Davne casy jsou pohode.... nekolikrat s SGC nekolikrat soukromne.... (Jen jednou na mne slecna zapomnel s pivem, snad vyjimka potvryujici pravidlo)
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc. ... SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.
Jelikož nikdo nevznesl námitku, tak sraz bude 12. února 2011 klasicky pod hodinama u vlakového nádraží mezi šalinama asi v 11 hodin. Pak by se teda zašlo se podívat do Anthroposu. Kdyby někoho mamuti a pralidi nezajímali, tak může přijít cca od 15 hodin do hospody Dávné časy (tohle ještě definitivní není). nějaké připomínky nebo návrhy? Když ne, tak hlaste svoji (ne)účast!
Anthropos uvidím znovu moc ráda a změnu podniku taky uvítám Takže pokud nenastanou nějaké nečekané okolnosti (třeba zaškrcení nějakým nepříčetným profesorem při zkoušce ), budu tam.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Já taky hlásím svou účast ... teda pokud mě před tím nezabije pan docent na zkoušce, nebo ji nebudu mít těsně po tom v pondělí, to bych se spíš musela učit, než se flákat po Brně . Ale snad to půjde .