Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách SyFy zrušilo SGU

SyFy zrušilo SGU

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.4.2011 19:37:50
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ultramarinus píše:
Diváků, posluchačů, závisláků, gejtýs - to, jak to nazveš je v podstatě putna - alespoň pro mě. Myslím prostě ty lidi, kteří budou koukat a poslouchat (nebo jim alespoň jede bedna).

njn, to je ten problém některých chytráku, já si to třeba nijak nezaškatulkoval, prostě jsem se těšil na novej serial z SG universa a čekal, co z toho bude a i když pravda, začátek byl slabši, tak druhá serie se mi líbila mnohem víc a já nejsem ten typ, který se baví jen tehdy je-li tam akce, vesmirné bitvy a sexy velitelky v kožených oblečcích, mnohdy u scen, u kterých někteří zívali, já je hltal a užíval no, asi jsem divnej:D:D ale někteří lidi stejně neví co chtějí a neumí nic ocenit........... mě by jen zajímalo, když teda SGA mělo to co jim příjde tak super, myslím jako nesmrtelní hrdinové, řešíci problémy během sekundy a coolový záporáky, proč teda SGA skončilo už 5. serii?:D:D
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 12.4.2011 22:55:31
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

SGA skončilo proto, jelikož se nenašel nikdo (hodní Asgardi jsou odepsaní, Asurani taky, Genii jsou případ sám pro sebe a Todd tolik $$$ nemá), kdo by zacvakal s06 hi hi hi. Tak skutečnej důvod je ten, že seriál měl klesající tendenci, ovšem co by za jeho sledovanost v s05 dala SGU v s01 hi hi hi.
:D

Příspěvek 13.4.2011 07:09:15
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pokud vím, tak první sezóna SGU měla podobný rating jako 5. sezóna SGA. Pravda je, že Stargate už mělo tehdy klesající tendenci.
Obrázek

Příspěvek 13.4.2011 09:27:48
Igoreso Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to hrozná že nám Stargate zrušily :( na co se budu dívat? vždyť žádneý Sci-fi seriál nevychází :(
ach jo.. kdyby to aspoň něco nahradilo,ale ne..

Příspěvek 13.4.2011 10:06:25
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ale neboj se vysílaj se sci-fi seriály a některý i celkem dobrý, kupříkladu Fringe nebo Eureka. taky můžeš zkusit starší seriály, třeba ST:TNG, ST:DS9, Sliders, Buffy, atd.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 13.4.2011 11:54:09
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Taky BSG není špatná, navíc se teď plánuje nově natáčet prequel o válce lidí s roboty, takže by mohl být lehce akčnější.

Ano, kombinace blbého vysílacího času, ztráty odpychu (nebo spíše zásadní změny obsahu směrem k ještě okrajovější filosofii - akci dokáže sežrat kdekdo, ale na realitu a přemejšlení už musí být určitý tip diváků - a stále hlbuších finančních trablů do kterých jela sy-fy, + šíleně rozdrobený pokus o získání nového publika mezi moderními teenagery, stála SGCokoliv diváky a pak i život. Cest la vie, jak říkají Frantíci...
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 13.4.2011 15:37:16
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ta příčina je skutečně triviální a už to tu zaznělo giga krát, nelze se v jednom seriálu zavděčit milovníkům (čti: jednodušším lidem) telenovel a zároveň někomu, kdo rád sci-fi s vesmírem, loděma a vyspělejšíma civilizacema. Asi se zapomíná na to nejdůležitější, typ pořadu jako SG(*), umožňuje lidem snít a představovat si to, co možná ještě není, ale všechno čeho je schopná lidská fantazie se může stát skutečností. Pokud lidstvo vydrží (nesežere se), tak možná bude na takové úrovni, že nějaká Destiny, Atlantis, ZPM budou k smíchu. Ve vesmíru jsou jevy a principy, o kterých se nám ani nezdá, a to, že nyní nemáme štíty, FTL, HP, ZPM je pouze dočasná záležitost a jednou toho můžeme dosáhnout násobně více. Pokud však lidé přestanou snít a spokojí se s Ulikravinama, Ordiblbostma, Superslátaninama, 1000 a jednou krákorou tak to bude konec.
:idea:
Možná je i jiné vysvětlení, lidi jsou prostě SG unaveni, a tak je třeba čekat, až bude zase zájem. +5, +10, +15, +50, +100, +2500, +50000 let apod.
:rflmao:

Příspěvek 14.4.2011 14:44:59
Igoreso Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
Ale neboj se vysílaj se sci-fi seriály a některý i celkem dobrý, kupříkladu Fringe nebo Eureka. taky můžeš zkusit starší seriály, třeba ST:TNG, ST:DS9, Sliders, Buffy, atd.

Fringe nebavi :(
Eureka - vše co vyšlo jsem vyděl
Startrek komplet - vše co vyšlo jsem vyděl několikrát :)
Sliders, Buffy - odpad
BSG - vše co vyšlo jsem vyděl - těším se na další
SG1+SGA+SGU - vše co vyšlo jsem vyděl několikrát :)

teď nic jiného nového v dohlednu není.
Co jsem zaslechl, tak možná bude film SG + film Startrek (s možná seriálem) + Film BSG s dalším seriálem..

