Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

počítačové, konzolové, deskové a další hry

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

floother: Pravda, mise s jumperem tam neni jelikoz se mi tak trosku "podelala" a nejde maskovani, misto neho se resne hra a uz se asi tyden snazim to spravit ale nevim v cem je chyba vsechno sem prosel asi 5x, ne stanice ve volne hre se zatim znicit neda, paprsek zrychlovat zatim asi nebudu, protoze bych musel zase predelavat uplne vsechno a zatim nechci, pozdeji udelam i novou grafiku a vetsi rychlost. Ja sem se posledni tri dny zameroval na DHD ve volne hre a mise s prometheem je hotova, nevim co tam je s HP za problem kdyz tak jeste upresni prez SZ nebo tady :P Jo navadeni sem udelal na toto, a zda se mi to lepsi protoze to navedes na jakej cil chces :D Dik chyby se budu snazit upravit do dalsi verze V1.3, dalsi krucek k plne hre :D
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

apolo11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nová verze super ale taky bych měl pár :D no víc prřipomínek ale jinak super a jde to dobrym směrem

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mohl by jste my sem někdo sepsat ovladani, ja se v tom nevyznam?

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Máš to tam v nápovědě F1.Tam je všechno. :D
Obrázek

UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dotaz:Je tam jen jedna mise nebo tam je bug úři zvolení mise?

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

můžu říci že je nádherně vypracovaná grafika štítu a jinak celkově good job, and good luck
Obrázek

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tie štíty su fakt niečo :)
A všimol si niekto čo sa stane so štítmi keď do vás strieľajú a vy pôjdete za okraj mapy ? :D

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo ja jo :D Je tam malej Bug v tom ze stit se odrazi doleva a lod doprava nebo naopak :D

Ale upravil sem ve volne hre jeden velky bug, a to takovy ze pokud mate stit vetsi nez 1% tak vam zadnej zasah neubere nic z trupu :) Pokud jste nekdo postrehl :D Je to takovy maly kouzlo s podminkovyma prikazama IF XD
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A ešte niečo :) Keď vypustím rakety a portnem sa iné miesto tak ich už nemôžem strieľať :D

Airman
Airman

Odpovědět s citací

booble1428 píše:
Je to takovy maly kouzlo s podminkovyma prikazama IF XD

tak bez podminek, cyklu, poli, promennych se v programovani neobejdes, ale neoznacoval bych to za kouzlo videl bych to na kod podobny tehle casti(neni to komplet zdrojak jen cast)
cast kodu:

int shield, hull;
hull=shield=100;
if(shield>0 and shield(x,y)==strela(x,y){
shield-=5;
destroy.strela;
}
else if(shield=<0){
destroy.shield;
}
pokud jsou tam nejaky chyby, tak se omlouvam, ale prechazim z pythonu na javu a pletou se mi klic slova a syntaxe(+ se mi do toho micha jeste pascal co jsem se ucil pred 2 rokama, ale spis neucil nez ucil...), a navic se mi nechce uz premyslet takze jsem spis smolil nez myslel :rflmao: :rflmao: dale jsem nepsal else atp.
Naposledy upravil k.koudy dne 16.2.2011 20:10:58, celkově upraveno 1
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ne neni :D ale ja to jako kouzlo beru protoze me to zachranilo od spousty bugu a prace se zvetsovanim stitu :D

Sim100: Kdyby sis precetl cely F1 zjistil by si ze v systemu je pojistka ktera po stisku INSTERT smaze vsechny rakety a 302 :D
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo jo, ale nezapomeň na to, že program nedělá to co chcete, ale to co naprogramujete
jinak insert pojistka byla i ve starších verzích
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

výborné

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Díky :D

Po delším rozhodování sem se rozhodl že si od programování této hry dám na chvíli pauzu. Ono když děláte pořád na jednom a tom samém projektu už na to kašlete a snažíte se to mít co nejdřív hotový a už to není to programování jaký já mám rád. Počítám tak dva týdny nebudu vůbec na této hře dělat a ovlivní to i datum vydání nové verze, je to ale také příležitost pro vás aby jste mi zatím napsali všechny chyby, nápada a vychytávky které bych měl přidat / upravit.
Důvod? : Chci dodělat některé menší projekty, na chvíli od této hry odpočinout a vyřídit si některé věci na které nemám jinak moc čas :P :bounce:
Obrázek

apolo11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jasne vsichni chapem a nikdo nemuze cekat ze na tom budes delat 24 h denne .

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

O to nejde, jde o to, ze i kdyz na tom delam treba jen 2h denne tak uz to flakam a to ja nechci....
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

apolo11 píše:
Jasne vsichni chapem a nikdo nemuze cekat ze na tom budes delat 24 h denne .

24 hodin denně? to se možná tak pracuje na při GGJ(Golbal Game Jam) a i tam bych pochyboval

jinak k tématu pauza je celkem pochopitelná, jen nechápu výraz není to programování co mám rád, já tedy si myslím, že programování je o algoritmizaci a logice, ale možná se pletu, nikdy jsem nedodělal větší projekt než telefonní seznam, v grafickém okně, který četl z externího souboru a dokázal vyhledávat,...(bylo to v pythonu), jinak v nové verzi bych rád viděl více misí
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ok nějaký nápady na mise vymyslím :)

No jestli nechapes co tim myslim... Me to bavi, bavi me v tom delat a mam pak radost kdyz neco na cem delam delsi dobu funguje tak jak sem chtel :P Ale kdyz to flakam tak sem rad ze to mam hotovy a uz to neni proste ono... :cry:
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám dotaz.Budeš pomáhat Číbovi s jeho hrou?Kdyby ano určitě by se vývojovej team o hodně slepšil(ne že by byl špatnej)

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím že Stargate hry asi programovat nebudu vůbec, možná pomůžu když nebude vědět ale nijak významě na tom nebudu dělat, mám svoje nějaké projekty jako třeba
Story of Mafia, eXtreme Internet Browser, ...
který chtěj budto update nebo dokoncit, na SoM (Story of Mafia) delam asi od cervence a delam to od uplnych zacatku, uz mam celou mapu (3mesta + lesy) a ted sem se neco naucil v SG-DOTE a budu to tam pridavat abych to mohl poslat dalsim z NanoSoftu aby to dokoncili...
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale pak se vrátíš k SG DOTE ne?

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

určitě je to pauza tak na dva maximalne tři tejdny coz neni zas tolik :D
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ok, a když dáš odkaz vyzkouším i tvé ostatní hry.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Pomalu planuju ze zacnu delat i nejakou hru podobnou jako Space Battle ale budete clen SG teamu a chodit po planetach a plnit ruzny mise :) ale to opravdu az casem :D

Já sem hry nikdo moc nedělal hlavně programy xDD t najdes tady
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=booble1428&search.x=0&search.y=0 Aspon ty lepsi moje... Story of Mafia je moje prvni hra.
Tady neco o ni
Hra bude na styl GTA 2.

O hře: Příběh se odehrává kolem roku 2005 v Americe. Hlavní postava John Marks krátce po příletu z Evropy se zaplete s místní Mafií a dostává se do problémů, které mu pomůže řešit právě mafie, která mu nabídne i práci...

Ve hře vás bude čekat okolo 30misí v příběhu, a 10bonusovích. Hra by měla obsahovat Volnou hru.

Plánované datum vydání: Stále odkládané

Hotovo: 50%

Hl. Programátor: BoObLe1428

Grafika: Frank, BoObLe1428

Prevzato z GaP.jex.cz

:D omluvam se za OFFTOPIC XD
Obrázek

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak hra je super :smile: chtěl bych se zeptat jestli v příští verzi bude víc druhů lodí ( hratelných/ nepřátelských). Taky bych ocenil víc možností ve volné hře.

PředchozíDalší

Zpět na Hry