Nejsou to chyby, jen ty přeceňuješ techniku rasy, která vybudovala svou říši na ukradených znalostech a ve střetu s tvůrci této techniky který disponuje prostě prohrávaj na celý čáře.
Znovu, když se dobře podíváš, tak ty dvě lodě jsou identické, jak nad Kewlonou tak druhá nad Zemí. Jen ta nad Kewlonou měla ty oči jako přídavek. I ty záběry jsou panebože stejný, můstek je stejný, konstrukce je stejná, velikost je stejná. Proč by měla mít slabší štíty????
Není to o tom kdo má rád Anubisovu kocábku. Mě se líbí, skvělěj desing, zbraně atd, ale je to jen jedna loď postavená s NĚKTERÝMI znalostmi Antiků. A ty tvríš, že v konfrontaci s lodí TVŮRCŮ této techniky, kterou on plně nikdy nedisponoval, zvítězí. Už vidíš ten kontrast?
Původ zbraní očí není jaský. Podle některých zdrojů co sem četl je to Antická zbraň, já bych se k tomu i přikláněl, Goauldi kradli a ve své pýše to vydávali za vlastní.
http://stargate.wikia.com/wiki/Eyes_of_the_Goa%27uld
Křižník Wraithů je totiž asi větší než Hatak

proto je naněj potřeba více střel. to co sme viděli v Condemant, kterej vyřídil jeden dron, není křižník ale malej raketoplán. Když se podíváte pořádně, zistíte že nemá vzdau ty dva dlouhá trny, který má křižník. V Siege III nad Daidalos taky křižník nalítává, a je rozhodně delší než Daidalos.
Že štít Jumperu odrazí dorn, vždyť ten štít stavěli ti samí, co stavěli drony.Ta šance že jeden zásah ustojí tam je.
Přiznej si prostě, že Goauldum strašně přehnaně fandíš a podle toho se na to díváš. Goauldi neměli zdaleka nej techniky z toho co sme viděli, Anubis dosáhl některých Antických technologií ale zdaleka né všeho a Ori využívají techniku podle všeho lepší, než ona Antická před-povznesenecká. A ty tu tvrdíš, že Anubis by přemolh se svým vrakem Ori, kteří sou v úúúplně jiné lize.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain