Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Stavba hvězdné brány ze StarGate UNIVERSE

Stavba hvězdné brány ze StarGate UNIVERSE

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

serif1988 Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak nějaké foto narychlo je tu :) ... zítra a v úterý jsem v práci ale od středy mám volno až do konce týdne, tak to pak dokončím...

Airman First Class

Airman First Class

Odpovědět s citací

Aktuální práce na stěně, sádrokartony připevněny, ale zatím bez horních kousků, které už mám nachystány taky... zítra ty spáry přelepím tkaninovou bendáží, vysádruji a přebrousím, pak už jen nalepím vzory a celé to natřu...

[img][./images/thumbs/zutd_1374689257.jpg]http://imageshack.com/a/img836/3676/zutd.jpg[/img]

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

vidím, že práce jdou pěkně od ruky...:) ono taky je to jenom jedna stěna..:) se sádrokartony a vůbec stavbou celéýho baráku mám nějaké zkušenosti, tak vím co to obnáší...:) ale přeji úspěšné dokončení a hlavně aby to vypadalo tak, jak to máš namyšleno :)

Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
vidím, že práce jdou pěkně od ruky...:) ono taky je to jenom jedna stěna..:) se sádrokartony a vůbec stavbou celéýho baráku mám nějaké zkušenosti, tak vím co to obnáší...:) ale přeji úspěšné dokončení a hlavně aby to vypadalo tak, jak to máš namyšleno :)

Tak snažím se :) , ale pracuji ted pomaleji, na bráně nemám zatím nic nového od posledních fotek.. ale jak dokončím stěnu, tak zase hned začnu pracovat na bráně :) .. Jinak s tím sádrokartonem se mi dělá celkem dobře, ale sem rád že dělám jen tu jednu stěnu, v těch vedrech je totiž hruza vůbec něco dělat...

Hlavně musím odhadnout dobrý odstín barvy, nechci uplně černou, ale takovou jak je v tom návrhu právě. Tak snad se mi to povede.

A jinak díky moc :)

Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak dnešní práce, už jen vybrousím vysádrované spoje a můžu natírat :)

Obrázek

Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak na sádrokartony mi to pěkně sedlo, zatím přichycené jen izolepou, ted to sundám a natřu, jak to vyschne, tak to nalepím, mezi tím vymaluju i stěnu ... no a ještě mizi tím se v tom vedru budu máchat v bazénu :D , jinak bych to asi nedal...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh, proč to nenastříkáš?...na co malovat :D

Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
hh, proč to nenastříkáš?...na co malovat :D

No pistoli mám, ale rozprašuje skrz kuličku a tak se do toho většina malbových barev dát nesmí, mají v sobě smítka a ucpalo by se to ... jinak bych to tak udělal, ale už to mám vymalované, válečkem sem to dělat nechtěl, to nesnáším, tak sem to udělal štětkou a neni tam ani čmouha, povedlo se to :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak to seš dobrej blázen :D štětkou to muselo nějakej ten čas zabrat, ale když už se tak dlouho "sereš" s bránou a tím vším okolo, tak si to užít se vším všudy, co? :)

první volba by byl řádně velkej válec, něco už jsme s tím vymaloval a doufám, že můžu tvrdit, že bez šmouh...:) (Ale zapráskanej sem z toho byl fest :D )

jinak všechno foť a házej na fórum..:)

Airman First Class

Odpovědět s citací

já mám velkou štětku naštěstí :D ,, tak ted sem to teda vyfotil, hodim sem foto, ale az zítra tam budu lepit ty vyřezané kusy ...

Airman First Class

Major General
Major General

Odpovědět s citací

:D vypadá to zajímavě :D jen jsem myslel, že ta černá bude mnohem více "černá" :D

Airman First Class

Odpovědět s citací

ona je vic cerna nez vypada, je to vyfocene s bleskem a je to osvicene, navic zitra dam druhou vrstvu, tak to bude jeste tmavsi :-)...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ten blesk mě vůebc nenapadl :D už bych měl jít asi spat...:D

Airman First Class

Odpovědět s citací

V pohodě :D , proto tam sou i ty 2 světlé kolečka v pravo nahoře ... s bleskem fotim nerad, akorat to kazí fotky, ale byl už večer tak to jinak neslo ... a ted du hodit druhou vrstvu malby a pak i druhou vrstvu na ten výřez, pak sem hodim lepsi foto ze dne :)

Airman First Class

Odpovědět s citací

[img][./images/thumbs/9v9j_1374949640.jpg]http://imageshack.com/a/img545/1103/9v9j.jpg[/img]

Zatím jedno foto, pak nahraju víc z různých úhlů, ale ještě musím uklízet...

Jinak je tu změna v barvě !!!
jelikož to bylo moc tmavé a černá brána be se tam i trochu ztrácela (což by byla škoda), tak sem si namíchal vlastní a druhou vrstvou to překryl.

přesně tuhle: tmavě šedá + uplně černá (obě matné a je to ředěné přesně 50/50)
navíc výřezy jsou nakonec i s nádechem kovu a vypadá to suprově, na fotkách to tak nevyniká, ale hodím jich sem pak víc ...

a ten výřez je o něco tmavší, ale jen slabě aby taky víc vynikl ve stěně

Airman First Class

Odpovědět s citací

Zkusim natočit i video, na fotkách to nějak nevyniká, přitom je to fakt luxusní ...

Airman First Class

Airman First Class

Major General
Major General

Odpovědět s citací

vypadá to parádně...:) až budou keše, očekávám, že se stavíš a pomůžeš mi udělat něco podobného :D

Airman First Class

Odpovědět s citací

Neni problem, v cadu navrhnu cokoliv a stroje to pak jen vyrobí :D ...

Tak a ted se pomalu pustím do podstavce, dneska večer mu navrhnu konstrukci s uchycením brány a ve volných dnech na tom budu zase dělat, teď sem ale až do čtvrtka v práci... aspoň si to pořádně promyslím :smile:

PředchozíDalší

Zpět na Vaše další FanArt tvorba