Proč nenatočí třeba Kulhánka? :) to by byl masakr :)

Příspěvek 14.4.2011 15:12:39
Neil Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kulhánek tě baví a Buffy ne? Měl by ses na to někdy podívat, je to opravdu jeden z nejlepších sci-fi/fantasy seriálů, které můžeš najít.
Má povídka Žádná hra

Příspěvek 14.4.2011 15:19:50
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Igoreso:

Neřekl jsem, že to jsou jedinný sci-fi, na který se můžeš dívat. Když už jsi teda treky, bsg a sg viděl komplet a ostatní co jsem uved ti nejsou po chuti, tak pořád je spousta dalších SF seriálů (Chuck - ne úplně sci-fi, ale jsou tam z něj určitý prvky, Babylon 5, firefly, Farscape, BSG 1975, Dr. Who a spousty a spousty dalších)

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 14.4.2011 15:23:11
Neil Airman
Airman

Odpovědět s citací

Space: Above and Beyond, Akta X, Warehouse 13 (částečně spin-off Eureky), ...
Má povídka Žádná hra

Příspěvek 14.4.2011 17:44:16
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

BSG je víc... :D

A Eureka startuje za necelý 3 měsíce 2. půlkou 4. řady, takže to v dohlednu je :P

Jinak teď nedávno zrušili, imho i povedenej (když se do toho vžiješ) sci-fi kousek od BBC - Outcasts... A od zítřka tuším by měla startovat Hra o trůny, sice to je fantasy, ale i tak by to mělo být dobrý ;)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 17.4.2011 20:29:12
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je koniec váženy dnes na Vancouverskom Cone, Brad Wright potvrdil ze SGU film sa neplánuje!!!!
Obrázek

Příspěvek 17.4.2011 20:36:32
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

SGU hateři dosáhli svého. Ještě nezapomeňte tady krafat o tom jak SGU může za konec celé Stargate
Obrázek

Příspěvek 17.4.2011 20:47:38
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

SGU může za konec Stargate!!! Vyhovuje :lol: ???
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 17.4.2011 20:48:33
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

DAVE!:
No neřekl bych že by tu lidi na sgu nějak moc nadávali. A ano máš pravdu SGU hateři dosáhli svého, definitivně potopili celou sg.

Příspěvek 17.4.2011 21:49:39
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

až teraz mi dochadza ze uz je uplny koniec Stargate...ludia sa lúčia so Stargate na twittery...smutne.
Obrázek

Příspěvek 17.4.2011 22:18:01
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak a je to v ha....... serialy zrušily filmy taky zrušily a stargate nás navždy opoušti po celých 17 letech. Goodbye stargate a díky za krásně prožité časy . :bye: :bye: :bye: :bye:

SO SAY WE ALL
Naposledy upravil Lord_of_war1 dne 17.4.2011 22:20:55, celkově upraveno 1
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 17.4.2011 22:20:26
Major
Major

Odpovědět s citací

Ty roky mi vůbec nedochází... Sakra vždyť SG je se mnou skoro celej můj život...

Edit: ale už by mohl vyjít i soundtrack, docela se na něj těším...
Obrázek

Příspěvek 17.4.2011 22:54:12
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tááák a je to tu. To, že na filmy nebudou $ mě teda nepřekvapilo, ale to nezakončení SGU přehnali. Alespoň by to? na net mohlo jako uniknout, říkali přeci, že to? maj do s05 vykoumaný. Jinak, co napsat lidi to prostě unavilo, furt jeden typ seriálu, pak ta změna, tedy výměna nesmrtelného komanda za příběhy z vesmírného (čti: nudného) života, škoda no. A to i proto, že druhá půle s02 nebyla tak špatná a nebojím se napsat, že se mi něco z toho i líbilo. Ale co, budou jiné seriály z vesmírného prostředí, uvidíme nové emzáky, nové technologie, a nakonec to bude třeba i lepší než SG. Vždy, když něco končí, něco nového začíná (jen nevím co, a kde???) a doufám, že se toho dožijem.
:D
Pozor, byl to jen seriál, tak hlavně klíííd, ale kdo bude psát, že SGU zabilo SG tak ať si mě nepřeje.
:palka:
Neb ta příčina asi bude někde jinde, ona ani sledovanost SG-1 a SGA na konci nebyla úžasná, že? Tedy, StarGate je mrtvá, ať žije STARGATE (a díky, byl to příjemně strávený čas).
:yes:

Příspěvek 17.4.2011 23:19:34
NoMouse Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klid, ještě máme čtyři díly před sebou, tak si je užijme. Rozlučme se až s posledním dílem. :)
Good night, Destiny!

Příspěvek 18.4.2011 08:11:05
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je to hodně smutné 17 let života Stargate je u konce. Za tohle si Syfy a MGM zaslouží bojkotování :evil:

Tento rok nás ještě čeká Falling Skies, BSG Blood & Chrome a Terra Nova tak jsem zvědavý.

Příspěvek 18.4.2011 16:04:17
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Mallozzi nam porozprava o Extinction, o 3.serii SGU atd atd na blogu.Snad sa dozviem uz konecne tajomstvo Gateseedra.
Obrázek

Příspěvek 18.4.2011 17:04:49
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslíte si že by bola moc veľká blbosť vydať to knižne?

Příspěvek 18.4.2011 17:13:15
Major
Major

Odpovědět s citací

V dnešním světě by to spíš vyšlo jako komiks... :roll:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách