Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky TODD (STARGATE ATLANTIS-DOKONČENÍ)

TODD (STARGATE ATLANTIS-DOKONČENÍ)

Daša Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Určitě máš pravdu, ale pro mě je Todd nejen úžasnou postavou, ale také nadějí, že má smysl pokušet se o překročení myšlenkových stereotypů, vlastních hranic i starých vin. To je a vždycky byla výzva osobnostního zrání v hraničních situacích -a těmi on prošel. A měla jsem dojem, že i scénáristé to cítí tak nějak podobně. Proto jsem měla pocit, že on tu šanci má, aniž by to muselo být přitažené za vlasy... je ovšem otázka, zda by tomu tak rozuměli i diváci, kteří tuhle životní zkušenost. nemají...
Daša

Lili1908 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pochopila jsem a ty máš velké štěstí, že je Todd tak oblíbený. Toho se jen tak zbavit neodváží :)
Kayky Minor

Daša Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahoj.

Tohle téma už nějakou dobu spinká. Ne, že by mě přestalo bavit zjišťovat, jak se vede téhle úžasné postavě, ale psaní o tom, jak Todd se nakrmil na jednou pozemském vojákovi takřka před Sheppardovýma očima a co z toho bylo, mi jde pomaleji, než bych si přála. Mám už napsané i další kapitoly, ale vydávat začnu, až už budu vědět, že to taky včas stihnu dopsat až do konce.
Ale proč sem přispívám teď.

Člověk si občas dovolí i nějaký úlet, který s Pegasem a Wraithy nesouvisí.
A já jsem si teď jeden takový dovolila.
Jde o povídku, která je tématicky také na hraně čehosi, co nedokážeme exaktně popsat, ale co víme, že existuje, i když v lidském zkoumání zatím jako velké tajemství.

Ale protože nejde přímo o téma SGA, dovolila jsem se Andoriel a tuhle dvoudílnou povídku šoupnu do jejího tématu "Drobnosti mimo mísu".
Tak se třeba nad ní zase po dlouhé době setkáme. :)
Daša

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky