Jeah. Podľa mňa to hrozne zhovadili s tým signálom a s tou inteligenciou. Ako, povedzte mi aká je šanca že Antici sa nedočkali odpovede niekoľko miliónov rokov a my si tak prídeme na pár rokov a AHA! Máme to. Eli nám to vyriešil. Šak jasné, veď vyhral jednu posranú hru takže musí byť ten, kto to všetko vyrieši. Veď on vždy prišiel s riešením (to som trochu odbočil... ale tá postava ma fakt iritovala). No nič, chcem len povedať, že ten seriál, ak by pokračoval ďalej, tak by určite nemohol skončiť vyriešením misie Destiny. Sú len tri možnosti.
Prvá: (moja najobĺúbenejšia)- Všetci pomrú. Buť prídu drony (alebo niekto inýň a zničí ich, alebo zomrú hladom, alebo postupne všetci zomrú (alebo aj v jednom diele)
Druhá: Nájdu zdroj na cestu domov ale zhodou okolností sa niečo stane s Destiny a už nebude schopná letu, alebo ju niekto sabatoval a postupne sa preťažujú zberače alebo čo, a všetci sa šťastne vrátia domov. Samozrejme stiahnu ajcelú databázu, aby potom mali čo skúmať.
Tretia: Nájdu nejaký šialene brutálny mechanizmus (v kľude niečo od tejvšemocnej rasy) s pomocou ktorého sa im podarí dostať celú Destiny na orbitu Zeme (áno, wormhole drive).
Takže tak. Ale aj tak je to najlepší stargate

SGU 4ever!!!