tato je úvod a první kapitola

Úvod : Idea je další galaxie na prozkoumání , je tedy založeno stanoviště Orfeus , které je vybaveno vlastní lodí .
USS Teddy je standardní lodí 304 vybavenou 4 asgardskými paprskovými zbraněmi 16 VLT odpalovači raket, 32 railguny a kopiemy asgardských štítů a asgardským transportním zařízením. Později přibude i loď jménem USS Hera, bude to loď třídy X 310, je to třída novích dopravních lodí .
Objevení planety Ranujája
Z SGC vyrážel tým plukovníka Majkovskyho na průzkum planety P5Z 6325 v galaxii Idea. Šli sem proto, že měli vybrat galaxii daleko od mléčné dráhy, kdyby musely evakuovat Zemi . O dvě hodiny později se v SGC otevřela brána a byl zaslán kód SGI-3. Přišel plukovník Majkovsky se svým týmem, že planeta P5Z 6325 není nijak obydlená a nyní na desce z P6X 298 na které byli všechny brány používané goaldy . Planeta byla lesnatá s velkým mořem, velká asi jako Měsíc . Za velitele nové základny jménem Orfeus byla zvolena doktorka Anna Kolařská. Na prozkoumávání této galaxie byl postaven nový křižník USS Teddy . Byla to loď třídy 304 , pro kterou zde byl pozemšťany postaven hangár.
/// hodil jsem ti to do citace, a "přesunul" do prvního příspěvku a používej míň barev, takto je to nečitelný (uprav si to sám => tlačítko upravit)
Dragon
/// málem jsem zapomněl, povídku nějak pojmenuj a tohle téma přejmenuj.
Dragon
Seznsam dílů
Oběvení Ranujáji
První problémy
V zajetíI
V zajetí II
Bitva o domov
Spojenci
Oběvení Zalárie
Bitva o Ranujáju
Satelit

Werus

Útok
Nález
Napedení
Operace Blesk
Laboratoř
Aghat
Země
Neviditelní nepřítel
Lemůrie
Orel na území špačků
Konec
Odveta
Rozdělení lodí, Pozemské planety a technický popis většiny lodí z mojí povídky
Soupis a Rozdělení pozemských a spojeneckých lodí
Seznam spojenců a jejich vůdců.
Takto označeny jsou
ty které jsou hotové. Tak to
ty co se plánují.A tak to
tico jsou na tomto fóru.
První problémy
V zajetíI
V zajetí II
Bitva o domov
Spojenci
Oběvení Zalárie
Bitva o Ranujáju
Satelit
Werus
Útok
Nález
Napedení
Operace Blesk
Laboratoř
Aghat
Země
Neviditelní nepřítel
Lemůrie
Orel na území špačků
Konec
Odveta
Rozdělení lodí, Pozemské planety a technický popis většiny lodí z mojí povídky
Soupis a Rozdělení pozemských a spojeneckých lodí
Seznam spojenců a jejich vůdců.
Takto označeny jsou
ty co se plánují.A tak to | Toto je spoiler!!!: |
| Krátká parodie na mojí povídku (Spíše na jednu z postav.)nebo-li Pusíkov |

mladší se namachruje je mi 9 a o přestávce jsem to nepsal a abys věděl dal jsem sem jen tu první povídku ty další jsou o hodně delší a jestli jsi ty napsal nějakou povídku tak mi pošli odkaz ohodnotím ti ji a řeknu ti jaká byla jestli bude hezká tak tam napíšu , že je hezká proto že nejsem mstivý člověk a když se mi nebude líbit tak ti nepošlu Vaškomackovský ftipy , ale normální hodnocení a to že mi nejde provopis a interpunkce není tvůj problém a já jako disortografik mám na pár chyb nárok a navíc teď probíráme vyjmenovaný slova a myslím že nikdo není bezchybný ne ? A myslím že v životě jsi s češtiny a jiních jazyků měl alospoň jednu chybu . A pro tvojí radost ať tohle nebereš jako herdu do zad tak ti posílám mého oblíbeného smajlíka ( to je on )
. AHOJ