Daedalos304: Zdravím,
četl jsem tvou předchozí povídku a líbila se mi, takže se už nemohu dočkat na další. Konečně bude další kvalitní počteníčko. Přečetl jsem právě úvod a musím uznat, že změna stylu psaní se mi moc líbila. Je to podobný tomu, kterým píšu já.
K délce dílů, já mám naopak radši, když jsou delší. Čím delší tím lepší. Nechápu lidi co to kritizují, když je díl krátký tak ho mám hned přečtený a konec, já jsem radši když můžu číst v kuse i třeba 2 hodiny. Knihy běžně mívají více jak 300 stránek a také to nikomu nevadí. Naopak, když dočtu dobrou knihu která se mi líbila, tak často lituji, že to autor nenapsal delší.

Zaznělo tu dost nápadů na postavy a části děje, také jich pár mám, ale dělit se tady o ně nebudu, mám rozepsanou vlastní povídku (no zatím jen pár stran není čas). Tak nebudu vyzrazovat děj dopředu a navíc pár věcí co si tu nastínil, hodlám použít i v mé povídce, doufám jen, že příběh nebude dost podobný. Děj mé povídky začíná v posledních pár sekundách filmu SG Archa pravdy a postupně se dostanu až k dění kolem SGU a kousek dál.
Kdyby si měl zájem mám už do detailu promyšleno pár nových typů lodí, jak goualdského, tak pozemského desingu. Můžu poskytnout popis