deadalos píše:
[...]tak mi vysvětli jak si to myslel.
Mno k dalšímu vysvětlování použiji toto narychlo spíchnuté graf. znázornění.

řekněme že máš super život, rodinu, práci a vůbec vše co si můžeš přát, jenže tvá přítelkyně/žena bude mít milence a totálně ti zničí život. ty jako génius sestrojíš stroj času s tím že dotyčného zabiješ.
Na obrázku je zelenou znázorněna tvá realit, tvůj čas... od narození až po zapnutí stroje času.
Ta linka v ní (původně červená) znamená tvojí cestu zpět časem.
V okamžiku kdy dorazíš do minulosti, tak jí začneš ovlivňovat... dýcháš => v ovzduší ubude kyslík, potkáváš různé lidi a ti tě vidí.... jedna´se o zdánlivě drobné změny, ale ty změny tam jsou (modrá linka), a tudíž se pomalu ale jistě vzdaluješ od své reality, ale zatím kdyby ses vrátil, tak se nic nemusí změnit.
jenže pak (hnědá linka) provedeš svůj zločin a na zemi se válí člověk s podříznutým krkem, což je už velká změna a ne jen v tvém životě - jsou tu jeho známí známí známých, policie co bude mít případ.... tudíž se v krátkém časovém úseku o dost vzdálíš od své reality a zajisté by ses vzdaloval dál a dál, jenže ty okamžitě utíkáš ke svému stroji času a mizíš v budoucnosti (červená linka - pod tou zelenou), tedy v tvé přítomnosti, ale svojí cestou zpět jsi změnil realitu a to nenávratně.
když to budu aplikovat na vraždu sama sebe...
budu cestovat zpět časem a v okamžiku kdy budu v minulosti, tak už se mírně vzdaluji od své reality, a když nějakým nedopatřením zabráním své další existenci (zabiju člověka co mi má zachránit život, nebo jinak), tak se pro mě jako osobu nic nemění. Já se zabil v Alternativní realitě, sice je to realita kde pravděpodobně strávím zbytek života...
Ronnie124 píše:
Admini, Moderátoři, a ostatní velitelstvo: dejte uživately deadalos BAn alespon na chvíly když ne perma, tohle je moc i na moji osobu... děkuji
Mno, když to vezmu kolem a kolem ,tak tohle je na jeho poměry dost dobrej příspěvek a důvod k žádnému postihu (jen z tohoto příspěvku) nenalézám, ale jelikož mi deadalos pije krev už hodně dlouho.... no řekněme, že jestli se razantně nezmění, tak tu asi dlouho nebude
a na závěr se
Autorovi omlouvám za offtoick, pokud bude chtít, tak stačí napsat a já to smažu .)... takže
SPeeDy klidně napiš