Sem rád, že máte stále zájem i po tak dlouhé omdmlce...

Zároveň jsem ještě víc rád, že se mnou sdílíte názor, že navazovat na něco, co jsem poněkud neúspěšně přerušil kvůli tomu, že se mi sešlo pár sice ze začátku pěkných nápadů, ale jak sem posléze spolu s vámi zjistil, poněkud hůře realizovatelných...
Nechtěl bych ale poslat do kytek horu nápadů, postavy a univerzum, které jsem včas oddělil od toho seriálového z SGA a přetvořil v SG-24h, i když uvažuji o tom, že původní nápad dozná změn a stejně tak způsob psaní a vydávání dalších dílů...
Ale abych tady jen tak obecně nežvanil a zbytečně neplýtval textem ani vaším časem, zkusím vám dodat nějaké informace podle toho, jak si to budu v hlavě rovnat...
Zatím jsem si jistý tím, že příběh, který jsem nedokončil dopíšu pomocí takového podrobného shrnutí, nebo spíš převyprávění minulého děje, čímž hodlám překlenout nějakou delší dobu, možná i rok.
Přemýšlím také o tom, že v rámci originálnějšího vývoje příběhu do Task Force zapojím o mnoho dřív, než jsem původně plánoval, černé operace tajných služeb, byrokraty z vedení UNICOMu (to je ta mezinárodní vojensko-civilní organizace, která šéfuje věcem okolo vnější politiky Země a její obrany, pro ty kteří třeba zapomněli

), vojenskou vědeckou sekci, problémy s teroristy a tak...

Uvidím, co z toho bude...
Každopádně, když už sem se rozkecal, ještě jednou díky, moc si vážím vašeho zájmu...