Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zajímaví díl a těšim se na další a mam pocit že mise na Hebrydan bude

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes zase v krátkosti. Nemůžu se moc rozepisovat :) Vypíchnul jsem dvě věci, které mně trošku skřípaly, ale jedna z nich není až tak zásadní.

Stejný respekt panoval i na letištích a v záloze byly připraveny veškeré zálohy bezpečnostních složek.

--Tady je to trošku kostrbaté :)

Ihned mu uděláme CT a rentgen celého těla

--Myslím, že tohle všechno obsáhne jeden sken, takže v hantýrce by to asi znělo následovně:"Hodíme ho pod skener." :D

Situace na Hebrydanu vypadá celkem zajímavě. Jsem zvědav, jak se Finn vůbec dostal z planety na Zem. Viděl bych to na nějaký podraz ze strany Oriů.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

I vám dvěma děkuji za kritiku :)

Speedy: ano, záloh jsme si jaksi nevšiml a uniklo to i korekci...a s lékařskými postupy, asi ano, teoreticky by to antický skener měl zvládnout v jedné otáčce :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Trošku jsem to musel nechat uležet a zrekapitulovat co se v tomhle dílu stalo... A mám pár otázek...
Oriové pořád ovládají Hebridan? A jestliže jo, kde vzal Warick vysílač IDC?
Pokud se nemýlím oriové, byli tak "milí", že dávali pokaždé na výběr... Otroctví nebo smrt... A ne něco mezi...
Jinak opět dobrý díl, ale chtělo by to zase nějakou pořádnou akci...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

všeho dočasu, pánové a dámy :) jak akce, tak také vysvětlení, co se na Hebridanu stalo a stane :) určitě jste si nemohli myslet, že bych tak bohatou dějovou větvičku nevycucal co to šlo :D

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mimo jiné. Zajímalo by mě, zdali je ta orijská loď tak silná, popřípadě nějak vylepšená, nebo jí hebrydanská flotila prostě nestačí. Přeci jenom, byli celkem vyspělí :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

těžko odhadovat...zde jsem musel použít úsudek a ten mi pravil, abych je rozsekal, páč měla problém u superbrány celá flotila jaffských lodí ve spojení s LA, tokry a Zemí, které přispěchala na pomoc asgardská loď...ta se předpokládám i s daty během bojů stáhla k orille, kde pak thor rok pracoval na asgardských zbraních :)

jak ale říkám, spoustu věcí je třeba domýšlet a vymýšlet...osobně jsem nejvíc musel vymýšlet při jednom z dílů, kdy jsem se vracel hodně do minulosti a ještě stále si nejsem jist, jestli to nebudu muset předělat...

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím... Flashbacky tomu mohou dodat ještě lepší kvalitu... Teď trochu odbočím... Nevím jestli znáte někdo seriál Arrow, v podstatě je to příběh Green Arrowa. Byl by to seriál na normální úrovni, ale flasbacky tomu dodali úplně novou šťávu...
Takže proč ne, jestli budou dobře zpracované, už se nemůžu dočkat...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

zas až takový flashbacky tam nemám (a ano sleduji ho a momentáně se těším na jeho druhou sérii)...šlo tam jen o vyprávění jedné události která zákonitě musela být něčím vyvolána..ale to pak uvidíte...za pár týdnů :)

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedale, musím říct, že tvoje povídky mě hodně baví a vždy se těším na nové díly. :)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kramlík: a já se musím přiznat, že jsem vždycky nadšen, když se ozve nějaký nový čtenář a nebojí se vyjádřit svůj názor, ať už je jakýkoliv :) děkuji a slibuji, že nebudeš zklamán :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jen abychom potom od toho nečekali tolik, že budeme zklamaní... Pořád to vychvaluješ, ale je těžké zaujmout čtenáře, přece jen si to budeme každý představovat jinak...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

já a vychvalovat to? to bych si nikdy nedovolil...mé skromné já, by bylo nerado, kdybych vás o něčem přesvědčil a pak vás následně zklamal...já jsem jen nadšen tím, jak jsem to sepsal a že bych snad jen na pár detailů vůběc nic neměnil a kdykoliv jindy bych to sepsal úplně stejně, ať už se vám to bude, nebo nebude líbit...:) toť mé vyjádření k údajnému vychvalování :D na podobné věci mám přece vás, pokud vás to zaujme ne? :)

PS: pokud můžete, běžte do kina na Man of Steel, právě jsem se z něj s přítelkyní vrátil a bylo to jedním slovem AWESOME :)

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak dobře, beru tě za slovo ;D Ale ne, já věřím, že další díly budou ještě lepší než ty předchozí, a že se máme na co těšit ! :)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Major General
Major General

Odpovědět s citací

v to upřímně doufám...přece jen jak řekl soerno, každej má svoji představivost a každý od dílu a celé povídky očekává něco jinýho :) čili trefit se všem do chuti určitě nejde, a jediné čím to může autor nahradit je podání děje a dokreslování určitých situací

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj kvalitní povídka reaguji až tetkon protože jsem neměl nějak čas se zde na foru zaregistrovat a už se těším na středu na další díl .
Jinak píšeš supr povídky jen tak dal

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ty jo, lidi se tu registrují jen kvůli tvojí povídce... :D Už asi čtyři jen v Intervention...
Já se přiznám, že já se registroval taky zpočátku kvůli komentování Enemies...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

a ani nevíte jak mě to těší a jakou mi to dodává motivaci...:) momentálně už pilně pracuji na pátém dílu 2. série, přičemž jsem ten čtvrtý dodělal včera :)

Toto je spoiler!!!:
a konečně se chystám vlítnout na Pegas :D

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Když máš dodělaných tolik těch dílů, tak bys mohl začít vydávat 2x týdně :cry:
!!DEMACIA!!

Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh :D nemohl, páč bych rád hned na první sérii navázal druhou, ale to bych při intervalu 2x týdne rozhodně nestihl a anvíc nechci talčit na mé oblíbené korektory, kteří mají světe div se i své životy :) a bez korekce bych to nerad pouštěl ven, i když prý poslední díly byly téměř bez chyb :)

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

První problém vyřešíš jednoduše. Budeš více :write: :write: :write: ...a s druhým problémem bych mohl pomoct já. Život nemám, a s češtinou na tom tak hrozně nejsem. :ok:
!!DEMACIA!!

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já se taky registroval kvůli Enemies myslim.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

:) Já ani nevím, kvůli čemu jsem se registrovala. Jsem se registrovala 2010 a po dvou rocích jsem se sem vrátila :D

Jinak povídka je skvělá =D Kdy se objeví Hammond?? :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ona se většina lidí registruje kvůli nějaké povídce...taky jsem se kvůli nějaké určitě registroval...

hammond? bude, ne málo, ne moc...ale to bude vynahrazeno ve 2. sérii...a to hodně

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky