Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Jestli se mi to podaří, tak nakreslím jak jedna z těch dvou ras vypadá :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No jestli kreslíš líp než já (já vůbec neumim kreslit popravdě jde mi to asi nejhůř na světě a teď to nemyslím jako vtip) tak určitě ano

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ten název i s nákresem mě napadl, když jsme byli ještě ve škole a já zrovna měla Hardware :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak to je velmi zvláštní místo na vymyšlení rasi do povídky :D :D :D :D :D no už se na tu rasu těšim a to dost.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Obrázky jsou skoro hotovy. Dělám dva, jeden z pohledu ženského a druhý z pohledu mužské. Jsou tak roztomilý :D

A třetí part bude vydán buď 14.8. nebo 17.8. Bohužel v neděli od rána budu v Olomouci na Flóře :D Takže bych ho v neděli nemohla vydat.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Roztomilí jo tak to bude super zlá a supr roztomilá rasa hádam správně ? :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Přesně tak :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Takže roztomilost úrovně jako ty medvíci z 200 a zlost více než goaldi ? :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ti medvídci, jak jsi je nazval, jsou Furlingové :D

http://stargate.wikia.com/wiki/200 - je tam obrázek a pod ním popis

Ti zlí jsou horší než Oriové

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já vím že to měli být furlingové ale já si u nich nějak nedokážu představit technologi kterou by teoreticky mělí mát furlingové takže pro mě jsou to medvíci.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak to ti ještě něco prozradím :pst: :pst:

Toto je spoiler!!!:
Oni se tam objeví, jako Furlingové. Ale to až ve druhé sérii

:twisted: :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

O to zní zajímavě ale něco mi řiká že to oni nebudou že budou trošku jiný ale budou stejné rasi jen trošku odtržitý ale opravdu už nečekam že mi toto potvrdíš nebo vyvrátíš.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak to jsi uhodnul, podrobnosti už ti říci nemohu, protože ten díl ještě není ani napsaný :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

:D :D :D tak mě to rychle došlo proč by jsi asi neřikali furlingové hned.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:D Tak a teď jsem Master Sergeant :D Yeah, tak rychle :D Že bych na počest povýšení udělala možná překvápko... No, ještě si to rozmyslím...

Jinak, neumí tady někdo kreslit oči s pusou...? Mě to nějak nejde :rflmao: Ti roztomilí budou vypadat jak Wraithi, jestli něco s tím neudělám :rflmao:

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslím, že to ani vadit nebude. ;) :DD
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ale mě to bude vadit :D No, ještě s tím něco vygooglím :D :rflmao:

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jak jsem řikal kreslim nejhůř na světě takže to nenávidim a to se týká počítče i ručního.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:D Tak v kolik hodin chcete nový díl?? Mě se nějak nechce vydávat :twisted: :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No to je jasné hnééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééd !!!!!!!!!! před pár minutama jsem se sice vzbudil ale to je jedno

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak vydrž 15 minut. Nejdříve chci posnídat a pak jen opravím pár chybiček, které jsem našla při opravování... :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak dobře já mam stejně od včera rozkoukaného pána času jsem se na to začal dívat a já stejně nesnídam pro mě je to nemožné hned po ránu jíst.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Zdravím,
neděle je tu a já vám sem teda dávám další část desátého dílu. Doufám, že se vám bude zase líbit, jak ty předchozí, a že se odhodláte a napíšete nějaký mega-komentář, který mě dokáže potěšit. Takže přeji krásné čtení :D :bye:

