Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xvuhdaP/the-first-stargate-edition-1-1-exe
Sledujte Edity na konci tohoto příspěvku pro nejaktuálnější informace!
Nazdárek lidi (tedy nejenom lidi XD),
když už si všichni dělají své SG hry, tak jsem se taky rozhodl začít

Začnu s jednoduchými hry a postupně se dostanu na složitější (budu se muset ještě hodně co učit). Jednu už mám skoro hodovou

Toť asi vše

Edit://
První verze hry

Cíl hry: Zničte nepřátelské lodě nebo chyťte bránu. Pozor! Nestřílejte na lodě třídy Daidalos.
Ovládání: Myší.
Plánované updaty:
-Zlepšení grafiky
-Nové menu
-Vytvoření nápovědy
Odkaz na stažení:
http://uloz.to/xrzvv9M/the-first-stargate-edition-1-0-exe
Nápady pište do SZ. To samé ti, co by se chtěli přidat

Edit://
Ooo

Odkaz:
http://uloz.to/xvuhdaP/the-first-stargate-edition-1-1-exe
Edit:// (9.7.2012)
Připravuji update, který by měl být k dispozici cca do konce týdne. Tento update zásadně změní celou hru. Už to nebude jen jedna mise, která vlastně nejde vyhrát, ale ve hře bude mnoho misí s různými cíli.
Zde seznam plánovaných změn
-Nové mise
-Nové menu
-Nová grafika
-Nové lodě
-Možnost ukládání a načítání hry
-Další změny
Také souběžně s těmito upgardy pracuji na nové hře se StarGate tématikou. Půjde o 2D hru, kde budete hrát za jednu postavu a budete plnit různé úkoly apod. Hra ponese název (pravděpodobně) The Third! - StarGate Last Hope (určitě jste si všimly, že chybí hra s názvem The Second - s touto hrou jsem také začal, ale kuli práci na 1st a 3rd jsem tento projekt odložil na neurčito).
Poslední co asi ještě dodám je to, že samozřejmě pořád sháním dobrovolníky a pomocníky (pište do SZ)

Edit:// (10.7.2012)
Bohužel Vám musím oznámit, že datum očekávaného update (1st-sge) 2.0 se odkládá. Jedu zítra pryč a nemohu sebou vzít notebook.
A ještě jedna veselejší zpráva: Od hry 3rd-SGLH (možná už i od 1st-SGE a 2nd) bude hry provázet příběh.
Edit:// (22.7.2012)
Ou, no tak myslel jsem, že touhle dobou už budu mít update 2.0 pro 1st už hotovej a nahranej volně ke stažení. Bohužel jsem se, ale vrátil teprve včera, takže 2.0 můžete očekávat minimálně v pátek.
Další celkem důležitou zprávou je, že do Destiny Team (nic lepšího mě nenapadlo a chtěl jsem, abychom se nějak "jmenovali") jsem přijal pajase99, který mi bude pomáhat s grafikou

Edit:// (25.7.2012
Tak pro nedočkavce jsem napíši aktuální postup.
The First - StarGate Edition (2.0.) = 45% - Bohužel teď přichází ta těžší část. Mam z 95% hotový systém ukládání a načítání her (včetně autosave), z 90% menu (po funkční stránce), 0% menu (po grafické části), 0% mise (vše je zatím pouze "na papíře" - momentálně řeším problém s postupem do dalších lvlů), 0-75% po grafické stránce celé hry.
The Second = 2% - můžu chodit do stran XD
The Third - Last Hope = 5% - Můžu chodit do všech stran a dokážu postoupit do dalšího lvlu. Pracuji na zbraních, nepřátelské UI a příběhu. Grafika taky nic zatím :/
Edit:// 28.7.2012
Chcete nějaký screeny z nového update? Napište si do komentů.

Edit:// 6.10.2012
StarGate: Battle of spaceship - 1st (1.5) = 90% - Už jen grafika.
2nd = konec, asi
StarGate: Last Hope = 10% Chybí grafika a zbraně. Asi nejdřív udělám nějakou beta verzi.