Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
V pořadu Volejte Novu právě potvrdili, že koncem roku budou vysílat Stargate Universe s českým dabingem a mají zakoupené obě dvě řady. Tak jsem na ně opravdu teda zvědav. Už teď lituji dabéra Roberta Carlyle Myslíte, že Nova tentokrát SGU zase přesune na odpolední čas, nebo mu najdou něco atraktivnějšího?
A pak, že je to nemožné! Viz. jeden můj topic (pár lidí tam psalo no to je určitě, možná tak za 2-3 roky) a "ejhle" konec roku 2011! Je to super a doufám, že SGU dají na nějakej rozumnej čas protože kvůli škole stíhám SGA jen ve středu a v pátek(jinak koukám na netu).
No to by mě teda taky zajímalo, jak ten název nakonec přeloží. Docela by se mi zamlouval překlad "Hvězdná Bána - Daleký vesmír" Ale nějak pochybuju, že dají SGU v odpoledních hodinách jak dávali SG-1 a SGA. Přecijen styl toho seriálu je někde úplně jinde. Nedivil byc se, kdyby SGU nakoneč šoupli na Novu Cinemu a vysílali by ji v podobném čase, jako teď dávají třeba BSG.
zajímalo by mě co to má být za módu název SGC. Pokud si já vzpomínám, tak se měl jmenovat seriál po osmé sezóně a kompletním přepracování, ale nakonec se zůstalo u starého názvu