Epizoda 10 : Střetnutí, part 2

Prostor, Stanoviště Betha, Daedalus, můstek
Kapitán Kleinman na Caldwellův rozkaz nabil zbraně a zaměřil nejbližší Wraithský úl. Kapitán Meyersová na oplátku začala s úhybnými manévry, když jejich senzory zaznamenaly nárůst energie uvnitř Wraithských lodí. Po chvilce dopadaly na štíty první nepřátelské energetické zbraně, které jim snížily štíty o pouhá dvě procenta. Meyersová dělala s lodí jeden manévr za druhým, ale nikdy se znovu nechtěla pustit do manévru Delta, který málem skončil nárazem do Atheny. Proto dělá jen ty manévry, které nejlépe umí.
„Štíty klesly na osmdesát procent“, oznámil Kleinman.
„Stav úlů?“
„Jeden úl je poškozený. Druhý nic“, odpověděl Kleinman, kterému okamžitě zapípala konzole.
„Vypouštějí šipky!“
„Vypusťte všechny F-302ky. Zaměřte railguny na hangáry poškozeného úlu a palte!“ rozkázal Caldwell.
Hangárová vrata se otevřela a F-302ky vyletěly z Daedala, který se přibližoval k poškozenému úlu. Jeden Wraithský úl mířil přímo na Daedala, kterému rychle klesaly štíty.
„Štíty na padesáti třech procentech. Škody na přídi a na zádi. Paluby šest, sedm a deset“, oznámil Kleinman.
„Uzavřete je! Pošlete tam opravářské týmy!“
Po několika přesných zásazích byl poškozený Wraithský úl spolu s šipkami kolem něj zničen.
Po chvilkovém osvětlení můstku pocítili znovu nárazy nepřátelských zbraní na jejich štíty.
„Wraithský úl byl zničen. Druhý je nepoškozený. Senzory hlásí, že se šipky stahují zpátky do úlu“, informoval plukovníka o situaci Kleinman. Caldwell na něj pohlédl a řekl: „Stáhněte všechny F-302ky zpátky na loď a vyšlete zbylé hlavice na úl. Jednu nechte v záloze.“
„Ano, pane.“
Z Daedala vyletělo osm hlavic typu Mark IX, které se samy ovládaly. Jejich cíl byl jistý. Zničit Wraithský úl, který se rychle pohyboval k Daedalu. Po několika vteřinách se všechny hlavice dostaly k Wraithskému hyperpohonu, do kterého všechny narazily. Úl byl během chvilky zničen.
„Poslední Wraithský úl byl zničen.“
„Škoda, že jsme ty nově naprogramované hlavice dostali až teď“, řekl na to Caldwell.
„Pane, volá vás plukovník Hillen.“
„Na obrazovku“, s těmito slovy se přesunul k boční obrazovce, na které se zobrazil plukovník Jonathan Hillen.
„Plukovníku, oba Wraithské úly byly zničeny.“
„To rád slyším, ale jestli to ještě vaše dálkové senzory nezaznamenaly, blíží se k nám další úly. Jakmile vymažeme disky, aktivujeme autodestrukci.“
„Jsme připraveni na váš transport.“ Hillen kývnul hlavou a pak se otočil na důstojníka, který stál za ním.
„Disky jsou vymazány“, řekl důstojník.
„Aktivuji autodestrukci základny“, řekl Hillen a na počítači zadal své autodestrukční heslo. Během několika vteřin se po celé základně rozezněl zvuk autodestrukce.
„Plukovníku.“ Caldwell se otočil ke Kleinmanovi a řekl: „Zaměřte všechny na planetě a přeneste je na můstek.“
„Ano, pane.“ Jakmile byli všichni na palubě, počkali na autodestrukci základny, která byla potvrzena během několika vteřin. Caldwell potom usedl zpátky do svého křesla a vydal rozkaz ke vstupu do hyperprostoru směrem k Atlantidě.

Lantea, Atlantis
Doktorka Elizabeth Weirová, velitelka expedice Atlantis, prochází chodbou, která vede do místnosti s bránou. Doktor McKay, od té doby, co museli dát ZPM Odyssey, si stěžuje na každou kravinu. Proto znova čekal na Elizabeth v její kanceláři. Když ho uviděla, zastavila se u seržanta Chucka, který na ni pohlédnul.
„Děje se něco, madam?“ zeptal se seržant.
„To stejný“, odpověděla Elizabeth a pokračovala v chůzi. Jakmile ji uviděl Rodney, vstal z křesla a počkal na ni.
„Řeknu ti to zkráceně, Rodney. Žádné ZPM nebude, stačí nám jedno“, řekla Elizabeth, jakmile vstoupila do kanceláře, kde měla kupu práce. Na stole měla položené složky, ve kterých byly hlášení od jednotlivých týmů na misích.
„Tak dobrá, no. Už se ozvali ze stanoviště Betha?“
„Před chvílí se ozval Daedalus. K základně mířily další lodě a tak plukovník Hillen zahájil autodestrukci základny a se zbytkem jeho týmu se nechali přenést na palubu Daedala. Právě teď jsou na zpáteční cestě. Bohužel, Daedalus utrpěl při bitvě značné poškození, takže potrvá několik hodin, než se vrátí“, s těmito slovy Elizabeth usedla do křesla a uchopila do rukou tablet položený na stojanu.
„To už je druhá základna za tento měsíc. Jak to dělají?“ zeptal se Rodney.
„To bys mi měl říct ty. Veškerý personál byl přesunut na stanoviště Alpha. Chci, abys se Sheppardem šel za nimi a rozdělil personál na dva týmy. Jedna polovina tam zůstane a ta druhá půjde na Gammu.“
„Otázka. Které stanoviště Alpha? První byla obsazena Wraithy, druhá dopadla na tom stejně a třetí byla původně Delta. Máme ještě čtvrtou?“ zeptal se Rodney. Elizabeth zavrtěla hlavou a odpověděla mu asi takhle: „Jdi už.“ Rodneymu nezbývalo nic jiného, než vstát z křesla a odejít z její kanceláře. Elizabeth si po jeho odchodu povzdychla a opřela se o stůl.
Teyla měla s Rononem každodenní cvičení s holemi v tělocvičně. Při jejich cvičení je sledoval Sheppard, který před několika minutami dostal od Teyly pěknou „nakládačku“. Teď byl na řadě Ronon. Stál naproti Teyle, která měla šátkem zavázané oči. Aby ošálil její sluch, mávnul holí a Teyla se otočila tím směrem, odkud zvuk přišel. Ronon hned potom na ni zaútočil, ale Teyla se rychle ohnala a vyhnula se všem útokům z podání Ronona. Po vyhnutí všem útokům nadále věděla, kde Ronon je. Ani na vteřinu nezaváhala a začala ona. Stačila jen chvilka a do tělocvičny přišel Rodney, který se jim musel vyhýbat, jinak by se stal jejich terčem.
„McKay, co se zas děje?“ zeptal se Sheppard, jakmile McKay před něho stoupnul. Rodney mu nechtěl uhnout a tak se Sheppard musel nahnout na jednu stranu.
„Elizabeth chce, abychom šli na stanoviště Alpha a rozdělili personál ze stanoviště Betha, které bylo zničeno.“
„Zničeno? Vždyť tam byl Daedalus.“ Teyla s Rononem přestali bojovat a přidali se k McKayovi a Sheppardovi, který vstal ze schůdku.
„Daedalus byl poškozen a další lodě by nezvládl a tak plukovník Hillen nařídil autodestrukci základny“, odpověděl Rodney.
„Vážně řekla ty a já?“ zeptal se Sheppard a Rodney kývnul hlavou.
„Jestli vám to nevadí, ráda bych se k vám připojila. Už dlouho jsem nebyla mimo Atlantidu“, řekla Teyla a pak šťouchla do Ronona, který řekl: „Jo, já taky.“
„Výborně, takže za dvacet minut u brány“, rozhodl Sheppard a odešel z tělocvičny.

Mléčná dráha
Prostor, K3P-983, Odyssey, můstek

Podplukovník Marks seděl ve svém velitelském křesle a sledoval svou sestru, která právě získala o nepřátelských lodí veškeré informace.
„Zbývají pouze dvě nepřátelské lodě“, oznámila Evansová. Podplukovník Carterová v klidu stála za Marksem opřená o jeho křeslo.
„No, tak si počkáme na tu zbylou.“ Marksové zapípala konzole a ona vmžiku řekla: „Loď Druhé aliance se dala na ústup. Vstupuje do hyperprostoru.“
„Co ta Orijská?“
„Zůstává na místě.“
„Tak teď jsme na řadě my. Odmaskujte nás a přímo na ně“, řekl Marks a Marksová kývla hlavou.
Odyssea se v prostoru odmaskovala a letěla přímo k Orijské lodi. Po několika vteřinách se objevily z Odyssey paprsky, které postupně ubíraly Orijské lodi štíty. Po pár zásazích se Orijská loď vypařila.
„Tak teď máme na výběr. Buď se vrátíme domů, nebo zůstaneme a budeme tady pozorovat tu mlhovinu.“ Kevin pohlédl na Sam, která řekla: „Letíme domů.“ Kevin souhlasně kývnul hlavou a řekl: „Zadejte kurs na Zemi.“
„Ano, pane.“
Odyssea během několika vteřin vstoupila do hyperprostoru.

Galaxie Pegasus
Lantea, Atlantis, místnost s bránou

Sheppardův tým byl připraven před bránou a čekali jen na to, až Chuck zadá adresu. Brána byla během několika vteřin aktivována a Elizabeth stála opřená o zábradlí nad nimi.
„Nezapomeňte vyřídit podplukovníkovi Groffovi, že za hodinu mají podat každotýdenní hlášení“, řekla Elizabeth.
„Nezapomeneme“, odpověděl Sheppard a pokynul na zbytek týmu, který šel hned za ním.
„Konečně“, vyšlo z Elizabeth, když odešli.
„Slyšíte to?“ zeptala se Elizabeth Chucka.
„Nic neslyším, madam“, odpověděl Chuck.
„No právě, to ticho. Žádné povídání o ZPM, které dostane Odyssea, jakmile se vrátí na Zemi. Ještě že to neví, protože dostanou druhé.“ Elizabeth se usmála a odešla do své kanceláře.

Mléčná dráha
Prostor, Země

Z hyperprostoru poblíž Země se objevila Athena s Apollem. Obě lodě letěly k Zemi, u které zůstaly na stabilní orbitě.

Prostor, Země, Athena, zadržovací místnost
Plukovník Svitsová šla chodbou k věznici, kde drží Netana, velitele Luciánské aliance. U přepážky stála ozbrojená stráž a Svitsová na ně pokynula hlavou. Jeden z nich otevřel dveře a Svitsová vešla dovnitř. Jakmile se za ní zavřely dveře, podívala se na Netana, který stojí u mříží.
„Tak jaký to je pocit být za mřížemi?“ zeptala se. Čekala nějakou odpověď, ale ono nic.
„Ale no tak. Ještě řekněte, že nemáte chuť na rozhovor. Buď mi odpovíte na nějaké otázky, nebo vás předám někomu jinému, který se na vás určitě velice těší.“
„Tím myslíte koho?“ zeptal se znechuceně Netan. Svitsová se usmála a sedla na židli.
„Zkuste hádat. Je to necelý rok po útoku na Odysseu. Teď už víte, koho myslím, nebo snad ne?“
„Ne.“
„Jste tak blbej nebo to jenom hrajete? Podplukovník Kevin Marks. Ten si chce s vámi vyřídit účty za zabití plukovníka Paula Emersona. Teď už vám to docvaklo?“
„Jestli se nemýlím, byl to Anateo, kdo ho zabyl“, řekl na to Netan.
„Jenže se dostal k Odyssee jen díky vaší taktice a informacím a to stačí pro jeho potěšení, aby se konečně mohl setkat s tím, kdo má za vinu smrt plukovníka Emersona.“ Svitsová vstala ze židle a zastavila se u dveří, kde pohlédla na Netana.
„Nikdo mu v ničem nebude bránit. Nikdo kromě mě a mé posádky neví, že jste tady“, po těchto slovech odešla ze zadržovací cely.

Hyperprostor, Odyssey – o několik hodin později
Krom toho, že se Odyssea má vrátit předčasně na Zemi za osm hodin, tak polovina posádky má volno a ta druhá provádí opravy potřebných systémů.
Podplukovníci Marks a Carterová spolu s poručíkem Marksovou byli v místnosti s jádrem, kde pročítali nově pořízené informace o nepřátelských lodí. Sam přitom prohlížela upravené jádro, které může zůstat aktivované tak dlouho, jak budou chtít.
„Jak jsi na to přišel?“ zeptala se Sam. Kevin na ni pohlédnul a zeptal se: „A na co?“
„Na to, že Asgardské jádro si s tím dokáže samo poradit“, odpověděla Sam.
„Jak už jsem řekl, v takové situaci vymyslí člověk cokoliv. I takové šílené nápady“, odpověděl Kevin a usmál se na Sam, která nevěřícně zavrtěla hlavou.
„Mám nápad. Co kdybychom trochu přidali na plyn, abychom byli dříve doma?“ navrhla Jane, která už tam s nimi seděla téměř hodinu.
„Tobě se chce nějak domů, co?“ zeptal se Kevin a se židlí se přesunul k hlavní stanici, kde zmáčknul na pár tlačítek.
„Komu by se nechtělo, když mise byla předčasně zrušena, kvůli Druhé alianci, která se pro nás stala větší hrozbou, než Luciánská aliance, Oriové a další nepřátelé, které máme u nás v galaxii a v galaxii Pegasus, kde jsem zatím nebyla“, odpověděla Jane.
„Neboj, brzy se tam taky dostaneme. Já jsem tam taky ještě nebyl. Když Odyssea letěla do Pegasu, tak jsem měl zrovna zlomenou ruku, se kterou mě, bohužel, nenechali letět.“
„Se zlomenou rukou? Vážně? A co takhle rvačky, ty tě doma asi neudrží, co?“ zeptala se s úsměvem Jane a rychle vstala ze židle, protože si to k ní namířil Kevin, který po zrychlení lodi, ji šel honit po celé místnosti.
„Mě nechytíš“, řekla vesele Jane. Sam se na ně dívala a raději do toho nezasahovala. Jsou to přece jenom sourozenci. Kevin zpomalil a začal říkat: „Poručíku Jane Marksová, vy si žádáte o trest.“ Jane také zpomalila a hned po něm řekla: „Podplukovníku Kevine Marksi, vy si ale neuvědomujete, že tu právě mluvíte s vlastní sestrou, která si z vás dělá srandu nebo-li utahuje“, zasmála se Jane.
„Ale no tak, sourozenci. Máme tu rozdělanou práci“, řekla Sam.
„Počkej chvilku, jenom si tu s někým něco vyřídím“, odpověděl Kevin a vydal se k sestře, která mu začala pomalu utíkat.
„Mě nechytíš, smiř se s tím.“
„Vážně?“ zeptal se Kevin, když Jane zrovna probíhala středem místnosti. Kevin přeskočil hlavní stanici a doskočil před ní.
„A co řekneš teď?“ zeptala se Jane.
„Vyhrál jsem“, odpověděl Kevin.
„Oh, sourozenci. Něco jsem našla“, řekla Sam při pohledu do tabletu, na kterém měla zobrazenou konstrukci lodě Druhé aliance. Kevin s Jane k ní hned přišli a pohlédli na tablet.
„Co tam máš?“
„Problém, který jsme ještě neměli. Ne jenom, že mají dobré štíty a zbraně, ale k tomu mají značnou přesilu. Našla jsem v jejich databázi základnu, ve které zkoumají něco pořádného. Bohužel nic k tomu o tom není. Mají tam něco tajného, co může dostat celou galaxii na kolena. Jsou horší než Oriové.“
„Myslím, že tohle budeme na Zemi hodně těžko vysvětlovat. Obzvlášť potom, co jsme na ně narazili u stanoviště Gamma. Je tam něco o jejich slabině?“ zeptal se Kevin.
„Nevím, jak to dělají, ale jejich štíty jsou napájené poněkud zvláštním zdrojem. Naquadah ani ZPM to není.“
„Máme větší problém, než když jsme měli. Naštěstí Druhá aliance neví, kde se Země nachází. Ale i přesto dříve nebo později se o ní dozví. Chtělo by to větší palebnou sílu“, řekl Kevin a otočil se směrem k Asgardskému panelu.
„Větší palebnou sílu?“
„Jo. A myslím, že nám s tím někdo může pomoci“, odpověděl Kevin a začal pracovat na panelu. Sam s Jane šly za ním a po celou dobu jeho práce ho sledovaly. Když se na něco chtěly zeptat, vždy zasyčel, aby byly tiše. A tak obě šly bokem a sedly na židle, kde seděly jen krátkou chvíli.
„Mám to“, řekl Kevin a obě se k němu vrátily.
„No, tak se nám pochlub, na co jsi přišel“, řekla Sam a stoupla si napravo vedle něj.
„Oni mají značnou přesilu jak ve zbraních, tak i ve výdržnosti štítů. Co kdybychom vyrovnali síly tím, že si naše zbraně vylepšíme poněkud zvláštním způsobem. Máme údaje o jejich zbraních i štítů. Tak co kdybychom toho využili a pomocí Asgardského jádra upravili naše zbraně i štíty?“
„Dobrý plán, ale musím říci, že je šílený“, řekla Sam.
„Jak to chceš udělat?“ zeptala se Jane.
„Jednoduše. Stačí něco zadat na panelu a jádro si s tím poradí samo. To bylo hlavním dědictvím Asgardů. Museli vědět, že v galaxii jsou ještě horší nepřátelé, než jsou Oriové. Nebo alespoň tušili, jinak by nám nedali tak úchvatnou technologii.“
„Tak co navrhuješ?“ zeptala se Sam. Kevin pohlédnul na hodinky a odpověděl: „No, za necelých sedm hodin jsme zpátky na Zemi, takže půjdu do kajuty si trochu zdřímnout.“ Po těchto slovech se vydal ke dveřím a Jane se Sam se na něj usmály a vyrazily za ním.

