Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

paráda :D
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taak to je dobrá zpráva.
Obrázek

UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Super, už se těšim :-) jinak v téhle verzi už zas přidáš Atlantis?
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No s atlantis moc nwm ale zkusit to můžu :D S netem to není tak vážný je i v hotelu ale háček je ten že si ho musím vždycky zaplatit :P No každopádně jsem za celej dnešek co programuju (cca 4hodiny) udělal SUPROVEJ ! Asgardskej paprsek k BC-304 funguje naprosto stejně jako ten v SG-Chronicles (Tak dlouho to trvalo protože jsem musel udělat novou grafiku pro GIF animaci a ta ma 118 částí :lol: ) Jak jsem psal už jen dolaďuju a uvidím, ale dočkáte se už brzy :D Jakýkoliv dotazy pište :) Opravil sem taky ten štít u Haťaků, už se animuje podobně jako ten taurijskej a ne jen oranžovej flek :D
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Takže dneska jsem upravil F302, po stisknutí klávesy F se otočí a letí směrem k vaší lodi a sami přistanou :) Taky ještě plánuju časovač který zajistí to že se sami po 2min vrátí. Upravil jsem ovládání je ted více realistické, přidal jsem novou grafiku ke střelám hataků apod. :D Bugů je tam jak... a nemam naladu na to porad to spravovat XD
Doufám že se vám hra bude líbit protože se změnila k nepoznání od starší verze :oops:
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

booble1428 píše:
Opravil sem taky ten štít u Haťaků, už se animuje podobně jako ten taurijskej a ne jen oranžovej flek :D

Nějaká zpráva o zpravení štítu u Deadala ( BC 304)?
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

apolo11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

rad bych jeste aby ty hataky nestrileli vsechny najkednou

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nějaká zpráva o zpravení štítu u Deadala ( BC 304)?

No... upravil sem trosku grafiku a nejaky ty drobnosti ale vic uz neudelam, nejde to. Je to tam udelany tak ze se to nekdy podela tim ze se lagne hra apod...

apolo11: Diky za napad, zkusim to udelat tak ze udelam kazdej hatak jako novej objekt a nastavim jim ruznej casovat (1. hatak - alarm[0]=40, 2. hatak - alarm[0]=30 apod. jestli si nepochopil)

Dneska mi Pajas poslal suprovy modela a snazim se je stahnout a nahrat do hry :)
Ocekavejte novou grafiku Jumperu, Aurory, Raketoplanu u Destiny, prisla mi taky dodelanejsi cestovatelska lod jak sem psal ze se na ni stale dela, anti-replikatorskej satelit (k Apollu jak tady nekdo chtel), nedokoncena Midway a mnoho dalsiho.
Obrázek

apolo11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj pochopil :D je to dobre ze je nova grafika a jeste k tomu strileni z hataku bylo by dobry to udelat i u sipek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo to mozna casem udelam :) Ale musel bych kazdou lod udelat znova :D a to nemluve o upravovani umele inteligence 302 a ostatnich veci :D

Dneska jsem nahral na slunecnici novou verzi kterou jsem dodelal dneska v aute :) Co je v ni noveho?

Novy HuD Panel, ukazatel stitu, Omezeny pocet raket. Udelal jsem realne poskozeni lodi, takze kdyz treba prijdete o stit a trup je na 90% prijdete o hyperpohon, pod 80% o asgardske zbrane, pod 30% rakety, pod 20% railguny, pod 15% podsvetelny pohon a pod 5% energii. Snazil jsem se to udelat tak ze kdyz se vam porouchaji motory nebo hyperpohon aby jste hned nerestartovali hru, cili se vam lod opravuje. Staci jen odletet kousek dal a dobit stity nebo nechat opravit trup. Zde je screen noveho HuD jiz se vsemi zapnutymi kontrolkami :D

[img]http://media1.sg-dote.huu.cz/images/media1:4d5819525b186.png/Nový%20objekt%20-%20Rastrový%20obrázek%20(2).bmp.png[/img]
Obrázek

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

akorát na slunečnici jsou screeny z nové verze a je tam ta stará:-D
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jejich problem :D Bude to tam tak v utery... musej to otestovat, nove ohodnotit upravit pro ne a nahrat :D
Obrázek

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vypadá to super! :)
Ale prečo je na tom HUD napísané Railguns keď všetko ostatné je po česky ?

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no udelal sem to tak protoze sem cech :D :) Ale pokud chces muzu ti udelat specialni verzi SK, DE, ENG :)
Obrázek

Airman First Class

Odpovědět s citací

Nie ja som myslel to či nemá byť namiesto Railguns správne Railguny.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To mě ani nedošlo ale Railguns tam být může či ne? :D
Obrázek

Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

dobrá práce =D
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

díky pochvala vždycky potěší :D
Obrázek

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj hezkej screen, akorat k těm railgunum, ja nwm ale railguny to mi přijde divný, railguns to už je v poho, to už rovnou můžes napsat zbraně na zábradlí, nebo kolejové zbraně :D :D :D
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím že je to jedno, hlavní je že se to zobrazuje kdy má a nejsou v tom žádný chyby :D
Obrázek

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

když už tak kolejnicové zbraně..:) jinak jsem rád, že projekt stále pokračuje..:) změny jsou příjemné a těším se na finální verzi

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

booble1428: Tak to bych to tebe neřekl že to bude tak dobrý , skvělá prace ;)
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je to už ta verze 1.2 co tam je? Zdá se mi že jo, takže: Pěkné, divím se že nefunguje mise s jumperem? Když v betě tato verze fungovala? U promethea je bugnutej ukazatel hp atp... Prometheus má nekonečno raket? Přidal bych rychlost asg. paprsku (tohle je fakt šnek rychlost) a udělal bych to jak v sg:chronicles tzn., aby mohlo střílet víc paprsků najednou a né až potom co ten jeden dojede. Dá se zničit ta goauldská základna ve volné hře? Hru sem vypnul než sem jí zničil, takže bych doporučil buď jí zeslabit, popřípadě jí dát zničitelnou. Dále, u deidala jsou ty rakety naváděný na to, kde je myš schválně? Já jsem myslel že tak dáš jen drony a rakety jako je má prometheus... Už mě nebaví dál psát tak asi přestanu, jen i přes vela (víc než hodně :D ) bugů je hra moc pěkná.
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Airman First Class

Odpovědět s citací

A bude mať Prometheus a Aurora štíty kopírujúce tvar lodi ? :)

PředchozíDalší

Zpět na Hry