Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Děkuji ti, zapoměl jsem, že je to tam napsané. :)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak jednotlivý díly co se týdně dávám mají 4-6 stránek dle nějakýho dobrýho dějovýho utnutí...:)

a jak první tak druhá série mají/budou mít 20 dílů...pokud se vrhnu i na třetí sérii tak počítám s tím stejným číslem...:)

P.S.: osmistý příspěvek opět vyhrává tentokráte korekturovaný 12. díl v jeho plné kráse :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže...vrátil jsem se z dovolené a v rychlosti sfouknul obě části nového dílu. Jsem ještě trošku mimo, takže zatím se nebudu vrhat do rozsáhlého hodnocení. Jen co si tak vzpomínám, tak se mě moc nelíbí aféra s Bin-Ládinem. Mám totiž pocit, že se to samé objevilo i v Enemies. Chtělo by to alespoň zařadit do hry jinou teroristickou organizaci. Ale každopádně hromadné decimování pozemské flotily vypadá dost zajímavě. A proč si myslím, že tohle skončí velkým vítězstvím...záporňáků :D Nemělo by to však být tak jednostranné a nemělo by docházet jen ke ztrátám na straně Země. Tvrdý boj se škodami na obou stranách ovšem vítám. Jen ať to není vynucené a až moc přehnané. Pamatuji si, že na konci Enemies jsi měl takové období a začal jsi bezmyšlenkovitě vraždit všechny hlavní postavy. Tak přehnané by to zase být nemělo :)

To bude obecně tak asi všechno. Možná mě napadá, že bych uvítal větší využití nového tanku. Jen pár krát vystřelil a podle popisu předlokládám, že byl stavěn na tvrdší podmínky ;) Naopak boj pěchoty s podporou stíhaček se mně celkem zamlouval. Jen občas ubrat s tím štiplavým prachem :) Nedokážu si moc představit, o jaký prach asi jde, ale jak jsem četl díly dohromady, tak se to tam objevilo hned několikrát :D
A jako poslední poznámku si neodpustím to, že bych uvítal trošku oživení boje v podzemí. Ne jen staré známé SG přestřelky z ha'taků, ale i trošku taktiky. Snažil jsi se využívat těch kouřových granátů, to se mně líbí, ale myslím, že by šlo ještě okořenit. Představoval bych si třeba odpojen proudu, útok po tmě, průlezy ventilací, nastražené C4 a strhávání stropů. Však to všichni znáte :D

Nakonec jsem se tedy trošku rozepsal, takže to asi můžeš brát jako plnohodnotný ohlas k oběma dílům naráz :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na etbe jsem čekal Speedy :) opět si mě svým plnohodnotným, i když původně "nechtěně dlouhým" ohlasem potěšil...

-tak aféra s bin Ládinem :D...v něčem možná podobné, ale ve své podstatě naprosto jiné... viz následující díl a jeho pokračování (čili úplně rozřešení Hebridanu a situace se Zemí čekejte ve 13. díle)...já vím, je to zbytečně dlouhé, ale bylo to nutné :D
-bereš jinou teroristickou skupinu třeba LA? :D
-jojo, je třeba dát Zemi taky trošku naprdel a ukázat jak jim, tak vám, že doby scénáristů seriálového SG je ta tam...:) opravdu jsem se na to vrhl s nashledem a i když stále favorizuji Zemi, je třeba říct, že tak jak to fungovalo v seriálu, tak měli za prdelí vyloženě Antiky, kteří jim dokola a dokola zachraňovali život :D
-fakt jsem tam vraždil hlavní postavy?...tak to abych rychle přepsal nějaké ty díly :D
-njn, tank, ten nešťastný výtvor :D (ne i peřs kritiku jej mám rád) a i když jsem s ním počítal pro mnoho scén, nakonec jich nebylo tolik, kolik bych si přál...což mě samozřejmě mrzí, nicméně dějově nebyl zas až tak zapotřebí....
-boje pěchoty a stíhaček ještě pár bude (snad) :D
-chm, taktika :D nápad je to velcie dobrý, ovšem nejsem si zcela jist, zda bych takovou práci zvládl...já jsem přece jen na vesmírné boje, kterých se snažím vyvarovat (rozuměj dávat míň), a cpu tam mnohem více pěchotu a stíhačky...:)
-ubrat štiplavý prach, jako by se stalo :D ono když to člověk píše na několikrát, je občas těžké se vyhnout podobným věcem, když si to jako já málokdy přečteš pro úplně osvěžení :D

