nn není tam zatím Beliskner
Dragon: No potřeboval jsem s vývojem nějak začít a neměl jsem zatím žádného grafika takže jsem si vypůjčil od T grafiku z jeho SGB ale s úmyslem ty lodě nahradit vlastíma což jsem myslím někdy dříve již zmyňoval, s T jsem se snažil ještě 2mesíce před zahájením tvorby spojit ale nějak to nešlo

Ale jelikož pajas99 což je náš grafik kterej dělá lodí jak ...

a dobrých tak je pořád nahrazuju už za naše. Ten obrázek myslím to pozadí vím, dělal jsem to asi 3h a to jen ve spěchu aby zde byl seznam na prosbu už nwm od koho přez SZ, teď už dělám na vlastním vzhledu a bude tu do konce týdne

Jinak dík za koment

S T se budu snažit dál spojit, a jestli víš něco jak tak mi to plz napiš do SZ

dík
Vývoj hry to moc nezrychlí jelikož každý děláme na svém projektu, Sim100, Číba i já.
EDIT: tak to zni mozna tobe, ale grafiku jsem i jen "zapujcil" v tom slovasmyslu ze delam na svoji ale jen pro zacatky jsem pouzil tu jeho. Tu tabulku jsem pouzil jen v rychlosti ale jak jsem jiz vyse psal delam na svoji uz asi 2dny takze s dalsim Updatem nova tablulka prul uz skoro vsechny lode moje. Ano SGB byla volne siritelna a NIKDE ani na jeho strankach jsem nic nenasel o zakazu kopirovani takze jsem to jako DOCASNE reseni nevidel problem, Tmu jsem o tom psal ale neodpovidal jako nikomu... RIP