Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 19.1.2012 16:34:41
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Takovou duslednost mam taky rad, ale jedu ciste za vojaka. Podle meho neni biotika lidem prirozena a proto preferuji kvery nad magii, taky proto me ani inzenyr moc nenadchl.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 19.1.2012 19:16:40
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak inženýr je strašně nemastný, neslaný... takový špatný pokus o napodobení biotiky. A biotika je lidstvu přirozená, protože pokud ji schválil Cerberus, tak je lidská :D

Příspěvek 19.1.2012 20:04:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Já myslel dneska. A ani v universu ME to nemá niják vysoké procento lidstva (nanejvýš setiny až desetiny procent celkové populace lidí). Kdežto s kvérama lidi chodí už od té doby, co vyšly z módy luky.

Ty autonomní obranné věže ve trojce ale mohou z technika udělat docela užitečnou figurku v týmu (nebo na obranné mise).

Příspěvek 19.1.2012 21:21:48
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak nejen inža, snad i infiltrator dostane upgrade. Neviditelnost a bonusy na melee) by s těma novýma fintama mohly být legrační :)
A úplně nejvíc mi k srdci přirostl sentinel, na insanity (při troše opatrnosti) nezničitelná autonomní jednotka :D

Příspěvek 20.1.2012 04:48:08
Major
Major

Odpovědět s citací

Upgrade dostanou všichni... A jak jsem psal, tak mě stačí (a asi nejvíc sedne) soldier. Mám z něj takovej pocit "správnosti", když je tam jedinej relativně normální opičák s kyjem v bandě (často nadpřirozenejch) mimozemskejch zrůdiček a vejškrabků z laborky. Taky jedinej sedne do cineteaseru na dvojku. (protože v něm sheppard má raketomet).

Příspěvek 20.1.2012 11:30:13
forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Já válím za vojáka prostě všechno rozstřílet a vysmečovat:-), včera jsem si po dlouhém čekání naistaloval shadowbrokera a arival tak jsem zvědav:-)

Příspěvek 20.1.2012 12:52:46
Major
Major

Odpovědět s citací

Shadowbroker mě velmi mile překvapil "celogalaktickou špionážně-konspirační myšlenkou", kdy jedinec může získat tak gigantické zdroje, moc a vliv jenom tím, že sám "krade" všechny možné informace. Taky samotným pojetím jeho "základny".

Arrival byl zajímavý příběhový "cliffhanger" před trojkou, ale jinak mě nenadchnul.

Příspěvek 20.1.2012 13:54:33
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak raketomet může mít každý class :D
Shadow broker je nejlepší DLCčko, dlouhé, zábavné, perfektní příběh a na insanity solidní výzva (rád bych podotknul, že nepoužívám Cane, příjde mi to nefér )
A můj pro-save pro trojku jsem si už opravil, dohrál jsem to a teď se jen těšit a klepat.

Příspěvek 20.1.2012 14:06:28
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jako že ti nikdo nepošel a zachránil jsi celou posádku normandy2 ? Taky se na to klepu jak malý:-) mám kolektorku tak jsem zvědav:-). Teď ještě dilema jestli mám arival zahrát po návratu od omega4 nebo ještě před tím :hmmm:

Příspěvek 20.1.2012 14:40:44
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Po. Pasuje víc, když ho hraješ po.

Příspěvek 20.1.2012 16:30:52
Major
Major

Odpovědět s citací

Rovněž doporučuju po.

Raketomet a útočnou pušku zároveň? Ne, Shepparda z cinematického teaseru na dvojku tipuju na vojáka.

Příspěvek 20.1.2012 23:30:03
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak můj adept pobíhá s singularity projector, SMG locust, geth pulse rifle (je třeba jet na insanity) a thanix hand canon. Máš ale pravdu, je to soldier. Nese ještě ostřelovací pušku a brokovnici (pokud se bavíme o tomhle: http://www.youtube.com/watch?v=Y2O-0-fQOOs )
A až teď si uvědomuju, že jsem ty zbraně vypsal z hlavy... asi bych měl omezit hraní ME :D
EDIT: Ještě někdo doufá v návrat Mirandy? Grunt a Garus tam jsou na jisto (takže o hlášky je postaráno), předpokládám, že Legion se taky objeví, ale já chci Mirandu :X

Příspěvek 21.1.2012 05:48:10
Major
Major

Odpovědět s citací

Ano, mluvil jsem o tom utoku na kolektory ovladanou lidskou kolonii a nasledny sturm proti jejich giganticke lodi.

Miranda, Garus i Grunt jsou mozni, pokud jsi je zachranil, takze "najisto" tam budou jen kdyz mas vhodny safe. Jinak docista "najisto" je tam Liara, Vega, Ashley nebo Kaidan a proste vsichni ti, kdo se neucastnili sebevrazedne mise a jsou nazivu.

To je ale uz dlouhou dobu znama vec...

Příspěvek 21.1.2012 10:30:41
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No to ano, ale zrovna Mirandu nikdo nepotvrdil, v trailerech není vidět, říkali, že tým bude menší a už tak v něm jsou dvě ženské, proto mě děsí, že tam nebude.

Příspěvek 21.1.2012 11:02:01
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak po dlouhé době jsem zase zavítal na forum. To SWTOR je opravdu hrozný žrout času. Jinak bylo už potvzeno, že se Miranda vrátí a že se objeví všichni z minulého dílu pokud teda nezemřeli. A někteří budou stálými členy posádky a někteří ne. Podle mě tady obvzlášť u Mirandy bude záležet na tom, jestli jste s ní měli romanci.
Obrázek

Příspěvek 21.1.2012 11:32:50
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To bude podobné i s Ashly určitě:-), můj Shepp má antimateriální pušku ta vypadá jak bazuka:-) ale sundává všechny skoro na jeden výstřel:-)

Příspěvek 27.1.2012 12:58:18
Major
Major

Odpovědět s citací

Potvrzeny minimalne 2 nove postavy.

Toto je spoiler!!!:
1) Edi bude mit fyzicke telo.
2) clenem party bude i colector/prothean.

Zdroj a fotky členů party:
http://www.zing.cz/novinky/9632/mass-ef ... si-postavy

Zároveň nové video z multiplayeru s názvem Mass effect 3 "Special forces". Docela ujde.
http://www.youtube.com/results?search_q ... 16l7-1l1l0

Příspěvek 29.1.2012 21:05:10
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na to s tou EDI čekám co jsem dohrál ME2ku ;)
Toto je spoiler!!!:
Vtělení lodi in Andomeda style :D

Jinak:
[img][./images/thumbs/32271118155178527836210_1327867495.jpg]http://img38.imageshack.us/img38/2199/32271118155178527836210.jpg[/img]
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 30.1.2012 01:32:57
Major
Major

Odpovědět s citací

Koláž z obličejů ME2 + DLCček. Také hrstka obrázků "starých známých", které byly součástí reklam na ME3. Chybí obličeje z ME1 a "nové" z ME3, ale z eseteického hlediska je to docela povedené.

Nejsem si jistý, jestli bude mít xxx možnost
Toto je spoiler!!!:
EDI-opouštět loď (asi ano, ale jestli to nebude takovej druhej Joker). Taky by mě dost vadilo, kdyby měla biotické schopnosti, ale inženýrství nebo vojančení bych u ní klíďo snesl.

Mě osobně víc zajímá ta druhá postava, protože jsem z minulého konce měl pocit, že nikdo takový nezbyl, natož aby měl dost vlastní vůle k tomu, aby se přidal k "odboji". Nebo že by byla někde schovaná
Toto je spoiler!!!:
protheanská či kolektorská?

kolonie co přežila???

Příspěvek 30.1.2012 09:34:14
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je dost dobře možné, že jich bylo zrovna pár na výletě, když Sheppy páchal ohňostroj.

Příspěvek 30.1.2012 10:35:10
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

takovej zvláštní dotaz...ale hrál jste to někdo za ženu? nějak se mi do toho nechce, ale zajímalo by mě jestli je to v něčem jiný?

Příspěvek 30.1.2012 12:13:45
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ultramarinus píše:
Mě osobně víc zajímá ta druhá postava, protože jsem z minulého konce měl pocit, že nikdo takový nezbyl, natož aby měl dost vlastní vůle k tomu, aby se přidal k "odboji". Nebo že by byla někde schovaná
Toto je spoiler!!!:
protheanská či kolektorská?

kolonie co přežila???

Mě osobně tahle nová postava přijde spíš už jako výmysl bioware ala "tak co bysme tam ještě nacpali?"...

Přijde mi teda uhozený cpát do ME3
Toto je spoiler!!!:
živý Protheany, když bylo řečeno, že je kompletně vyhubili Reapeři... Je to dle mě podobná zhovadilost ala Halo 4 a předpokládaný nacpaní tam Forerunnerů/Precursorů/whatever, když příběhová linie celou dobu vychází z toho že jsou všichni miliony let vyhubený
Obrázek

Příspěvek 30.1.2012 12:32:23
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak reapeři je nevyhladili :) udělali z nich Collectory a o tom, jestli jsou všichni mrtví nikdo nic neříkal.

Příspěvek 30.1.2012 13:36:36
Major
Major

Odpovědět s citací

Alespoň nikdo z těch, co by si to mohli přímo pamatovat. Z ruin toho ani ti nejlepší archeologové nezjistí tolik, aby našli něco co bylo SCHVÁLNĚ schované i před zbytekem vlastní civilizace.

Já občas hrál za ženskou a není to tak jiné, aby stálo za to si jí brát kvůli rozhovorům odznova. Já si jí vybral proto, že se mi líbí víc pohled při ovládání z třetí osoby na zadek ženské a proti případnému muchlování mezi dvěma kočkama nic nemám.

Příspěvek 31.1.2012 11:19:00
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

St0rm píše:
No tak reapeři je nevyhladili :) udělali z nich Collectory a o tom, jestli jsou všichni mrtví nikdo nic neříkal.

Ve hře bylo co si pamatuju x-krát řečeno či naznačeno (například Vigilem), že Reapeři systematicky vyhlazovali Protheanský kolonie po několik staletí krom toho "bomb shelteru" na Ilosu, ze kterýho jich zbylo asi 12 vědců (pokud si ten počet pamatuju dobře)

Zbytek civilizace byl přecollectorovanej či vyhlazenej.

Nejpravděpodobnější mi jedině přijde teorie co tu někdo zmínil a to
Toto je spoiler!!!:
Prothean ve stázi zašitej někde v útrobách Citadely
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Hry