Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách Co by jste řekli tomu kdyby TV Nova koupila práva na SGU?

Co by jste řekli tomu kdyby TV Nova koupila práva na SGU?

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Co by jste řekli tomu kdyby TV Nova koupila práva na SGU a udělala CZ dabing?

Já bych řekl, že by to bylo SUPER - myslím, že by to uvítalo hodně fanouškou nejen SGU ale i SGA a SG-1

Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ehm, ehm.. a proč by to asi tak dělala? Vždyť kolik let jim trvalo, aby vůbec koupili Atlantis. SGU se u nás, nebo aspoń na Nově, nebude vysílat ještě hodně dlouho.

Samozřejmě, že by to bylo jen dobře, ale je to nereálný.
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to prostě berte, že by to reálný bylo!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Vím, že se na mě teď Geser oboří, ale kdyby dělal dabing stejný tým co SGA, stejně bych se nedíval. Jasně, spolupracovali na něm fanoušci a všechno, ale co jsem viděl těch pár dílů, je tam strašně moc nelogických vět. Zvlášť pozorovatelné je to vždy na začátku, během rekapitulace minulého děje. Nevadí mi Vrejti, nevadí mi doktorka Vírová ani jiný hlas Zelenky, zkrátka jen je to oproti takovému BSG překlad dosti odfláknutý. G, ty víš, že já sám tu za dabing taky bojuju. Ale chápu, že ses na něm podílel, tudíž na něj nedáš ani dopustit.

EDIT: blíže k temátu: rozhodně by to ale bylo dobře, přiblížit SG zase další skupince lidí. V nadšení fanoušků SGU ale moc nevěřím, protože ti už to stejně dávno viděli.

Atlantis00 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s tím dabingem, vemte si kolik vzniklo nesmyslu v SGA.

A v SGU by to bylo ještě horší, navíc NOVA je banda blbců, pamatuji si, že našel na na internetu několik petic za SGA na Nově a vždny nám napsali, že to není možné a ty kecy. Ale jak se to objevilo na AXN tak za půl roku už to měla Nova, takže až se bude točit 5.Serie SGU, tak teprve NOVA bude pouštět pilotní díl a to kdoví jestli

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lepsie Vrejti ako Prízraky, ale horsie Šeprd ako Šepard.
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Evil: Šepard? :rflmao:

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Říkej furt dokola ŠePRD a potom Šepard. Ano vyslovovat se to má jako Šeprd, ale mě to zní jako Všeprd. :D
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mě to třeba nikdy nenapadlo číst jako Šepard, ale proti gustu... :roll:

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tady si to zase někdo představuje jako Hurvínek válku. Takže za prvé,
aby se tam sešel 'stejný tým co SGA', to by musela bejt náhoda loterijních rozměrů.
Hlavní problém tkví v tom, že oproti všemi milovaného dabingu SG1 byl rozpočet pro SGA doslova komorní, a kde nic není, ani smrt nebere.
Jo, BSG dabing je vypiplanější. Rejža si nechal víc poradit, a hlavně: Nova Cinema versus AXN sci-fi. *překvapením otevřená huba dokořán*
Ano, v SGA je strašně moc nelogickejch vět, pan režisér/úpravce dialogů za ně dostal čočku.

Takže si všichni vesele a oprávněně przněme dabing SGA dál, ale žádnej rádobyznalej, mimoplácající Vanguard tady za mě nebude psát, co jak vidím. Děkuji.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ano, přesně takovou reakci jsem očekával.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tys očekával, že mě z tvýho prznění dabingu SGA bude kvůli zainteresovanosti bolet srdíčko a obořím se kvůli tomu na tebe, ne?
Jestlis čekal tohle, tak se mě úmyslně snažíš naštvat děláním ze sebe arogantního idiota. :dontknow:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Evil: Šepard? :rflmao:

Asi si nedival SGA v originale...pretoze americania to tam "a" vyslovuju sice zamlčane ale ano...v CZ ho odstranili a hovorili tam Šeprd...tak ako u Weirovej odstranili "e" a hovorili jej Wírova.
Naposledy upravil Evil dne 28.12.2010 19:44:57, celkově upraveno 2
Obrázek

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Skorej by som povedal, že je to také poslovenčené vyslovovanie.. a nemám to rád.
Geser, čo si taký podráždený? Nič zlé na teba V. nenapísal.

hadas Airman
Airman

Odpovědět s citací

nez nova to radsi cool

Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

hadas: no třeba místo StarTreku - to je tragický!!

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proč? Star Trek tam dávají asi po 150té. Ale nevěřím, že by ty práva koupilo. Přeci jenom SG-1 a SGA dávali na Nově a na AXN.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

JFK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je fakt, že Trekkie je dost tragickej :lol:
Nechápu, že se mi to jako klukovi mohlo líbit........ no ale třeba je to tím, že nebylo s čím srovnávat :hmmm:

Deadalus Airman
Airman

Odpovědět s citací

SGU na Nově poběží, mam pocit, od listopadu 2011. A doufám, že to opravdu nebude taková katastrofa, jako SGA. Některý věci se opravdu nedaly...

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sakra, co to tady zase slyším o Star Treku? :D
Já ho sledoval jako malej, sleduju ho teď znovu, a vůbec nemůžu říct, že je to tragický. Jestli to říkáte jenom kvůli vizuálním efektům staršího data, je to trochu nefér.
Na COOLu to možná ještě částečně przní dabing, ale jinak se snad jedná o kvalitní podívanou, ne? (Snad to dneska ještě někdo dokáže ocenit...)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

JFK: Sám seš tragickej Star Trek je klasika a v mnoha ohledech lepší než SGU a třeba i Stargate jako celek. Jedinej důvod proč lidi jako ty nemaj rádi Trek je ten, že tam nejsou špičkoví počítačoví efekty jako třeba SGA nebo SGU. V mnoha filmech se navíc ukázalo že old schoolefekty jsou mnohem lepší než CGI například Moon Nebo Inception kde se Nolan snažil natáčet co nejvíc v reálu. Trek je víc filosofickej a Stargate je spíš oddychovka. Gene Roddenberry byl génius, ale Brad Wright je jen pisálek. Jinak k tématu. já rozhodně doufám, že SGU na nově nebude dopadlo by to stejně jako ta blbá turecká telenovela a novu bych nesnášel ještě víc.
Obrázek

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lukec: No, vhledem k tomu, že už tu někde začal alternativní topic s oficiální zprávou, že Nova SGU koupila (což je myslím potvrzená věc), doufáš zbytečně. :wink:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

K tomu jen toto, Nova i Prima (a, že už ani nevím, kdy jsem je viděl naposledy) si doslova libovali v nákupu propadáků. Tedy seriálů, které kupují v balíku za bezva cenu a nemají moc sezón jednu nebo dvě. Takových bylo... .
:D
Poznámka: Že by jsme chtěli pokračování, a spousta dílů byla koukatelných nikoho nezajímá, je nás málo, seriál tedy zůstává propadákem, bohužel.
:cry:

Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak nic no další hřeb do rakve s nápisem TV nova. Jediná věc co novu ještě drží nad vodou a tím myslím kulturně je Comeback. Zajímalo by mě jak přeložej název. Beztak to zas nějak zprzněj jako vždy.
Obrázek

Zpět na Pokec o epizodách