Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

myslím ,že všichni chtějí možnost A :D

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

A
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Přihořívá k tomu, abych vydala ve středu 14.8. :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No řekl bych že B a C bylo rozdrceno takže ti zustává jen A.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Hehe :D :jump: :jump:
Doufám, že mi nebudete psát o půlnoci, abych díl vydala vteřinu po odbití dvanácté hodiny :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo vtu dobu obvykle eště nespim takže ano :D :D :D díky za nápad už jsem na to zapoměl :D :D :D :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To jsem zas něco napsala :scratchanym: :scratchanym:

Já spíše budu :sleepy: :sleepy: , než abych :write: :write:

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Stejně to zkusim :D :D :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já nikdy nevydržela být až do půlnoci vzhůru... Až na silvestra... Takže ti to stejně nepomůže :whistling: :tongue: :tongue: :loltransparent: :laugh:

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No azkusit to můžu ne ?A nechápu že by někdo nikdy nebyl přes půlonoc vzhůru kromě silvestra jo.No stejně je to lepší.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

deadalos: nezapomněl jsi na něco včera? :D

Tak v kolik chcete new díl??
Naposledy upravil Marks dne 01.9.2013 07:56:11, celkově upraveno 1

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nezapoměl za A jsem se bál že bys pak mohla odmítnout jsem díl dát a pak jsem byl moc unavenej a šel jsem spát v 23:30.Jo a ten díl přece hnéééééééééééééééééééééd.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Zdravím všechny,
na vaše zbožné přání :D dneska ve středu vydávám poslední část desátého dílu. Přeji krásné čtení a zanechte pod tímto dílem svůj komentář. :D

Epizoda 10 : Střetnutí, part 3

Prostor, Země, Athena – o pět a půl hodiny později
Apollo před několika minutami přistál na základně v Nevadě a Athena nadále setrvávala na orbitě, kde čekají na návrat Odyssey, která se jim ozvala před necelou hodinou, když se Athena chystala přistát.
Plukovník Svitsová má spoustu práce s utajením Netana na Atheně. Proto chodí z jedné části lodi a druhou. Nebavilo jí to, ale nic jiného jí nezbývalo, jestli to chtěla udržet v tajnosti. Právě šla znova za Netanem, který nechtěl vůbec nic jíst. Nedivila se tomu, ale potřebovala něco z něj dostat, takže se rozhodla, že na to půjde tvrdě. Stráže stojící před místností jí otevřely dveře, které pak po jejím vstoupení do místnosti zavřely.
„Vidím, že je tác stále nedotčený. Netane, vy mě začínáte udivovat. Hladovkou nic nevyřešíte. Víte to sám.“
„Už jste skončila?“
„Ne“, odpověděla a sedla před jeho klec na židli.
„Už jsem vám řekl, že vám nic neřeknu.“
„To už jsem slyšela od tolika lidí, že takovou odpověď ignoruji. Jinak řečeno, budu tady tak dlouho, než něco z vás dostanu. Jinak za pár minut je tu Odyssea a myslím, že Marks už se na vás těší.“
„Výhružky na mě neplatí“, řekl Netan natolik znechuceně, že se Svitsová na pár vteřin k němu otočila zády.
„No jak chcete, ale pak nevolejte o pomoc, až se tu objeví. Řeknu vám jen to, že jakmile se tady objeví, nebudu mu bránit v ničem, co by chtěl s vámi udělat“, po těchto slovech vstala ze židle a odešla z místnosti.

Prostor, Země, Odyssey – o několik minut později
Odyssea vystoupila z hyperprostoru a Carterová se dozvěděla o tom, co se chystá Marks udělat.
„Kevine, nedělej to“, řekla Sam, která jde hned za ním na můstek.
„Musím a ty to dobře víš“, řekl Kevin a stoupnul k oknu, kde viděl Athenu. Jakmile se zastavil na místě, Athena ho přenesla k sobě na palubu.
„Sakra“, řekla Sam a pak se obrátila na Marksovou a řekla: „Přeneste mě za ním.“ Marksová rovnou zavrtěla hlavou, protože se na Athenu nikdo nedostane. Athena byla komplet uzavřena a zároveň měla aktivní štíty, aby se nikdo k nim nemohl transportovat, jak chtěla Sam.

Prostor, Země, Athena
Svitsová čekala na Markse na můstku, kde se také objevil. Nejdříve na něj nechápavě pohlédla a on naléhavě chtěl vědět jenom jednu věc.
„Kde je?“ zeptal se Kevin.
„Než ti to řeknu, tak mi řekni, co se ti stalo?“ zeptala se Helen.
„Divím se, že o tom ještě nevíš. Před odletem jsem se porval s Mitchellem. Takže, teď už to víš, tak mi řekni, kde je!?“
„Pojď za mnou“, odpověděla Helen a Kevin s ní odešel z můstku.
„Než tam dojdeme, chci se tě zeptat, co s ním zamýšlíš?“ zeptala se Helen, když procházeli chodbou. Kevin na ni jen pohlédnul, protože to ještě nevěděl.
„Nevím. Nejspíše mu udělám to, co udělal Anateo Emersonovi.“
„Měl bys také vědět, že o něm nikdo neví krom posádky. Ráda bych, aby to tak i zůstalo, jestli ho hodláš zabít.“
„Nejdříve z něj dostanu něco o Druhé alianci, jestli o ní ví. Pak si s ním pohraju, dokud nezazpívá.“
„Druhá aliance?“
„Jo. Potkali jsme nové kamarády, kteří mají lepší zbraně a štíty než my. Chci se dozvědět o nich co nejvíce, než z jejich databáze, kterou jsme při bitvě stáhli.“
„Páni. Dobrá práce. Tak teď nejen Luciánská aliance a Oriové, ale dokonce i nějaká Druhá aliance.“
„Jo“, řekl na to Kevin a oba se zastavili před dveřmi od zadržovací místnosti. Helen pokynula oběma mužům, aby jeden z nich otevřel dveře.
Jakmile se dveře otevřely, Netan vstal z pryčny a přišel blíže k mřížím. Helen nechala Kevina samotného s Netanem a odešla z místnosti a šla čekat na chodbu. Marks se opřel o zeď a čekal na Netanovu reakci, která stále nepřicházela. Netan tam stál a nemluvil.
„Netane, Netane. Jestli do pěti vteřin nezazpíváte, tak počítejte s tím, že s tím prostorem, který máte hned za zády, budete seznámen. Je tam dost zima. Myslím, že vám ohřívač ani nepomůže.“
„To je všechno?“ zeptal se Netan. Marks se zasmál a pak z bot vytáhnul zbraň, kterou na něj namířil.
„Ne, teprve začínáme. Teď mi povíš něco o Druhé alianci nebo se prvně seznámíš s touhle zbraní. Neboj, nezabiju tě hned, jen tě to bude bolet“, řekl Marks a s namířenou zbraní na Netana sedl na židli.
„Tak povídej. Co ti říká Druhá aliance?“
„A co za to?“
„Možná ti ušetřím život. I když o tom pochybuji. Tak povídej.“
„Kerro, nejvyšší velitel Druhé aliance. Po celé galaxii se vedou zvěsti, že vlastní cizí technologii, kterou zatím nemohou ovládat. Ale částečně se jim podařilo získat zbraně a zlepšit účinnost štítů.“ Kevin jen zíral, protože se Netan rozpovídal hodně rychle, když na něj mířil zbraní.
„Co je to za technologii? Komu patří?“
„To ví jen nejvyšší z jejich vedení. Takové informace nikomu nesdělují. Ale podle toho, jakou mají palební sílu, to vypadá, že to bude technologie z jedné nejmocnějších ras v této galaxii“, odpověděl Netan.
„Tímto ses vyhnul vesmíru. Ještě se musíš vyhnout zbrani a myslím, že to přežiješ.“
„Co ještě chcete?“ Kevin se podezřele usmál a sklonil zbraň.
„Kde se ta základna nachází?“
„K9M-453-8“, odpověděl Netan.
„Takovou oblast neznám.“
„K9M-453 jsou souřadnice. Osm znamená jejich polohu v sektoru, který se u nich dělí na patnáct různých oblastí.“
„Teď ses ušetřil zbraně. Tím sis stále stejně neodčinil Emersonovu smrt. Nechám tě zavřít do nejhlídanější oblasti na této planetě. Tam si pobudeš na hodně dlouho“, řekl Marks a po těchto slovech opustil místnost.
Na chodbě čekala Helen, která se na něj udiveně dívá, když zahlédla stále žijícího Netana.
„Děje se něco?“ zeptal se Kevin.
„Jo. Co se děje s tebou? Divím se, že Netan ještě žije.“
„Řekl mi to, co jsem chtěl vědět. Takže ho můžete strčit do cely v Oblasti 51“, řekl Kevin, když šli ke kruhům.
„Takového tě ještě neznám. Vždycky jsi byl mužem, který se nevzdává a nebere slova zpět. Ta rvačka s Mitchellem tě nějak změnila.“
„Tou rvačkou to není. A taky včera měla Jane narozeniny, takže jsem se trochu zklidnil.“
„Ó, tak to půjdu s tebou. Ale nejdříve zruším ten bezpečnostní poplach.“

Prostor, Země, Odyssey, můstek
Podplukovník Carterová s poručíkem Marksovou stojí ve přední části můstku a čekají jen na okamžik, kdy přijde Marks se zprávou, že zabil Netana. Obě byly překvapeny, když s úsměvem přišel s Helen na můstek. Helen přišla k Jane a řekla: „Vše nejlepší k narozeninám.“
„Děkuji, madam“, odpověděla překvapená Jane.
„Nechceš nám něco říci?“ zeptala se Sam.
„A co? Netan je držen v Oblasti 51 a teď půjdu za generálem Landrym, kterému se budu zodpovídat za vzniklou situaci. Stačí?“
„Jo“, odpověděla Sam.
„Takže, když budeš tak hodná, přistaň s Odysseou na základnu“, řekl Kevin a sednul do velícího křesla. Jane usedla za konzolu a s lodí letěla k základně.

Země, SGC, zasedací místnost – o několik minut později
Generál Landry seděl před Carterovou, Marksem a Svitsovou, kteří mu měli co vysvětlovat.
„Takže, kdo první začne?“ zeptal se Landry.
„Můžete si vybrat, pane“, odpověděl Marks.
„Tak začněte vy“, rozhodnul Landry.
„Jak teda chcete. Při letu na K3P-983 se nám ozvalo stanoviště Gamma, jejíž dálkové senzory zaznamenaly přílet lodí. Bohužel, s těmito loděmi jsme se ještě neseznámili, až do včerejška. Při setkání nám hned dali najevo, že chtějí s námi bojovat. No, a tak jsme se pustili do bitvy proti dvěma lodím, které měly lepší štíty a zbraně. Druhá aliance, tak si říkají, prý našla technologii, nejspíše, ze čtyř nejmocnějších ras v této galaxii.“
„Čtyři?“ Landry pohlédnul na Markse a pak na Carterovou.
„Ano. Antikové jsou nejmocnějšími bytostmi, jak víme, v této galaxii. Před několika milióny lety opustili tuto galaxii i s Atlantidou. Atlantská databáze není zcela ani z poloviny prostudovaná. Myslím, že právě v jejich databázi bychom našli o všech čtyřech rasách více, než víme“, vysvětlil Marks.
„A vy si myslíte, že mají zrovna Antickou technologii?“ zeptal se Landry.
„Není o tom pochybení. Lepší štíty, lepší zbraně. Kdo jiný by to mohl být?“
„Noxové ani Asgardi to být nemohou, ale ta zbylá rasa ano“, řekla Carterová.
„Co o ní vlastně víme?“ zeptal se Landry.
„Furlingové. Krom toho, že je to rasa, která patří k Alianci čtyř velkých ras, tak nic. V této galaxii se ještě nikdo o nich nezmínil“, odpověděla Carterová.
„Takže to je buď jejich technologie, nebo technologie zanechaná Antiky“, řekl Marks a pohlédl na Carterovou, která souhlasně kývla hlavou.
„Doporučuji vám oběma si připravit řeč pro prezidenta. Tohle mu budete hodně dlouho vysvětlovat“, řekl Landry.
„Ano, pane“, řekli oba zároveň.
„A co náš host? Divil jsem se, že jste ho nechal naživu, když jste měl příležitost ho zabít.“
„Proč bych měl hned někoho zabít? To si všichni myslíte, že jsem posedlý Luciánskou aliancí?“
„Nic takového jsme neřekli“, řekla Svitsová.
„Plukovník má pravdu“, chytla se toho hned Carterová. Marks zavrtěl hlavou a pomalu se vydal ke schodům.

Země SGC, chodba
Podplukovník Mitchell procházel chodbou kolem zasedací místnosti, kde z dálky zahlédl Markse, který, když si ho všimnul, „nahodil“ zpátečku.
„Marksi, počkejte.“ Marks zdlouhavě povzdychnul a zastavil se.
„No, tak povídejte. Před včerejškem vám to nestačilo a tak si to chcete se mnou znova rozdat?“ zeptal se rovnou Marks.
„Ne, to jsem nechtěl říct“, odpověděl Mitchell.
„A co teda chcete?“
„Chci se vám omluvit“, odpověděl Mitchell a Marks na něj jen „zíral“.
„Vím, že jsem po vás vyjel neprávem. Bylo to jen kvůli tomu, že žárlím na vás, že se Sam žijete.“
„Jo, neprávem. Já stejně s tímto vztahem nezačal. Byla to Sam, která mi v nemocnici pošeptala do ucha, že mě miluje. Vlastně, Sam je první žena, která patří do mého života. Nikdy s nikým jsem nic neměl, tak to bylo až do nedávna. Ale mě byste se neměl pořádně omlouvat, měl byste jít za Sam. Ta si to zaslouží více“, řekl Marks a po těchto slovech pokračoval v předchozí cestě.

End

Desátému dílu je konec a pauza začíná :cry:

Jakmile dopíši 12.díl, slibuji, že vám sem hodím první část 11.dílu, který se dělí na 5 partů :D

Jako obvykle pár otáziček, na které bych chtěla znát vaše odpovědi či názory :)
1. Netan je teď držen v cele Oblasti 51, dostane se odtamtud ven?
2. V této části byla zmiňována základna, kterou vlastní Druhá aliance. Kdo byl jejich předchůdce? Nebo Netan lhal a Druhá aliance je její vlastníkem od počátku?
3. Bylo vydáno 10 dílu, který se vám líbil nejvíce? (Díl + scéna)
4. Jak byste ohodnotili tento díl?
5. Která postava se vám tam nejvíce zamlouvá, a kterou byste tam rádi viděli?

Takže pápá :bye: :bye: A jakmile dopíši 12.díl, tak se vám ozvu :)
Naposledy upravil Marks dne 22.8.2013 08:00:18, celkově upraveno 1

Captain
Captain

Odpovědět s citací

1. tam odtamtud se nedá utýct je to jako neprniknutelné vězení uprostřed pevnosti.
2. tipnul bych že základna byla původně furlingů.
3. všechny jsou dobré a nepamatuji jsi je naspamět.
4.velmi dobrý
5.nevim :)
To jsi nemohla udělat 1. a 2. part delší aby jsem nemusel číst tento dost kráťounký partík ?

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

deadalos píše:
To jsi nemohla udělat 1. a 2. part delší aby jsem nemusel číst tento dost kráťounký partík ?

Ano, to jsem mohla. Ale to jsem si uvědomila až teď, a pak by byla pauza o týden delší :) Tímto jsem dostala malinký náběh... :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky