Jelikož je svět Stargate po oficiální stránce prakticky mrtvý, rozhodl jsem se ukončit veškeré své práce na povídkách z tohoto prostředí. Nechávám poraženého odpočívat a zaměřuji se znovu spíš na vlastní tvorbu, tentokrát již pořádně a s plnou parádou.
Pojem Hyperspace nebo-li česky Hyperprostor je jistě každému z vás velice dobře známý. Jedná se o prostor mimo náš vesmír, skrze který probíhá cestování na ohromné vzdálenosti ve zdánlivě krátkých časových intervalech. V tomhle případě se ale jedná hlavně o název mé nové sci-fi povídkové série, odehrávající se ve vzdálené budoucnosti lidstva, konkrétně v první půlce 28. století.
Pro tuto chvíli nebudu více prozrazovat. Každý týden by se tu měly objevit informace o příběhu, postavách, atp. Oficiální datum vydání prvního dílu je 1. leden 2012. Ano, až za půl roku. Do té doby vás ale budu zahrnovat informacemi, jen co to bude možné a jsem ochoten zodpovídat i na dotazy. Berte to skoro jako start nového seriálu.
Nesnažím se kopírovat ani vykrádat jiná sci-fi. Mým cílem je vytvořit originální příběh. Samozřejmě se některým podobnostem nevyhnu, ale rozhodně nechci dopadnout jako autoři Stargate Horizon (maximální vykrádačka Enterprise).
V tuto chvíli ještě prozradím, že dvěma hlavním postavám jsem přiřkl tváře Ericy Durance a Briana J. Smithe, jejichž jména vám určitě něco říkají.
Na konec mohu ještě odkázat na mé mrtvé SG projekty The Stargate Chronicles a Stargate Aftermath.

Každý ví, že ty jsi moc dobrý autor povídek, takže jestli to neskončí jako Aftermath, tak to bude dobrý