Ja si dovolím hodiť otáznik na 25.2.... v tom období mávame fakultný ples a určite ho nechcem zmeškať. Len čo zistím presnejší deň, tak dám vedieť. Inak 10 a 18 znie v pohode. p.s. pre Ani potom platí klasická ponuka
Hmmm, asi sobota 11.2. nebo 18.2. (toho 25. taky zatím nevím, ale možná bych se do Brna po plese nějak dohrabala, jen nevím v jakém stavu xD) Jeden víkend z toho mám asi zabitý, ale nevím který, to je taky ještě v jednání... tak časem uvidím, jak mi to všechno výjde .D
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
Já osobně bych preferoval 18. nebo 25. Před tím jsem jako vedoucí na skautské akci (Aneb Járáky na lyžích )... To zas bude záhul.
Kuk zde. Zelenka: Ježiši kdo to zase vymyslel, že budeme točit pod vodou... Sheppard: I think my czech skill is getting better, because I know what you mean.
No, pokud máte někdo nějaké nápady, kam byste chtěli jít, tak neváhejte a klidně se ozvěte . Já jsem navrhovala výše, kam bychom mohli zajít, ale nejsem si jistá, jak je to otevřené (a zjišťovat to budu až někdy v únoru), takže, kdybyste někam chtěli jít... tak se nebojte, bude demokraticky rozhodnuto .
Thalie - naprostý souhlas .) program - nooooooo, třeba...... hmmm... a co v Brně máte? přihláška - jsem psala na FB, tak tady potvrzuju - není to stoprocentní, ale celkem určitě jo .))
Tak si uděláme malé sčítání lidu (popřípadě oveček), ať mám jasno kolok se nás na sraz chystá Ovečky: Anijsha, Shorty, Leja, Mooony, Dandi, Charlie.0025, Amper, Miniel, Taggart, Han Ellen (zatím 10)
Leja: Skvělý nápad (jen jsem teda na bruslích stála poprvé a naposled někdy před čtyřmi lety a... no, možná bych neměla používat slovo "stála" ). Jinak, datum je fajn, můžete si mě připsat mezi ostatní ovečky.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Brusle, ehm... no... můžu se dívat? jsem na tom stála někdy před deseti lety a tím stála myslím na místě, protože když jsem se pohnula, tak jsem spadla xD ...ale dobrá, možná objedu jednou dokola stadion O.-)
a připište na seznam ještě momoko
A ještě velká PROSBA na závěr - našel by se u někoho nocleh pro dvě sličné dívky, co nezaberou moc místa?
Ľudkovia, berte to tak, že ak ste na lade nestáli 10 rokov (x rokov) a nepôjdete ani teraz, tak to bude 11 rokov o rok... 12 o dva... A pády? A čo, že najčastejšie budem na zemi ja!
Po loňském testu s Anijshou v Praze na Štvanici jsem zjistil, že jsem toho bruslení moc od základky nezapomněl, takže bych se zabít neměl. Sice bych asi nezvládal tak svižně hokej, jako tehdy, ale na "sváteční" bruslení to stačí.
Jelikož nikdo nemá (větší) problémy s tím vyvinout nějakou fyzickou aktivitu, tak se půjde bruslit, pokud to počasí dovolí. Podrobnosti budou následovat, až je vymámím z Leji Samozřejmě je tato činost dobrovolná a kdo se jí nechce účastnit, může přijít až do vinárny.
Průběžné sčítání oveček: Anijsha, Shorty, Leja, Mooony, Dandi, Charlie.0025, Amper, Miniel, Taggart, Han Ellen, Pavlas, Lirael (průběžně 12)