To be continued

Otázka
V neděli bohužel nebudu od rána doma, tak vám dávám na výběr. Kdy chcete další díl:
A) Ve středu 14.8. :D
B) V sobotu 17.8. :)
C) Anebo bude týden pauza a vydám jej 25.8. (Ale to asi ne, že?) :rflmao:

Jinak v minulým díle padla otázka:
3. V následujícím díle se dostaneme do Pegasu na Atlantidu. Co se tam asi bude dít? Bude někdo z členů expedice hodně naštvaný, když se dozví nemoc dobrou zprávu? Zkuste hádat, kdo to asi bude?

Správná odpověď: Rodney... Proč? No kvůli ZPM, které dostane Odyssea :D
Naposledy upravil Marks dne 11.8.2013 20:23:13, celkově upraveno 5

Captain
Captain

Odpovědět s citací

A
menší chybka
do tělocvičny přišel Rodneym
já si nejsem jistý tím M :)
No docela dobrá část s Marksem Marksovou a Sam.
Ou něčim věčim u druhé aliance bude to fotonové torpédo k níčení planet ? :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:D Chybka opravena :)
deadalos píše:
Ou něčim věčim u druhé aliance bude to fotonové torpédo k níčení planet ? :D

No, zatím neplánuji nějakou planetu zničit... No, možná jen jednu :D

PředchozíDalší