Nejsem žádnej odborník na cestování časem, ale v čem máš problém ?
1 Destiny která otevřela bránu v čase neskočila. Telford normálně v této časové linii prošel branou na Zem. Kde skončil zbytek, toť otázka.
Další otázka je, jak Rush skočil v čase, ale to je jedno. Vrátil se o 12 hodin ( i s celou Destiny, a podle mě umýslně, ono to z ní logicky. Zbavil se všech lidí na lodi, a hlavně Telforda. Rushovi jde hlavně o to, pokračovat v misi. Vrátil se v čase o 12 hodin. Čeká, vynoří se z FTL stále jakoby ta první Destiny, ale ta už se odklání od původní časové linie. Rush jim tam něco nakecá, oni běží do první destiny pro náhradní díly. Oni nebudou otvírat bránu, a ještě náhodou zabije Telforda, to je ale náhodička ? A pak zabije sám sebe, podle mě úmyslně. Ví že nemůže být v jednom čase 2x.
Tím padem, bránou nikdo neodeje. Destiny bude opravená pokračovat dál a na lodi má vesměs lidi, který tam mít chce. Telforda se zbavil krásně. Ten je na Zemi, a může hovno

.
Telford a Telford je sám o sobě paradox. Původní Telford odešel na Zem. Ale druhej Rush vlastně zábranil tomu, aby Telford na tu Zem odešel

Pánové já to balím, jsem se do toho úplně zamotal.
Ale každopádně věřím tomu, že Rush to přesně takle chtěl. Ovšem, jak se sakra dokázal vrátit o 12 hodin v čase, náhodou chvíly předtím než naklusala druhá Destiny?