a nakonec moc děkuji za konstruktivní hodnocení, na nějž vždy netrpělivě čekám (páč mě i celkem baví se vymlouvat a snažit se obměkčit tvé srdce z kamene :D :D )

P.S.: tu poslední poznámku ber prosím s rezervou a metaforicky myšlenou (nejsem člověk co má ve zvyku někoho urážet :) )

P.S.2: zakažte mi někdo smajlíky...

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zakzuji ti smajlíky jinak otázka (i když vím že budu za debila) co je LA? :D jinak tank neměl krtiku celkovou jen 90% jeho částí bylo kritizováno :D. už chci středu to je mučení nevědět co se děje na hebrydanu ale hlavně s mými nejoblíbenějšími věcma co byli v SG s názvi Odyssea a Daedalos.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo, a je to moje :D Jinak dobrý díl...

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Daedalos304: Ty smajlíky ti nikdo zakazovat nebude :D s tím počítej :rflmao:

:bye: :bye:

Soreno: ty jsi mi to vybouchnul :D :rflmao:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já věděl že nemam psát tamto ale já nechtěl vyhrát 2x za sebou chtěl jsem to nechat i někomu jinému ale musím říst že mu velmi závdim.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Než jsi napsal ty, tak jsem byla odhodlaná se vzdát dobrovolně i s bílým praporkem nad hlavou :D

No, hold si budeme muset počkat na 900. No, tak ještě 98 příspěvků.

Edit: Ups, já zapomněla ještě přičíst tenhle, tak 97 :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

LA=Luciánská aliance... pokud se nic nezměnilo :)

A s těma smajlíkama to mám podobně. Používám pouze tři ( :); :D; ;)) - a jelikož jsou moje komentáře většinou dlouhé, tak to pak vypadá, jak to vypadá :)

A myslím, že moje komentáře a tvoje vysvětlování už se stalo raritou. Snad se nebude do budoucna nic měnit :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Speedy díky to mě nenapadlo že tydle blbce by mohl nazvat teroristy ale to oni i docela jsou i když já bych je spíš nazval zločinci no.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

rád bych vám pogratuloval, že jste takoví blázni, kteří z téhle povídky udělali snad nejkomentovanější povídku (co se rychlosti týče) všech dob... a pokud ne, tak ještě musíte zapracovat a trhnout rekord :D

Já vás budu popohánět :D

ale vezmeme to z jiné stránky, v níž bych chtěl opravdu poděkovat...měl jsem tušení, že by Intervention mohlo mít úspěch, už kvůli zřejmé změně stylu a řekněme si to na rovinu už i větší vyspělosti korektorů :D, kteří už mi do toh nekecají a jenom opravují :D

a pro mě jako autora není lepší motivace a radosti, když vidím, jak se snažíte před vydáním zcela nového dílu trhnout si jej pro sebe, čili bych z toho rád udělal "rutinu", kdy každý kulatý (x-stý) příspěvek dostane nový díl, což není zase tak špatný, ne?
Naposledy upravil Daedalos304 dne 28.7.2013 10:51:24, celkově upraveno 1

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
rád bych vám pogratuloval, že jste takoví blázni, kteří z téhle povídky udělali snad nejkomanetovanější povídku (co se rychlosti týče) všech dob... a pokud ne, tak ještě musíte zapracovat a trhnout rekord :D

Skoro polovina ze všech těch komentářů je tvoje, takže zásluha je i tvá :bravo: :D
!!DEMACIA!!

Major General
Major General

Odpovědět s citací

polovina? néééééé....to určitě ne...:D

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak třičtvrtě.. :D Ale né, tak čtvrtka je určitě tvoje. :D :)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky