Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Hele speedy za A msuíš psát komentáře dlouhé jako díli povdek ? :D :D :D : :D a za B Bina Ladina zabila přirozená smrt :D :D :D v pdobě navy SEALs v 2011 a povídka je v roce 2009 zatím takže je jasné že ten parchant stále nemůže být mrtví bohůžel

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Fíha...Speedy to vzal pěkně od podlahy a tentokráte (krom gramatiky) ani nekritizoval a více méně chválil...no já lítám v sedmým nebi :D

daedalos: co se týče bin Ládina, tak zde opravdu prozatím vycházím z určité časové linky (čili jeho přežití minimálně ještě několik dnů :D )

Speedy:
- délka dílů? myslíš krátký? (nebo naopak dlouhý?)
- nevím který odborný výrazy jsem použil, ale pokdu tam seděli, tím líp
- pozemské loďstvo: jj občas je třeba i nějaký ten happy end (a kdo ví, třeba ta povídka bude oproti Enemies končit happy endem - přece jen změna je život)
- bod předtím souvisí i s Hebridanem (happy ending :D)
- posily: každá strana může někoho mít...:) čili zde nebudu nic prozrazovat :)
- oživení vzpomínek :D jj, klidně si to přečti celý, alespoň díly pak dávají větší smysl a jsou jiný (ty menší části nedokáží vyjádřit celý dějový rozsah, který je v celém díle načrtnut)
- všemocný otec: haha, tady ses nechal nachytat....zde mám mnohem smělejší a troufám si říct i lepší dějovou linku...:D

a ano, četl jsem to celé a s každým dalším řádkem jsem se zatajeným dechem a srdcem v krku čekal nějakou tu popravu :D čili děkuji za konstruktivní kritiku a předpověď...:)

to samé se týká i vás ostatních, kteří komentujete, což jak víte těší mé srdce, které se psaním 8. dílu 2. série asi trošku pukne..:)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díl krátký :D To co sis myslel :D

Na všemocného otce jsem tedy opravdu zvědavý :) Vlastně to nemusí být ani člověk, když nad tím tak přemýšlím ;)

A poprava? Jak jsem říkal, v dílu toho nebylo zas až tak tolik, takže až se stane něco většího, už si chystej gilotinu :D

daedalos: Stejně tak bych se tě mohl zeptat, proč tu píšeš desítky komentářů obsahově zcela prázdných, místo toho abys napsal jeden dlouhý, který by měl hlavu a patu a o něčem vypovídal. Nechci se nějak kasat, každý komentář je pro autora známkou vděku, ale myslím si, že tohle je lepší, než napsat: "Kdy bude další díl?"

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tohle nemá cenu.. :D Už jsem se stím i smířil, že když tu je SPeeDy, tak nic nenapíšu, bo mi to vypíše on, ale na druhou stranu, děkuji ti SPeeDy, že to děláš, protože ve tvém podání to je mnohem lepší než v mém a myslím, že si ztoho Daedalos vezme hodně. :) Jinak, čekal jsem spíš, že započne obléhání Země. :D
Díl jako vždy super, kéž bych si pamatoval co se dělo v minulém díle... :D Super pocit, když příjdete zničení z brigády, otevřete si pivko a přečtete si další díl od Daedala. :))
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jojo Speedy se již tradičně ukázal jako kabrňák a rozhodně se toho nebojí...:) což je samozřejmě dobře...na druhou stranu když vidím jméno Speedy, tak trnu, copak jsem přehlédl a zdali to má patřičnou kvalitu :)

FYI: příští část bude mít skoro 7 stránek :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já už ti to okomentoval... Je to skvělý díl...
Jen bych chtěl vidět reakce lidí, když četli o objevení flotily... Myslím si, že už se všichni minulý týden ztotožnili se zničenou pozemskou flotilou... A proto by mě zajímalo co si asi v tu chvíli říkali...

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Soreno co se mě týče tak hurá :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

a to ještě kluci a holky nevíte, co mám na vás přischystaný na 13. díl (a vlastně po zbytek série)...jak jsem říkal někdy dříve, teď to bude tak něja kgradovat, i když oddechový části budou vždy :) (od 11. dílu jsou ty nejlepší, které jsem kdy napsal...i když je upravuju podle novějších "dat" ze druhé série a novějším stylem psaní :D )

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nech mě hádat, zničení Atlantis ? :D
Stargate Defence

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zajímalo by mě, jaký nejhorší scénář by Deadalos dokázal vymyslet. :D
Stargate Defence

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Vyhodit do povětří nějakou planetu :?: :?: :D Atlantidy by mě bylo líto, kdyby byla zničena, když to začíná být zajímavé :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ne Atlantida přežije jen přijde o všechny věžičky a zbyde jí jen hlavní že ? :D :D :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Zajímavá představa :D Zeptej se autora, jestli to udělá? Byla by švanda :) Jenom jedna věž a zbylé pobořeno :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Na názorou ukázku jak by mesto vipadalo se můžete podívat na díl věž ale myslim že by možná ustřelil pár věčí ale né uplně všechny o tom pochybuju ale jen pár lidí on a bůh vědí jak to dopadne. :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

že bych z ní udělal něco jak je v Pegasu?...hm...zajímavé...:D to abych to rychle přepsal, než to ještě pošlu na korekci :D

ale jinak zajímavý nápad...že bych byl až takovej necita? :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jak tak koukam tak toto jsem opravdu psát neměl jestli je tu někdo u koho bych se tomu nedivil jsi to ty.Protože v enemies měla země vždy tragický konec.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, tady vidíš jaké ti dáváme nápady. :D Přepisuj, přepisuj, bude sranda. :D
Stargate Defence

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Proč všechno dáváte do povětří? Třeba by mohla nastat změna a Země by neměla tragický konec a všichni by spokojeně žili šťastně až do smrti :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Která v jeho povdíce nejspíš nastane celkem rychle :D :D ale třeba tento konec bude jiný a země bude bez tragédijí pokračovat miliardy let.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A nebo bude vyhlazení Země další středu. :D
Stargate Defence

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jak řikam u této povídky bych se nedvil no ale to je způsobeno autorem. :D :D ale zdá se mi že u této povídky nás čeké spíš několik menších trgédijí ale né moc vážných. no dobře 7 milionů je velká tragédie ale ne jako dobití země třeba.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

já vám nevím...moemntálně si nedokážu představit jak by mohla být Země s takovou technologií a početní převahou jakýmkoli způsobem obsazena...momentálně mi to prostě nepříjde reálné...

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

O jedné cestě bych věděl. :D Mimozemský vir. :) No vlastně mě napadá mnohem víc cest, kterými by se Země dala obsadit, či vyhladit.. :)
Stargate Defence

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Kramlík píše:
mě napadá mnohem víc cest, kterými by se Země dala obsadit, vyhladit.. :)

Jo, například poslat atomovku přímo do jádra planety a o zbytek je postaráno. Nebo se někdo rozhodne ve velkém napadnou Zemi. A další možnost, že je napadnou přímo na vlastní půdě, jestli tam jsou špehové... Jak to bylo u sg-1 NID byla pod nadvládou goa'uldů, jestli se teda nepletu.... Je toho strašně moc :D

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky