Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nádherný a vtipný díl ale doufam že brzo bude nějaká akce :D :D :D no hezky jsem se nasmál :D :D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Daedalos304 se ještě nestihl vyjádřit, snad nebude vadit, když se první zapojím já.

Je dvacet dílů a jeden díl má asi 4-5 partů. Záleží jak to Dady bude dělit.
Ta "akce" pokud se nemýlím již brzy nastane, aspoň nějaká.

A teďka na sebe něco prásknu. Jak asi většina ví, taky už jsem něco málo napsal a zde na foru působím snad necelé 3-4 roky.No a asi před měsícem jsem s Dadym odhalil, že 2x2 postavy považuji za jednu.

Marks & Kleinman
Cooper & Meyers

Ale člověk se má co divit, kord Marks a Kleinman.. ti jsou si tak podobní.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

souhlas já myslel že jsou jeden a ten samej v seriálu :D

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak i vám děkuji....těší mě vaše nadšení :D

Marks x Kleinman...měli byste si v tom udělat pořádek dámy a pánové :D scén s nimi bude víc :) navíc u jednoho z nich udělám takovou malou věc, kterou sem snad u nikoho nečetl :)

jinak kluci na fóru se vyjádřili ke slastnému vyskočení Hammonda ze subprostoru, takže vám teď popíšu můj myšlenkovej pochod, jak si to představuju :D

hammond letí => čas opuštění = 0 => Marks vypne napájení hypermotorů, čímžto loď opustí zcela plánovaně a nikým a ničím nerušeně hyperprostor ergo. naprosto slastné opuštění :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To bych potom chtěl vidět opačný... Už jen když si to představuji, tak je to bomba... Doslova a do písmene... a
Patas25 píše:
Cooper & Meyers Marks & Kleinman
hale já si to pletu taky a taky jsem myslel, že je to jeden a tentýž herec...

Odpovědět s citací

Haj dady.. trochu výtka. Marks vypne napájení k motorům? To by podle mě mělo být automatické, páč se sekne jenom o vteřinu a už můžou skončit někde v p*****(ne jako daleko ale v něčem)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ne nutně...to že vypne napájení jen znamená, že hypermotor dojede na zbylou energii v motorech a v pravý čas automaticky opustí hyperprostor...to už je pak na kadžým autorovi zvlášť, jak si to vymyslí a odůvodní :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, ono se to hlavně odůvodňovat vůbec nemusí :) Prostě se jen napíše, že opustí HP a je to. Jedině že by ses v těch dramatických výstupech nějak vyžíval :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

třeba jich pár bude :D, co vy víte...takže aby byly dramatický i krásný, tak z toho důvodu slastné opuštění HP :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

WOW, já nemyslela, že když začnu s Marksem a Kleinmanem, že se to tu tolik rozepíše :D Ale netušila jsem, že spousta lidí si plete oba dva.
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Konečne sa mi podarilo prečítať aj pokračovanie a nemám čo dodať ku komentárom ktoré tu boli napísané. :) Proste výborná aj vtipná časť a neostáva nič iné ako počkať do Stredy (čo si si na nás vymyslel s tými loďami :palka: ). :wink:
:bravo: :arrow: :yahoo:
:bye:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

kasparova655365: a přitom jsou tak rozdílní :)...ale co, já si zase pletu jednovaječný dvojčata...:D

puk: jsem rád, že se díl líbil...(pravdou však je, že humor půjde velice brzy stranou...) a lodě? co čekat no...old buddies :)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Posledné slová si napísal latinkou po Čínsky? :shock:
:box2:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych si typnul, že to bude rasa, která bude/byla ironicky označována za "přátele", takže podle mě Oriové (Tomin), replikátoři (jsou mrtví takže pochybuji), nebo Ascheni...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ono moc možností není co? :D

u mě nejde ani tak o nějaké extra překvapení, jako o extra uvedení na scénu :)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s těmi překvapeními doufám taky šetřit nebudeš. Taky jsme zvědavi na něco nevídaného, něco neokoukaného :)

No, nebudeš to mít lehký, abys nás potěšil a uspokojil :D

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

možností je mnoho, některé pravděpodobnější než jiné, ale přesto tu jsou... Proto je těžké odhadnout co se stane... Přece jediný, kteří to vědí, jsou lidé z Vaší skupiny skvělých autorů a modelářů...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Speedy: Upřímně řeknu, že moc překvapení se asi nedočkáte...ne spíš, že bych neměl nápady nebo tak...ale pokud chce člověk udržet jistou rovinu návaznosti a reality, musí tomu něco obětovat...ale i tak si myslím, že jsem z toho mála vytřískal hodně...nuže posoudíte časem sami, jak moc se mi to povedlo...:), ale už dsot spamování..:D těšte se na středu :D

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A že toho spamování je tady dost. Tolik postřehů ke dvěma partům dílu jsem snad nikdy nezažil :D

Mně se třeba líbilo u St0rma, že se z velké části odprostil od té předem stanové SG linky a pustil se do něčeho úplné nového, obsadil nové postavy, jejichž charakteristikou si mohl krásně pohrát, bylo to prostě něco úplně nového. Takhle když budeš mluvi o Gou'auldech, tak už nemůžeš říct, že to jsou dva a půl metroví zelení panáci a mají rádi čokoládu :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to máš pravdu...St0rm je v tomhle ohledu snad o pět levelů výš...:) a upřímně jsem se mu chtěl snažit i vyrovnat...(pak jsem ale přečetl Noximův Portmolior a chytla mě taková depka, že jsem to rozdejchával ještě tři týdny...) nicméně alespoň dle mého názoru, i když nevymýšlím nic originálního, tak jsem měl při zpětném čtení gradující radost z napsaných dílů (takže jak jsem již dříve zmínil, klíčové asi budou díly 10 - 19 + i ta dvacítka s níž nejsem spokojen, ale za boha nemůžu přijít na to, jak ji vykepšit :D)

a co se spamu týče...je to masakr :D (i když pokud se neřeší vyloženě pytloviyn a aspoň okrajově to souvisí s povídkou, proč to neřešit :) - viz. Marks x Kleinman

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak se vyjádřím i já. Udělal jsem korekci 2. dílu, takže na 3-4 týdny díly jsou připravené.

Toto je spoiler!!!:
Pokud jde o konec 20. dílu, tak mnoha lidem spadne brada až na zem a budou schánět nejblížší zbraně a hledat Daedalosovu adresu. :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Asi tak nějak. Jakop reakci na poslední díl opět vystihl.. xDD

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno vy jste mi ale dvojička...jeden začne a druhej musí zákonitě dodělat co? :D (jinak, adresu ze svého profilu těsně před posledním dílem smažu :D)

Odpovědět s citací

Stejnak si většinu času v brně a pokud vím, posílal si mi mapku, kde bylo označeno: Kam chodíš do školy a kde máš privát. Tak to vidím že nebudu mazat historii, a pak založím nějakou aukci, jak vydáš poslední díl. :-D

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: To si mi to nemohl dát, když ho ukázal nám? Já nebýt toho, že vím, co asi tak chystá v dalších, tak bych vraždil velmi nehumánním a krvavým způsobem. :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky