Pokud můžu mít ještě já pár věcí ohledně organizace

, pak (nechci lézt sestřence do zelí, ale to jen pro upřesnění) bych byla ráda, kdyby jste si nebrali v rámci příprav na dlouho očekávaný sraz boty k saku, či lodičky a další druhy společenské obuvi (balerínky, sandálky na podpatku, jakékoliv boty na podpatku, už vůbec ne papuče ve tvaru králíčka a jiné super boty

), jelikož jsem se nějak rozhodla, že když už jsem si vydupala onu Stránskou skálu (se kterou tenkrát nadšeně souhlasili všichni a pokud ne, tak souhlasila většina během neviditelného hlasování, čili já a Anijsha), tak připravím i menší programovou část (druhou má Anijsha ve formě výkladu - sorry Ani, ale já se na to prostě těším

), která bude příspěvkem ryze akčního rázu

. Tímto nechci nikoho odradit od věcí budoucích, to ne, ale spíše tím chci všechny milovníky kolektivních bezkontaktních (i nekolektivních kontaktních) her navnadit. Samozřejmě budeme mít široký výběr her a všeho možného (doufám

).
Pokud jste se dostali až sem, tak se omlouvám za naprosto zbytečně mařený čas. Prostě si vmete prosím tenisky a jinou sportovní obuv. (Mimo to Stránská skála má už v názvu slovo skála a na těch se v některých typech bot lézt nedá, jsou tam trochu prudší srázy po kterých se leze nahoru.) A pokud možno i nějaké méně oblíbené oblečení, rozhodně ne nejlepší nové rifle, aby v zápalu hry se s nimi něco nestalo.

A jak už Anijsha psala ohledně pikniku, svačiny s sebou

. (A pro ty, kteří by chtěli prozkoumat vnitřek tunelů pod skálou, tak si můžou přibalit i menší baterku

).