Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Brno a okolí - srazek

Brno a okolí - srazek

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 24.8.2011 13:12:27
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zkusím napsat spolubydlům a kdyžtak bych klidně někoho ubytoval. Jen takhle dopředu to asi ještě nebudou vědět, ale je to víkend a nebude v tu dobu ještě škola, tak by tam mohlo být celkem prázdno. :)
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 25.8.2011 00:57:03
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

šel bych taky, měl by být čas ;)
We'll never be done.

Příspěvek 29.8.2011 18:20:20
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lirael: Ta restaurece vypadá skvěle, mám ráda tématické restaurace :) . Jen by to pro účely srazu chtělo něco v centru, když se budou lidi courat postupně domů, tak aby v Brně nezabloudili (teď myslím ty mimobrněnské). Jak jsem se dívala na MHD, tak něco jede, jen by se muselo nějak krkolomě přestupovat.

Hmmm, snad kdyby neměl nikdo nic proti, tak bych byla asi pro tu restauraci z minula.

EDIT: Tak nějak koukám, že Dávné časy odešly do věčných lovišť. Stránky nefunkčí a na mapy.cz po nich taky není ani vidu ani slechu :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 30.8.2011 13:21:55
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak on by asi nebyl problém přesunout se později někam do centra, spíš mi prvně nedošlo, že by asi nebylo úplně dobré zamlouvat si restauraci v okolí Stránské, když nám vůbec nemusí vyjít počasí a můžeme skončit někde jinde :oops:
Dávných časů je škoda, ale stejně mám dojem, že jsme se minule shodli na tom, že tentokrát půjdeme někam, kde zavírají trošku později.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 31.8.2011 06:52:30
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na dverách majú akurát napísané, že od 1.5. je reštaurácia uzatvorená, nič bližšie :?
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 31.8.2011 20:26:45
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem bloudila prstem po mapě a narazila na restauraci vinárnu Thalie http://www.thalie.cz/ Mají celkem levnou kofolu (snad je to kofola :lol: ) půl litra za 20 Kč, ale za to dražší kuřecí maso (u ostatního masa nevím, tam se neorientuju). Nemáte s tohhle restaurací náhodou někd zkušenost?

A nebo mě napadla ještě Biskupská vinárna, třeba by tam ten divný číšník už nebyl :-)

Jiným návrhům se nebráním. Spíš je ráda uvítám :wink:
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 02.9.2011 20:31:43
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě napadá jen Modrá růže, ale ta je furt natřískaná :D .
Jinak pracuju na krizovém plánu ohledně deště, otázka je, jak moc bude fungovat :D . Takže se všichni opřete do zaříkávání počasí, aby nepršelo. :oops:
Jinak jestli jsem pochopila plán, tak plán je: Anijshin výklad, prohlídka místa, hraní nějakých her (což mi připomíná, má někdo doma balón? :D který je ochotný vzít? :D) a piknik?

Příspěvek 02.9.2011 21:39:32
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Anijshin výklad zřejmě nebude, Anijsha teď nemá čas něco sepisovat :D Bez toho to stejně přežijete :-D
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 02.9.2011 21:50:25

Odpovědět s citací

Ale bude :twisted: :D To vymyslíš z fleku ;-) já ti věřím, na tom je postanevá celá naše výprava! :D

Příspěvek 02.9.2011 22:01:15
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ajajaj, tolik zodpovědnosti mi leží na bedrech :lol:

BTW: tak abych tady jen tak nespamovala, tak tada máme nové sčítání oveček
Ovečky/ovečáci: Anijsha, Shorty, Han Ellen, Pet Holly, Charlie.0025, Mooony, Leja, Lirael, Hexx, Shial, Amper, Ševča.

Něco jako piknik by byl fajn, takže si každý vezme povinně svačinku :)
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 04.9.2011 16:58:24
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Modrá ruža je super a kvalitná atď, ale je v prípade rezervácie sa platí 200 Kč na hlavu. Najviac mi z toho teraz vychádza tá vináreň
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Příspěvek 04.9.2011 23:27:53
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Moc se omlouvám za chaos, ale asi si nás s Shial zase odpočti Anijsho. :oops: Něco mi do toho vlezlo a Shial se moc odhodlaně netváří (a těžko z ní dostat něco konkrétního).
Charlie, díky moc za ochotu, možná jindy. :D
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 05.9.2011 07:44:16
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Leja: ta jejich vysoká záloha je fakt pěkně blbá. jestli se dneska ještě někdo neozve (v to nedoufám), tak objednám stůl pro deset lidí. Mají tam takový pěkný on-line formulář. Doufám, že mě za to nikdo neukamenuje, když to bude stát za prd :lol:

Hexx: To je škoda :? Snad někdy příště.
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 05.9.2011 10:33:25

Odpovědět s citací

No zálží kde budeš obědnávat :D, jinak na sraz, na Stránskou skálu, (co si pamatuju) jezdí tramvaj co hodinu, takže bychom si měl dát nějakou domluvu do kdy nejpozději se dostavit, abychom tam nečekali a nesledovali, jak nám šalinka ujíždí. (Ve všední dny jezdí co půl hodiny, ale víkendy prostě musí být extra :-! a IDOS mi to právě potvrdil :D)

Příspěvek 05.9.2011 10:54:30
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mooony: No, vidíš, já zapoměla napsat, kterou vinárni. Zkusím tu Thalii :-)
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 05.9.2011 14:00:34
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Bavil jsem s Dandi a říkala že možná dojede. kdyžtak se zeptej přímo jí co a jak :)

Jinak, pokud bude někdo potřebovat přespat v Brně, kvůli špatným spojům domů, tak žádnej problém. Já bych zvládl ubytovat tak 4 lidi klidně :)
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 05.9.2011 14:48:13
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Konečně mě nejenom napadlo zajít se sem podívat, ale opravdu jsem to i udělala :D
Možná je to někde výš napsané, ale nějak jsem to nenašla - už je stanoven čas srazu? já abych věděla, kdy si mám zhruba hledat vlaky ;-)
a nevíte náhodou kolik pražáků má přijet? Hexx a Shial bohužel padly... a možná využiju Charlieho ubytování, ale to je zatím jenom velmi předběžný odhad :D
program vymyslete jakýkoli, já vás hlavně ráda uvidím :))
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 05.9.2011 18:50:16
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Han: tak z Prahy jede ještě Shorty a ten taky bude přespávat, takže byste mohli na společnou jízdenku :-) Jinak začátek srazu bude asi v těch 11 hodin jako vždycky. A program se ještě uvidí, vše záleží na počasí. Posezení budu objednávat na 15 hodin, takže se do té doby budeme muset zabavit :D

Jinak v té vinárně mají otevřeno do půlnoci, je to teda víc než minule, ale taky žádná sláva.

Ovečky/Ovečáci: Anijsha, Shorty, Han Ellen, Pet Holly, Charlie.0025, Mooony, Leja, Lirael, Amper, Ševča. Možná: Asuka a Dandi.

EDIT: Rezervace posláná :-) Děj se vůle boží :-D
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 06.9.2011 17:13:03

Odpovědět s citací

Pokud můžu mít ještě já pár věcí ohledně organizace :D, pak (nechci lézt sestřence do zelí, ale to jen pro upřesnění) bych byla ráda, kdyby jste si nebrali v rámci příprav na dlouho očekávaný sraz boty k saku, či lodičky a další druhy společenské obuvi (balerínky, sandálky na podpatku, jakékoliv boty na podpatku, už vůbec ne papuče ve tvaru králíčka a jiné super boty :D), jelikož jsem se nějak rozhodla, že když už jsem si vydupala onu Stránskou skálu (se kterou tenkrát nadšeně souhlasili všichni a pokud ne, tak souhlasila většina během neviditelného hlasování, čili já a Anijsha), tak připravím i menší programovou část (druhou má Anijsha ve formě výkladu - sorry Ani, ale já se na to prostě těším :D), která bude příspěvkem ryze akčního rázu :D. Tímto nechci nikoho odradit od věcí budoucích, to ne, ale spíše tím chci všechny milovníky kolektivních bezkontaktních (i nekolektivních kontaktních) her navnadit. Samozřejmě budeme mít široký výběr her a všeho možného (doufám :D).

Pokud jste se dostali až sem, tak se omlouvám za naprosto zbytečně mařený čas. Prostě si vmete prosím tenisky a jinou sportovní obuv. (Mimo to Stránská skála má už v názvu slovo skála a na těch se v některých typech bot lézt nedá, jsou tam trochu prudší srázy po kterých se leze nahoru.) A pokud možno i nějaké méně oblíbené oblečení, rozhodně ne nejlepší nové rifle, aby v zápalu hry se s nimi něco nestalo. 8) A jak už Anijsha psala ohledně pikniku, svačiny s sebou :yahoo: . (A pro ty, kteří by chtěli prozkoumat vnitřek tunelů pod skálou, tak si můžou přibalit i menší baterku :) ).

Příspěvek 06.9.2011 19:33:09
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Achtung! Achtung! Jelikož jsem byla Mooony upozorněna na blbě jedoucí šaliny na Stránskou skálu, tak dávám sraz na 10:00-10:30, v 10:40 nám jede šalina :-) Sraz je tradičně pod hodinama na ostrůvku mezi zastávkami u vlakového nádraží.
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 09.9.2011 15:18:38
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

No máš štěstí, že tam budu i tak brzo, protože vstávat ještě dřív by se mi fakt nechtělo O.-) (pokud by to někoh zajímalo, tak vstávám někdy po šesté ráno, abych k vám na dálnou Moravu stihla dojet :D)

...baterku tady teď nemám, za to tenisky a sportovnější odění ano a na svačině ještě zapracuju :D

PS. jak je to s tím přespáváním v Brně? nebo se bude řešit až na místě? O:-)

PPS. juchů, vypadnu na den (a něco?) z Prahy! :)

Příspěvek 09.9.2011 18:49:47
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Han: Tak ubytování si každý domlouví individuálně. Kdyžtak budeš spát pod mostem :lol:
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 09.9.2011 18:59:17
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Han Ellen: neviděl jsem tě náhodou v neděli v Přerově? (nebo někde na trase Ostrava-Brno)
We'll never be done.

Příspěvek 09.9.2011 19:33:25
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Han: myslím, že by som ťa zvládla ešte prespať ;)

Příspěvek 11.9.2011 14:10:10
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Leji, díky za gauč, přišel vhod :) a pozdravuj kočku, že ji taky nemám ráda ;-) :D

Už jsem psala, na FB, že to bylo klasicky skvělé, ale proč bych to nezaspamovala i tady? ;-) ...takže - byl to vážně dobrý sraz, ne přilíš početný, tak akorát, zase jednou bez větších ztrát :D
Skála byla fajn a tunely úplně nejlepší :D, škoda jen, že bylo tak otravně parno... jinak by se frisbee hrálo mnohem líp.

Myslím, že do té Thalie (jestli si ten název dobře pamatuju) můžem klidně příště zas, pokud ji mezitím nezruší :DD

Na hradbách bohužel nikdo nechtěl sklo, ale tak třeba zase jindy :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony