Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže Průzkum Povídkové sekce - DISKUZE

Průzkum Povídkové sekce - DISKUZE

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

-Jack O Neill-
viewtopic.php?p=327205#p327205

tvůj hlas v kategorii POSTAVA je neplatný
¨Postava
Mackenzie - Pokud je v nějaké povídce postava "Mackenzie" tak to napiš ve správném tvaru jinak nebude hlas uznán JMÉNO POSTAVY - NÁZEV POVÍDKY (po opravě tento komentář smaž)

tudíž prosím co nejdříve oprav

například:

Postava
Xarek - Dekarovi Cesty

btw: omlouvám se za více příspěvků pod sebou, ale jak jak jsem zjistil, tak ne každý čte soukomé zprávy, tak to píšu sem...

edit:

Puk
Phoenix a odkaz Phoenixe (první a druhá řada) jsou dvě různé povídky
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

rigix:
děláš si ze mě tím tvým hlasováním v průzkumu prdel? Jak si to mám dle tebe vyložit, jako recesi, spam, či jako pokus o nasrání mé osoby?
Jako já nepopírám že jsi tím někoho třeba i pobavil, ale to tě neomlouvá. Řekni mi co chceš? Jestli je to ban, tak to řekni a já se ti přimluvím. Osobně jsi mě tím i dost naštval(mírně řečeno) - kvůli podobným věcem se nekonala soutěž 2010 a nechtělo se mi kvůli tomu ani do tohoto průzkumu - takže jsi i na dobré cestě.

edit:
děkuji všem co doposud v průzkumu hlasovali
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

myslíš že by ban pomohl? pokud mu nezabanuješ rovnou celou IP může si vytvořit nový účet :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

nevím jestli je tu ban na IP možný, ale myslím že ano... pokud ne, tak po prvním projevu ho lze poznat a zabanovat znovu... pokud by ho poznat nešlo, tak by to znamenalo, že se polepšil....
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dragone, obdivuji tvou trpělivost, že ses do toho tady pustil.
Jen bych si malinko rýpla. Minulý ročník se nekonal, protože já nevěděla, kde mi hlava stojí a na povídky jsem ani nepomyslela, a jistí lidé, kteří měli minule plnou pusu řečí, se jaksi nechopili vyklizeného pole. (Ti, co tu minule zaznamenali diskuzi, jistě vědí, kam to rýpnutí směřuje)
No, nicméně musím obdivovat Dragonovu víru v čtenáře na fóru. Já ještě nevím, jestli se do hlasování zapojím, protože musím říct, že s tím, co toho tady za mou neúčast přibylo nového, už to tady vůbec nemám zmáknuté. Ale vy ostatní, co komentujete i to nové, Dragona nezklamte. :wink:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

čas na hlasování a na úpravu hlasů se nemilosrdně krátí, takže pokud chcete něco změnit, doplnit, či snad hlasovat, tak neváhejte.

Nadále připomínám, že lze hlasovat v jedné kategorii => nemusíte vyplňovat všechny.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

-Jack O Neill- Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mohl bych se zeptat, jestli do průzkumu patří také Stargate Odyssey?
Pokračování STARGATE zde:

STARGATE FUTURE - SGF

Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ano stargate odyssey tam taky patří, když se koukneš po "hlasovacích lístcích" tak ji tam několikrát najdeš :);)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Když se objevil první hlas pro SGO, tak jsem váhal, zda uznat či ne... Ale ANO do průzkumu je zahrnuta taky Stargate Odyssey ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Drago, proč jsi váhal, vždyť to je přece jen taky povídka, respektive spin-off, jehož sekce je v průzkumu taky...:)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

váhal jsem, protože to není přímo v povídkové sekci, ale přeci jen je to na tomto fóru a když tak přemýšlím, tak něco z SGO je snad taky i v této sekci ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jop Ray sem něco málo dával...:)

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bylo tu prvních pár nezeditovaných dílů backstory NID a Mnemonixu, Chronicles of NID se to myslím jmenovalo. Sice vymyšleno, ale nikdy nedokončeno. Pak první dva díly backstory Atlantis, The Way We Were myslím. Sice vymyšleno, ale taky nikdy nedokončeno. A pak Vlad psal undercover backstory Atlantis pod jménem Delenda Est, taky součást SGO story.

Já bych jen dodal, že svůj příspěvek do soutěže asi pošlu pár sekund před uzávěrkou. Musím si načíst kopu povídek než budu schopný něco hodnotit, a čas budu mít až právě před polovinou února.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

jelikož bych z jistých důvodů nezvládl uzavřít průzkum v daném termínu, tak jsem se rozhodl průzkum prodloužit a to až do konce Února (2012).
Váhal jsem mezi požádáním jiného moderátora/admina a prodloužením. Nakonec jsem se rozhodl pro prodloužení a to rovnou až do Února.
Doufám, že této příležitosti využije co nejvíce lidí .)
Když to vyjde, tak průzkum bude definitivně uzavřen 1.3. v cca 6:30 (ráno)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:bye: Co řikáte na můj nový podpis ?

Edit:
Jo a málem bych zapoměl proč sem vlastně píšu.
Drago: Jo určitě v tom podkračuj kámo, dobrá práce. Moc se mi to líbí a budu to číst díky.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

PředchozíDalší

Zpět na Soutěže