Evil:
Třeba si Luciané vzali na jmenovku jméno někoho, kdo tam opravdu pracoval...? Když mají přehled kdo je kdo na Destiny, tak o HWC musí vědět i jak se tam jmenují uklízečky. Navíc v Pentagonu makají tisíce lidí - to by musel bejt Tellford fakt bedna, aby mu to došlo jentak z hlavy.
Epizoda se mi taky docela nelíbila.
Ano, útok s lodí (jednou dopravní - teltak?) a bombou jsi tipnul poměrně dobře, ačkoliv jsem měl původně pocit, že se kloníš k představě hromadného útoku glidery a alkeši s tím, že to sesypání stěn udělala taková ta modrá jiskra, co ji používají místo bomb. Na druhou stranu to, co se stalo utají levou zadní, protože zvenčí cílové budovy bylo vidět jenom částečné zhroucení stavby a následná evakuace (což přesně by se stalo, kdyby tam nějákej fousáč co moc žere aláha protáhnul kufřík) - takže žádný náznak existence brány, nebo ufonů.
Klidný jsem byl poměrně už od začátku, protože zásadní změny se v seriálu v bezvýznamných dílech nedějí (a odtajnění brány/existence ufonů by bylo SKARA zásadní).
Na oplátku můžu uklidnit tebe, že tě nenechám vybanovat, protože nebudeš spamovat.
Balial:
Základní zákon seriálu - USA nevybuchne. Kdyby to udělali chytře, hlavní hrdinové by neměli šanci. Kdyby to udělali blbě, chyběl by pocit ohrožení. Tak to udělali napůl.
Wanted:
Naštěstí tu máme ještě čtyřleté děcko, které nám všechno, včetně naší dětinskosti vysvětlí, že Wantede? ...