Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nechci rejpat a podobně, ale co to znamená:
http://www.sg-dote.huu.cz/menu/space-battle píše:
Také jsem si z této hry dočasně "zapůjčil" grafiku.

poté by mě zajímalo, zda jsi nějak v kontaktu s TENTHIUSem. Nebudu ti kecat že mi nejde o použité obr lodí, ale také mi přijde jako pěst na oko to jak ty lodě prezentuješ - tedy konkrétně to že jsi použil úplně vše tak jako TENTHIUS a momentálně mám na mysli i ten obrázek (jako celek) ve kterém jsou jednotlivé lodě a text...

Jinak co se tvorby týče tak ti držím palce a doufám že se povede, ale tohle by mě opravdu moc zajímalo
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

apolo11 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Chybí mi tam asgardská loď biliskner a ještě by se jich asi pár našlo :) a chtěl bych se zeptat proč tam jsou nějaké lodě víckrát? Jinak to vypádá docela dobře.Pokračuj

UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

apolo11 píše:
Chybí mi tam asgardská loď biliskner a ještě by se jich asi pár našlo :) a chtěl bych se zeptat proč tam jsou nějaké lodě víckrát? Jinak to vypádá docela dobře.Pokračuj

možná třeba ty od goauldů že vlastní každou jiný goalud

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já mislim že Biliskner je ta Azgard ship. :D :D koukal jsem na obrázky a Biliskner v seriálu vypadá podobně. :D
Obrázek

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
nechci rejpat a podobně, ale co to znamená:
http://www.sg-dote.huu.cz/menu/space-battle píše:
Také jsem si z této hry dočasně "zapůjčil" grafiku.

poté by mě zajímalo, zda jsi nějak v kontaktu s TENTHIUSem. Nebudu ti kecat že mi nejde o použité obr lodí, ale také mi přijde jako pěst na oko to jak ty lodě prezentuješ - tedy konkrétně to že jsi použil úplně vše tak jako TENTHIUS a momentálně mám na mysli i ten obrázek (jako celek) ve kterém jsou jednotlivé lodě a text...

Jinak co se tvorby týče tak ti držím palce a doufám že se povede, ale tohle by mě opravdu moc zajímalo

Čáštečně s tebou souhlasím , ale přecijen by se dalo namítnout to že TENTHIUSe je dost težké sehnat a navíc hra (myšleno SGB) byla Open Source (alespoň myslím).
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já se vám to teda pokusím vysvětlit. Pokud sem dobře informovanej má Lukáš (booble1428) povolení mít tyhle obrázky! A navíc napsal, že jsou dočasně vypůjčené.

Tzn.: Že časem (až sežene grafika) se budou dělat loě od SG-DOTE teamu a tyto "zapůjčené" vymizí a nahradí je ty nové.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

alfel:
Nevím, osobně jsem zatím neměl problém se s TENTHIUSem spojit...

a ať bylo SGB myšleno jakkoliv tak mi to stejně vadí.... použitou grafiku (tedy lodě) bych třeba i nějak skousl... a když ne byl bych alespoň ticho, ale ta "tabulka" je pro mě poslední kapkou...

další věc co mi vadí, nebo jí nechápu je daná citace "zapůjčil" jako vím co to znamená zapůjčit si, ale tak jak je to napsaný mi to spíš zní jako: 'Také jsem si z této hry nakradl grafiku.'
TENTHIUS si dělal nějakou grafiku sám, něco mu udělali lidi co mu chtěli pomoci a pokud mě paměť neklame, tak pomohlo dokonce i SGO...

EDIT:

Číba byl rychlejší, ale mazat to nebudu...
jo a SG-DOTE má v současnosti grafiky dva, tak jsem zvědav na nové obr lodí .)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nn není tam zatím Beliskner

Dragon: No potřeboval jsem s vývojem nějak začít a neměl jsem zatím žádného grafika takže jsem si vypůjčil od T grafiku z jeho SGB ale s úmyslem ty lodě nahradit vlastíma což jsem myslím někdy dříve již zmyňoval, s T jsem se snažil ještě 2mesíce před zahájením tvorby spojit ale nějak to nešlo :D Ale jelikož pajas99 což je náš grafik kterej dělá lodí jak ... :D a dobrých tak je pořád nahrazuju už za naše. Ten obrázek myslím to pozadí vím, dělal jsem to asi 3h a to jen ve spěchu aby zde byl seznam na prosbu už nwm od koho přez SZ, teď už dělám na vlastním vzhledu a bude tu do konce týdne :) Jinak dík za koment :D S T se budu snažit dál spojit, a jestli víš něco jak tak mi to plz napiš do SZ :) dík

Vývoj hry to moc nezrychlí jelikož každý děláme na svém projektu, Sim100, Číba i já.

EDIT: tak to zni mozna tobe, ale grafiku jsem i jen "zapujcil" v tom slovasmyslu ze delam na svoji ale jen pro zacatky jsem pouzil tu jeho. Tu tabulku jsem pouzil jen v rychlosti ale jak jsem jiz vyse psal delam na svoji uz asi 2dny takze s dalsim Updatem nova tablulka prul uz skoro vsechny lode moje. Ano SGB byla volne siritelna a NIKDE ani na jeho strankach jsem nic nenasel o zakazu kopirovani takze jsem to jako DOCASNE reseni nevidel problem, Tmu jsem o tom psal ale neodpovidal jako nikomu... RIP
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

On odpovídal ale jen Dragonovi (ale nevím kde jsi si ho sehnal) a RomanuArts.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No pravda grafiky máme jen dva ale jeden z nich je opravdu třída :) Každej den dělá na modelech a musím říct že to jen tak nešidí :smile:

EDIT: Dneska jsem uvedl do chodu nové fórum SG-DOTE, snad to nebude vadit kolegům moderátorům že zde napíši odkaz http://sg-dote.pforum.biz/
Je to hlavně k SG-DOTE hrám :) tk se tam registrujte :D
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Takže chtěli ste nový tabulky tady je máte, jsou trošku podobný tý T-ho ale dělal jsem je celý sám !! Modely od T jsou tam už jen 3 a zbytek je náš

Obrázek
Obrázek

feEEda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hru sem si stáhl funguje je supr ale žádný mise tam nemám je tam jen volná hra při spouštění mám problémy.

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přidáš tam později i třeba Gateseeder, loď Ursini a nebo i ty Drony z posledního dílu? Bylo by škoda kdyby ne. Btw.: Ty nové Wraithské lodě jsou moc pěkné. :thumbsup:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

feEEda: j toto je jen Betaverze a bude tak az do verze V2.0
ve verzi V1.2 uz bude par misi jako "ochutnavka" :D

NewAsgard: nevim jaky lode presne myslis... dik :) ae dekuj grafikovi :D pajas99

btw: regnete se na foru SG-DOTE www.sg-dote.pforum.biz ;)
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

už jsem tam :D
Obrázek

feEEda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eětě mám pár otázek dá se krát za jiné lodě než za x304 a dá se zničit anubisova motheršip?Taky se v anubisově moteršipu zaseklý nějaký super hatak který nejde zničit a jak si to myslel s těmá vrejtskejma loděma ta tam není ani jedna.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nauč se psát....

jo anubisova lod nejde ani nepujde znicit, s tema hatakama tam jsou bugy ale pracuju na jejich oprave, wraitsky lode tam zatim nejsou a nebudou ani
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

feEEda :Když jsem to četl tak jsem to trochu nechápal .Nauč se psát jak už ti tady předemnou psal.

A kdyby sis přečetl celý forum tak by ses nemusel ptát. :wall: (nebo alespon 4 - 5 stránek zpátky) :D
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak tady na vás přícházím s otázou...

pajas99 (Hlavni grafik hry) vcera dokoncil hlavni modely do hry a ja je zacal pomalu nahravat. Ale ma to par hacku, jelikoz lode jsou mnohem vetsi (mnoho z vas oceni) budu muset prekopat kompletne cely zaklady hry vcetne ovladani. Plus toho je snad to ze jsou lode lepe videt, hure se uhyba strelam a uz dikybohu je udelat vice railgunu viz. obrazek. Posudte sami a reknete vas nazor na to jestli mam nechat grafiku puvodni nebo nahrat tuto novou. Cas vydani to ani moc nezpomali jelikoz jak jsem jiz psal odjizdim 6 na tyden na dovolenou a budu mit klid a cas na programovani jak v aute tak tam. :P

Obrázek
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem rozhodně pro. Jediné co se mi ještě nelíbí jsou střely z railgunu. Vypadají trošku divně. Kolik railgunů tam je? Respektive kolik zároveň jich může střílet.
Jo a ty lodě: Gateseeder je ta loď která rozsévala brány a našli ji Ursini. Což jsou takoví ti roztomilí hnědí ufoni. :oops: No a jejich loď je taková ta červená loď jak ji našli, nevím ve kterém díle. Ale neviděli jsme zbraně, takže tu asi ne. A ty drony jsou ze zatím posledního dílu SGU. Takové ty malé mrchy jak vletěli za Destiny do té hvězdy. Na fórum se možná zaregnu až bude o čem diskutovat, teď toho moc není. :?
Obrázek
Povídka První hrozba

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ok takze v tom budu pokracovat.. strely railgunu urcite zmenim a bude jich tam asi tak 5 ktery muzou strilet najenou. Ja se na SGU nedivam takze nwm...
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha, no o dost přicházíš. 8)
Obrázek
Povídka První hrozba

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jsem taky pro, čim větší tím lepší :D Jinak N.A. má pravdu s těma railgunama. Jsou nějaký divný..... Jinak hodláš to udělat jako v SG:B že ty railguny nestřílí pořád? Podle mě je to docela pěkné.
A příchází o dost, ale né zas tak moc.
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nn railguny budou strilet porad jako v SG: Chronicles. Na SGU sem se snazil divat ae moc me to nechytlo... takze cekam na novu az se predvede. Nepochopil sem treba jak se na Destiny dostali luciani apod. xDD
Obrázek

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se to líbí , ALE zdá se mi to nebo je model BC - 304 ještě v stádiu práce na něm? Přeci jen podívej se na SG Chronicles a SGB tam jsou lodě o dost detailnějsí..
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

PředchozíDalší

Zpět na Hry