Všehoschopný Michael na konci své cesty, rozhodující se mezi dobrem a zlem, podstatou toho, kým vlastně je a zda nedělá totéž, co kdysi Simon. Aby nakonec udělal osudové rozhodnutí, které bude mít dopad nejen na něho, ale i jeho blízké. Ovšem, za jakou cenu! To jsou závěrečné dvě epizody geniálního seriálu o špiónech Burn Notice 2007-2013. Závěr naprosto luxusní, co mi to jen připomíná

Zhlédnuto s pár měsíčním odstupem, jelikož mi poslední dvě řady přišly už mírně vatové, ale celkově to nebyl až takový pokles od prvních pěti, jež považuji za dokonalé. Fakt mě jen mrzí mrzká popularita seriálu v ČR, plných sedm sezón, ale origoš DVD nebo Blu-Ray komplet nikde. Myslím samozřejmě s podporou CZ titulek.
Stačí si uvědomit jednu věc, proč byl Status Nežádoucí tak atraktivní. Odehrával se v Miami, hlavní hrdina nosil slušivé obleky, brýle, prostředí bylo perfektně prosluněné, seriál byl i u nás k dispozici v létě. Začátek každé série byl dost epickej. Ale hlavně se mi líbí i ty obaly zahraničních DVD a Bluček.