Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 28.12.2011 16:27:41
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

třeba o tom, že někdo s něčím potřebuje pomoct? :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.12.2011 18:26:55
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Pul roku pred zacatkem prodeje hry? ... Jiste, az se ZACNE hrat, tak snad. Do te doby je ale tahle myslenka ponekud predcasna.

A ty tri stranky pred timhle prispevkem se taky netoci zrovna kolem "pomoci" s ME3... Je tam povetsinou kombinace dohadu, netrpelivosti a oficialnich drobku, ktere se z toho daji brat asi nejvazneji.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 29.12.2011 07:51:02
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

jiné Mass Effect vlákno tu není (nebo je zahrabané) takže když by někdo potřeboval s něčím pomoct tak to napíše sem :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 29.12.2011 17:53:10
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Což mi připomíná, nemá někdo ten neschvalně známý uniklý scénář? Hledal jsem to na netu (pravda, ne moc dlouho), ale všude už to bylo stažený...

Ano, na spoilery seru. U MW3 (kde jsem vždy hrál jen SP) jsem si taky s chutí dal ten na jaře uniklý děj dopředu.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 29.12.2011 18:14:21
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 05.1.2012 11:41:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Bonusy v "předplatitelské" edici:

- M55 útočná puška Argus (střílí dávkami)

Když předobědnáte speciálně na "gamestock"(???), dostanete ještě bitevní balík N7, ve kterém je

- útočná puška Valkýra N7
- N7 "obranářská" zbroj (bonusy ke zdraví, štítům, útoku zbraněmi a víc zásobníků)

Když předobědnáte od EA "origin for PC" (???) dostanete k Argusu ještě

- brokovnici AT 12 (???) upravenou pro větší plochu poškození při střelbě zblízka

Info odsud:
http://www.youtube.com/watch?v=MzdLhplkNZo
(mě se tam docela líbí i ta komentátorka... :D)

Příspěvek 18.1.2012 21:27:36
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se na třetí díl těším opravdu hodně, dokonce za něj i zaplatím, ale musím říct, že staré zbraně bez zásobníků jsem měl radši. Jsem defenzivní typ hráče a když je člověk z prvního dílu zvyklý na krytí a postupnou likvidaci soupeře, tak docela naštve, když náhle musím běžet někam do polí hledat zásobníky. Ale s tím nadměrným množstvím předmětů musím souhlasit. Navíc kreditů jsem měl ke konci jedničky tolik, že Cerberus patrně sponzoroval oživení Sheparda a stavbu nové Normandie jen z toho co posbíral kolem vraku.

Jinak jedna věc mimo téma: Chtěl bych si koupit Arrival, ale na hlavní stránce je napsáno:
Arrival is not compatible with Polish, Czech or Hungarian versions of Mass Effect 2.

Jenom straší, je potřeba to nějak očůrat nebo jsem v loji? Hru mám originálku v češtině.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 18.1.2012 21:57:46
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

bohužel máš smůlu. Bioware/EA se rozhodlo ignorovat střední Evropu a ty dlc jsou nekompatibilní. můžeš si stáhnout anglickou verzi, pak to pujde. Na českou to nejde
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 18.1.2012 22:07:07
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aby jim tak místo hlavy vyrašilo pánské přirození za takovou podporu, člověk si za těžký prachy nakupuje originálky a ještě k nim dostane horší servis než od pirátů :palka:

A co tahle čeština?
http://masseffect.herniweb.cz/mass-effect-2-dlc

Příspěvek 18.1.2012 22:49:12
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To máš tak, když se v České Republice (a podobných "dírách"), prodá dohromady možná osm tisíc lokalizovaných kopií. Nestojí to za tu námahu a nezaplatí se ani náklady. Překlady jsou stejně chybné, neúplné a nikdy ti nedají takový zážitek jako originál :)

Příspěvek 18.1.2012 22:52:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vskutku, ale v originále to nikdo neprodává a jsme zase na začátku :D

Příspěvek 19.1.2012 10:59:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tk si stáhni anglickou verzi a zahrej si DLCčko a Arival doporučuji, je perfektní :)

Příspěvek 19.1.2012 11:20:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Hrál jsem a zas tak velký dojem z něj jsem neměl. Byly tam zajímavé momenty, ale za plnou cenu bych to (poté co jsem si to zahrál poprvé u kámoše) už nekoupil.

Jinak AJ verze se vůbec nemusíš bát - úkoly tam bývají stejně docela předvídatelné a snadno pochopitelné. No a přinejhorším si buď přizvi nějákého kámoše angličtináře, nebo se sám nauč. Není to tak zlé a kupodivu to může jít i se slovníkem v ruce.... :D

Jinak ještě menší info pro kohokoliv koho to zajímá:
EA Czech potvrdili, že demo vyjde 14. února pro PC, PS3 (na evropském PSN o den později) a Xbox 360.Poté, co postoupíte v kampani dále, otestujete nový kooperativní režim pro více hráčů na dvou mapách; Slum a Noveria. Režim se odemkne 17. února. Dostanete tak kompletní ochutnávku výpravného příběhu, adrenalinové akce a rozsáhlých možností úprav, které na vás čekají v plné verzi Mass Effect 3 od 9. března 2012.

HW požadavky na ME3:

Minimální
• Operační systém: Windows XP SP3, Vista SP1 nebo Win 7
• Procesor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (ekvivalentní AMD CPU)
• RAM: 1GB pro XP, 2GB RAM pro Vista a Win 7
• Grafika: 256 MB* (s podporou Pixel Shader 3.0)
• DirectX: DirectX 9.0c (aktualizace ze srpna 2009)
• Zvuk: kompatibilní s DirectX 9.0c
• Místo na disku: 15 GB
• Mechanika: 1x speed
• *Podporované chipsety: NVIDIA 7900 nebo lepší, ATI X1800 nebo lepší. NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400 a 8300 mohou vyžadovat aktualizaci ovladačů, stejně tak AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300 a HD435

Doporučené HW požadavky
• Operační systém: Windows XP SP3, Vista SP1 nebo Win 7
• Procesor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (ekvivalentní AMD CPU)
• RAM: 2GB pro XP, 4GB RAM pro Vista a Win 7
• Grafika: AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB nebo lepší a NVidia GeForce 9800 GT 512 MB nebo lepší
• DirectX: DirectX 9.0c (aktualizace ze srpna 2009)
• Zvuk: kompatibilní s DirectX 9.0c
• Místo na disku: 15 GB
• Mechanika: 1x speed

Příspěvek 19.1.2012 12:51:19
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já se teď díval na své savy z ME2 a jsem vyloženě nasrán :D Měl jsem nachystán naprosto dokonalý adept save (max obtížnost, max upgrady, všechna DLC, všichni přežili, Mirandu v posteli...), ale někam se mi z něho ztratilo osm hodin gameplaye. Ještě tam mám soldiera, ale to jsem zkoušel jak to vypadá když mi umře půlka týmu. Za sentinela nepřežila celá posádka (trvalo mi moc dlouho je zachránit), vanguard nemá nabrnknutou Mirandu a za infiltratora hrát trojku nechci, už jsem trpěl dost ve dvojce...
EDIT: Tak už vím kam se mi ztratily... Něco se ošklivě buglo, jedno DLC se při reinstalu nenahodilo a save se doslova rozpůlil", protože bez daného DLC není komplet.

Příspěvek 19.1.2012 15:34:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se anglické verze nebojím, DAII jsem už dohrál dvakrát bez češtiny a seriály sleduju zásadně v angličtině bez titulků ;) Jen mám tři rozjeté postavy a chtěl bych si to odnést do trojky (v tomhle jsem tak trochu magor, jako například v každé hře dělám všechny vedlejší úkoly i na stopadesáté dohrání :D).

PředchozíDalší

Zpět na Hry