbu s Akček a tak místo toho aby si naqadah odnesl někam do skrýše v hoře, tak vzal nohy na ramena. :] Nó, jak se zdá tak s LA to bude ještě pěkně dlouhá a bolestivá jízda.. :-D S pozdravem Kramlík Radim. :]
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ano tak vymysli něco jiného jak ten "odpad s turbanem" nazvat,Kramlíku slyšet střelbu s AK neni nic těžkého takže dost pravděpodobné.Jo a i kdyby tak by to mohla bejt i 40-50 mužů plus ten tvuj tým a to by bylo už asi 60 a to je četa takže celkem reálné na takovutu akci,Ale otázka jestli to byli mariňáci tak jaká byla nejviší hodnost mariňáků ?Když Lorn po tom co snad všichni hrdinové hlavní byli zranění.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A nemáš to jedno? Ti mariňáci tam sloužili jako komparz, aby tam zase nešla stará známá parta a nesklouzlo to do toho SG stereotypu, kde pilot letectva, mimozemšťan, mimozemštanka a vědec co vyšiluje jenom když má třísku, vystřílí všechno kolem sebe jako banda Masterchiefů . Už předtím daedalos304 psal, že on není na tyhle vojenské věci. Kdyby se měl řídit podle reality, tak tam nemají co dělat Sheppard ani Carterová jelikož jsou oba plukovníci a ti v reálné armádě už nějaký ten pátek sedí na zadku a nechodí na mise. A to nemluvím o tom, že na takovou misi by určitě nešli nějací troubové z letectva. Ale je to jeho povídka, jeho univerzum, jeho pravidla. Musíš to brát s nadhledem.
Obrázek

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ano v dnešní době se už málokdy plukovník dostane do akce ale i tak to neni uplně nereálné ale u generála ano.A dobře už se to pokusim respektovat že Daedalos304 moc armádě nerozumí.

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lorn je od letectva nebo námořní pěchoty? :D
A aby si teroristi nevšimly záblesků tak je mohli transportovat do 10000 metrů nad jeskyni a provést parašutistický výsadek třeba,jednotky použité neřešim, ale mariňáci nemaj parašutistickej výcvik. :D
Co by chudáci mariňáci dělali bez podpory letectva, hodně rychle chcíply. :!:
troubové od letectva, piloti jsou cvičeni přežít za nepřátelskými liniemi, když je sestřelí, pokud se nepletu tak letectvo má commandos a možná ikdyž asi ne podněj spádá 101. a 82 výsadková, a nechci se pouštět do téhlech debat. :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

1. časť 13 dielu prečítaná, tak sa môžem vrhnúť na rozbor. :D
Vojenská časť príbehu sa mne ako úplnému laikovi zdala úplne v poriadku, až na toho Chrisa, viem písal si že je to pol hrdina / pol horká hlava, ale aj tak v jeho veku majorom a urobiť až takú "blbosť"?? Ale inak z akčnej časti príbehu sa mi všetko pozdávalo.
Čo mi však nejde do hlavy prečo bin-Ladin šiel sám prevziať naqadach?? Ako čo tam chcel sám robiť?? Ani zďaleka sa mi na Hulka nepodobá ak chcel náklad vyložiť von z lode. A ak sa naň prišiel len pozrieť, tak fajn, ale ja osobne by som si minimálne 1 bodyguarda pri sebe nechal pre nepredvídateľný vývoj situácie, spojenec či nespojenec. ( Ibaže jeho verní služobníci nemali ani šajnu o geopolitickom rozdelení galaxie a všetko pripisujú jeho genialite??? :hmmm: )

Tak či tak zaujímaví diel, som zvedaví čo sa z toho vyvinie....

P.S.: Stále mi robia problém tie bomby. Ok, ak ich do miest pašovala LA, chápem tomu momentu prekvapenia (ale aj tam je to na tenkej hrane, ak by LA mohla bez detekcie pristáť hocikde na Zemi, prečo nezaútočili na elektrárne, vojenské budovy,... proste aby čo najviac ochromili Zem???), ale nechápem ako mohli civilný vedci z najviac technologicky vyspelých štátov nenájsť stopy naqadahu ako výbušniny (alebo, že by to bol len test a použité boli len "konvenčné" výbušniny :hmmm: )

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

coldvel: svůj příspěvek do debaty jsem ti poslal na SZ a bl bych rád, kdyby pokračovala pouze touhle cestou. Nerad bych byl ten co tady zahájí zase to masivní spamování. :lol: :D
Obrázek

Odpovědět s citací

snad bude příští díl delší, akčnější a když se má program prozradit tak se snad prozradí. :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

fíha...:D jste se rozjeli..už jsme mysle, že 1100 nepadne (i když ani nevím, kdo ten 1100 příspěvek má)...ale za to může dlouhí pracovní doba doplěná o nějakých pár zrzků...:D => 1100 příspěvek se prosím ozvěte na PM...

co se týče bomb?...tak teltakem vystoupíš v za měsícem (LA má "nezjistitelné" HP stopy), zamaskovat a Země je v řiti...přistá někde na střeše budovy a položit naquadahovou bombu...kdyby to byla jaderná, tak města lehnou popelem...(i ten naquadah, jsem zřejmě lehce podcenil)....

prozrazení?...haha :D nechte se překvapit...v 2. části mrknem na mnou nejlépe napsanou prezidentskou řeč...:) (upřímně doufám, že se mnou, i stormem budete souhlasit)
Naposledy upravil Daedalos304 dne 23.8.2013 18:58:12, celkově upraveno 1

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslím, že 1100 napsal coldvel. :) - Gratuluju. (Pokuď to byl někdo jiný, tak taky gratuluju.) :]
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jojo, zkoušel jsem to počítat a psal jsem coldvelovi...těžko říct, který díl už má u sbee, při tom, jak tady s daedalem spamují :D (ne že bych si stěžoval...lehký pohoda, ale posledně to bylo fakt nepřehledné bludiště...:D)

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

To už padla 1100? Wow, asi jsem se trochu zpozdila... :D

coldvel, gratuluji :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Odpovědět s citací

dík to mam štěstí :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

díl 13 i 14 poslán...:)...uvidíme copak mi coldvel napíše jako reakci (třeba se pak s vámi podělím, když to bude pěkné)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky