Hele lidičky tak se mi povedlo tam hodit ten mod,ALE problém je v tom,že když to mám spuštěný a načítá se mi to,tak skončí načítání a EMPIRE AT WAR přestal pracovat HELPPPPPPPPPPP
Nazdár hoši,nehodil by sem dakto časť niektorého súboru projectiles,kde je popísaný ten raketový útok pre Apollo?Mne to tam chýba a ten útok mi na Apolle preto nejde.Malo by to vyzerať dáko takto:
Ja to nechcem upravovať.Len by som tam chcel mať ten útok.Vo verzii 1.2 to bolo a v 1.3 to chýba.Zrejme ho tam zabudli dať.Ak by niekto mal 1.2 a pozrel mi ho,tak bych sa moc potešil.
já jsem se chtěl zeptat jestly nevíte v jakem programu ten mod dělali a dižtak pokud by ste poskytli odkaz.děkuji na tom to webu ste mi už párkrát pomohly
nevim proč mi nefunguje správně verze 1.3 mam tam mít přece možnost hrát za wraithy ale nejde to a i když jsi tam stáhnu upragdy hry tak nefungujou prosím pomoc a dižtak pokud by ste měly odkaz na správnou verzi stima wraithama (budouctnost) předem děkuji za odpověd
nevim proč mi nefunguje správně verze 1.3 mam tam mít přece možnost hrát za wraithy ale nejde to a i když jsi tam stáhnu upragdy hry tak nefungujou prosím pomoc a dižtak pokud by ste měly odkaz na správnou verzi stima wraithama (budouctnost) předem děkuji za odpověd
Verze kde sou W hratelný ještě nevyšla. A jestli chceš vědět v jakym programu ten mod dělali tak musíš definovat CO dělali, na každou věc je něco jinýho.
Ta jednotka ještě neexistuje a bude až v další verzi. A těch o sg mody se nemusíš bát protože jeden ted dělá Merlin a jeho tým a druhej dělám JÁ a můj tým.