u mna je jednoznacne CS Source lepsiu grafiku si myslim... a aj keby nie nevadi. kuknite na Google screeny a porovnajte a mali ste zahajit hlasovanie ze ci hrate Zombie Mod alebo Normal Mod ja hravam zombie mod hravam taki server ze kde ta zabiju ako zombie respawnujes sa ako CT alebo T. keby ste chceli Ip na ten Server piste na ucet s menom : sturdik
Stargate Atlantis je Naj !!!
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.
Jednou za čas hraju 1.6 s sg modem ale víc se mi líbí Source jak po hratelnosti tak po grafice ale celá hra nemá být o reálnosti ale o tom jak se v které hře máte zachovat a to proti botům v Source sem měl po hodině 120killů a 5mrtvej ale stejně je to lepší hrát s přáteli po síti. AK-47 vážně prostřelí zeď a jsou i na internetu videa o průraznosti přes sklo apod. při jaké vrstvě to neproletí apod. nebo jestli se dá prostřelit "Neprůstřelné" okno nebo vesta.
source sem stáhl ale sere mě, že se mi to občas seká....notes mám dost dobrej a když mi u nějaké hry jen trošku padaj fpska na 40 /30 tak mě to nejvíc dokáže nasrat. jinak source opravdu dobrá hra....lepší, grafika, animace, skilly...chtěl bych tam slowmotion páč už jsem tam dal takový hustý killy, který sem ani nevěděl jak sem je dal....a krev skvěle stříká...
Ja teda osobne CS nehraju vubec. Prijde mi proste v dnesni dobe, ze uz na tom nic moc neni. Proc hrat CS kdyz muzu hrat graficky pokrocilejsi CoD, ktere ma mody v podstate stejne, jen nabizi lepsi grafiku a vice zbrani? Ja rad ve hrach aspon trochu mirim... Ale samozrejme je to kazdeho vec, co hraje... Ja celkove nemusim strilecky. Ale kdyz uz, tak radsi CoD nez CS...