Ty vole, co může tak BBC nabídnout? Top Gear (dobrej pořad), Sherlocka (zatím 3 díly - fakt moc), It Crowd (4 řady po 12 dílech - taky fakt hodně), Black Books - to jsem nesledoval, jen se to vezlo na It Crowd... Dále, Outcasts (to tušim taky mělo něco společnýho s britama a jak to skončilo

). HBO nevím, jestli je jen evropský, ale jelikož na tom běželo Bratrstvo (spielberk + hanks - amíci), to stejný Pacific, teďkom Trůny, opět Amíci, Generation Kill ty jo, že by zase amíci? Neberu v potaz, že je to americko-britský bla bla, protože briti do toho možná tak poskytnou natáčení pár míst a pár herců, to největší si stejně udělaj amíci sami. Jak jsem psal výše, briti mají nějaký dobrý seriály, to nepopírám, ale kolik jich je a kolik mají dílů oproti svým americkým bratrům... A všechno to jsou ve směs nějaký komediální, popř. komedie a detektivka apod. Outcasts teda vybočuje, ale taky to nepřežilo a jak si BBC myslelo, hned jim někdo srazil hřebínek (nebo jak se to říká)

. Ale to nebylo jediný, co jsem tu naznačoval. Teď teda víme, že jsou v Evropě státy, které umí dělat seriály, snad i filmy. Ale nemůže tu prostě vzniknout takovej film, kterej sem amíci jezdí točit... Jak psal i dolph, bez američanů a jejich produkce bychom toho moc neměli (rozhodně né tak kvalitního jako teď)...