Tak první epizoda sice žádnej velkej trhák nebyla, ale celkově to bylo dobrý a pořád je to spíš nadprůměr (ve srovnání s ostatní seriálovou produkcí). Nejvíc mi na tom asi vadila ta dlouhá řada (ne)šťastnejch náhod, který hlavně byly až moc průhledný (bylo naprosto jasný, že když jí řekne čekej, tak jí nějakej zombík vystraší a ona se ztratí).
Co se týče tady asi nejvíc kritizovaný iracionality chování, tak v tom nijak zvlášť velkej problém nevidim, pro lidi je naprosto přirozený chovat se iracionálně. A co se týče například toho hledání v lese, tak to jsem z celodenního pochodu viděli v záběru jen pět minut - čili to je něco, co vůbec nelze hodnotit. V mrtvejch zombících bych se teda taky za žádnou cenu nevrtal, ale evidentně to neni způsob jak se ta nemoc šíří a po jejich zkušenostech se zombíky to už asi vědí.
V kostele se modlí, protože se chovají hrozně moc špatně, když zabíjejí ošklivé zombíky. Ježíš na vás kašle, dámy a pánové, jak jinak, než smrtí 90% obyvatelstva vám to má ještě dokázat?
Evidentně ti uniká smysl křesťanství.

Je taky rozdíl jestli se člověk dívá na celou sérii (více méně) v zátahu a nebo jestli to sleduje jednu epizodu za tejden. Řek bych, že jsem si už na to asi zvyknul, ale samozřejmě jsem rád, za každej seriál, kterej zvládne nějak pořádně zakončit epizodu. Ono často ani nemusí bejt problém v cliffhangerech jako takovejch, ale v tom, že se člověk děsně natěší na další díl a přemýšlí, jak se to bude dál vyvíjet a tvůrci pokračujou nějakou píčovinou.