k770i píše:
firstik píše:
...raketoplán, ale vlastní štít nemá...
Raketoplán štíty má!
Aha, tak by ho mohli někdy zapnout:), pokud máš někde nějakej obrázek, kde je vidět štít, tak bych to chtěl vidět.
Ultramarinus píše:
firstik píše:
Tak konečně sem dočetl těch 11 stránek, a můžu se do vás pustit:D, tak
1) K naprostému znehodnocení zbraně stačí namáhání i při "vyžších" teplotách než je absolutní nula a ve stínu často JE. To je důvod proč jsme tenhle argument v diskuzi o střelbě ve vesmíru přijali, a proč (i když nejspíš sedí) nemusí znamenat, že střelbu ve vesmíru znemožňuje.
Tim chceš říct, že v termosce je absolutní nula, protože tam je vákuum??, tepelná energie pokud jde čistě o teplo se šíří materiálem, třeba vzduchem, nebo ocelí.
Ultramarinus píše:
Koukej pozorněji. Tohle není věc o které je v čem polemizovat - BYLA tam a ODDĚLILA se.
firstik píše:
...narozdíl od šmoulí lodi která má štít vlastní, tak mohla s Destiny v klidu cestovat taky, spíš mě udivuje, že přežila nejspíš průlet sluncem...
Já vim, taky má vlastní štít, a pod štítem Destiny nebyla, jinak by se nemohla oddělit bez másledků.
A k těm šťítům "2)" tak třeba když pracujou na 100% tak jsou dál od lodi, a když na 100% nepracujou, třeba na 20% tak jsou těsně u trupu. Jako je to jen teorie, která mi přijde nejpravděpodobnější.
ADIT:Ty boty sou magnetický, Destiny kovová, štít je zaplej, buď je jen tam, kde je díra, ten štít tak funguje, že se může soustředit jen na nějaký místa, jako je rozbytý okno, nebo jiná díra v trupu, takže ostatní povrch může bejt tak jak je