NoMouse:
Občas jsem to už i uznal, ale je pravda, že to se mnou máte těžší než s ostatníma měkotama.
naprosto přesně naznačuju, jak by to MOHLO bejt Myšáku. Ale jsem rád, že dvacetiletej fan s necelýma dvěma stovkama reakcí dokáže tak hezky simulovat psychologii.
K té reakci na Foofightera: Cesta tam BYLA, proč by cesta zpátky být neměla? Zarážet do systému dva naprosto odlišné typy funkcí ten systém zbytečně štěpí, protože každá "vyjímka" a odlišnost od "normálního" systému fungování bran jej pravděpodobně zatěžuje a možná i ohrožuje.
Dva symboly udávající vzdálenost:
Nejvyžší číslo, které se dvěma pozicema od jedné do 35 dokážeš napsat je buď 70 (v případě "sčítání" čísel jak to dělali římané), nebo 3535 (tři tisíce šest set). I v tomto (nejvyžším možném případě) by to znamenalo vzdálenost trochu přez tři a půl tisíce galaxií, což rychlostí jakou Destiny ty galaxie prozkoumává a přelétá mezi nimi (rok na jednu, plus mínus) znamená, že zbylých víc než 49 996 465 roků stála na místě, aby myšlenková konstrukce "Dva symboly udávající vzdálenost" dávala smysl?
Nikde netvrdím, že antici to takhle (a jenom takhle) museli nezbytně udělat - beru to tak, že věřím že to takhle udělali protože mi to dává největší smysl.
Kód je tak trochu místo toho tvého "jednoho", takže to tak xmíchu není - skoro ses trefil k tomu, jak to funguje.
8misymbolová adresa z DHDčka by byla trochu problém. 8misymbolová adresa z konzole na Destiny, kde můžeš softwarově přepsat, kolik milionů světelných let znamená který čudlík, by to neměl být problém.
Když by ten začátek četl někdo kdo mě trochu míň obdivuje, a trochu víc přemýšlí, místo:
ty tvrdil, že stačí 8 symbolů, aby Destiny mohla určit polohu Země a naopak někdo jiný přišel s tím, že to může být klidně kód a proto je adresa taky devítimístná...
by napsal :
ty tvrdil že stačí 8 symbolů, aby Destiny mohla VYTVOŘIT SPOJENÍ SE ZEMÍ a naopak někdo jiný přišel s tím, že to může být klidně kód a proto je adresa taky devítimístná. Což jsi zvážil a dospěl jsi k závěru, že kdyby stačilo použít osmimístnou a udržet bezpečnost, antici by ji tam vůbec nemeseli do databáze DÁVAT (narozdíl od devítimístné, kterou našel v konzoli u brány i pitomej Riley). Protože myšlenka s kódem (vzhledem k Airu) nebyla tak od věci, pokračoval jsi dál tak.
Každopádně jsem rád, že můj fanklub roste. Doporučuju Evila na jeho prezidenta, tebe na účetního a nohajce na sekretářku ...

No a možná najdete i někoho dalšího, kdo vezme práci "hajzlbáby" na záchodcích...

Edit: Tak Geser se hlasi... Zadne prekvapeni. Skoda ze tu v pravidlech chybi "BAN kdyz nekdo nevoni Geserovi a minimalne trem dalsim mladikum, obzvlast kdyz se s nimi casto neshodne.", neni-liz pravda? ...