Wanted píše:
Xenty: pokud vím, tak Caprice se stalo naprosto to stejný, co SGU, akorát ten konec tam byl dle slov Ralena lepší. Ještě jsem konec neviděl. Musím napravit!
No nevim nevim... Mne to prislo jako "opravdovy" konec... A je stejen briliantni a epicky jako v BSG... mimochodem, BSG byla taky ukoncena predcastne - puvodne mela byt jeste dalsi rada... A celkove BSG byla v tomhle "ukoncovani" prukopnik... myslim tu prvni BSG z 1978 roku

Foo Fighter píše:
Inak nebolo to náhodou tak, že sa o konci SGU dozvedeli pred natáčaním (alebo pri natáčaní) druhej polovice druhej série? Sa mi len zdá, že som tu niekedy niečo také čítal.
Pred zacatkem vysilani, nikoliv nataceni... Rozhodlo se to, myslim, v prosince 2010 - to uz vsechno bylo natoceno a jen se doladoval zvuk, efekty a tak... post-prodaction, jak rikaji filmari...

Ralen píše:
Tak když už nám SG skončila, tak můžu říct, že SG-1 měla ze všech SG nejlepší závěr. Zvávěr SGA byl příšerně uspěchanej a závěr SGU měl trapnou zápletku...
SG-1 na rozdil od ostatnich byla zase umele "protahnuta" ... puvodne to melo koncit po 8 serii (odrazeni utoku na zemi pomoci kresla antiku) ... jenze z nejakeho duvodu se rozhodlo natocit jeste 2 dalsi rady a vymyslet si pro to novy "zloduchy" ... jako posledni dve rady SG-1 nebyli nijak spatny, ale bylo to trochu mimo misu - v podstate jiny pribeh ve stejnem prostredi...

ale bez aktivne ucasti O'Neilla uz to proste nebylo ono... jen prece 10 let je strasne moc... Anderson rekl, ze uz ho to proste nebavi... navic umrel Don S. Davis (gen. Hammond)

... takze zaverem SG-1 de fakto je zaver 8 rady... zbytek je jenom takova "nadstavba" ...

...takovy bonus