Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky TASK FORCE - Pokračování, ukončení - oznámení!

TASK FORCE - Pokračování, ukončení - oznámení!

Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zdravím,
tak i já se přidávám k žádosti o pokračování :-) Určitě by byla škoda to nechat nedokončené. Rozhodně si to rád přečtu.

Držím palce s psaním, pokud se to rozhodneš dokončit :-)
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Sem rád, že máte stále zájem i po tak dlouhé omdmlce... :)

Zároveň jsem ještě víc rád, že se mnou sdílíte názor, že navazovat na něco, co jsem poněkud neúspěšně přerušil kvůli tomu, že se mi sešlo pár sice ze začátku pěkných nápadů, ale jak sem posléze spolu s vámi zjistil, poněkud hůře realizovatelných... :oops:

Nechtěl bych ale poslat do kytek horu nápadů, postavy a univerzum, které jsem včas oddělil od toho seriálového z SGA a přetvořil v SG-24h, i když uvažuji o tom, že původní nápad dozná změn a stejně tak způsob psaní a vydávání dalších dílů... :write:

Ale abych tady jen tak obecně nežvanil a zbytečně neplýtval textem ani vaším časem, zkusím vám dodat nějaké informace podle toho, jak si to budu v hlavě rovnat... :yes:

Zatím jsem si jistý tím, že příběh, který jsem nedokončil dopíšu pomocí takového podrobného shrnutí, nebo spíš převyprávění minulého děje, čímž hodlám překlenout nějakou delší dobu, možná i rok.
Přemýšlím také o tom, že v rámci originálnějšího vývoje příběhu do Task Force zapojím o mnoho dřív, než jsem původně plánoval, černé operace tajných služeb, byrokraty z vedení UNICOMu (to je ta mezinárodní vojensko-civilní organizace, která šéfuje věcem okolo vnější politiky Země a její obrany, pro ty kteří třeba zapomněli :lol:), vojenskou vědeckou sekci, problémy s teroristy a tak... :shock: Uvidím, co z toho bude... :bounce:

Každopádně, když už sem se rozkecal, ještě jednou díky, moc si vážím vašeho zájmu... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: Nakoľko som bol na Celoslovenskom zraze VW Clubu (ešte stihnúť Český zraz pri Jihlave :lol: ), nemohol som napísať, že:
- Akékoľvek ukončenie poviedky je lepšie, ako nedokončená ( :palka: ). :yes: Forma a dej je na Tebe. :wink:
:thumright: :thumleft:
:bye: :mrgreen:

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ak sa tu niekedy v budúcnosti zastavíš, tak:
Všetko najlepšie k narodeninám Ti prajem. :kapela: :stavka: :drink2: :pivo: :hlaseni: :yahoo: :bravo:
:pyramida: :wink:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak jak to vypada s pokracovani ci alespon nejakym ukoncenim?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak stale nic?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky