Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Space battle

počítačové, konzolové, deskové a další hry

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To by bylo výborný. :D :D :D
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Příjemný konec roku 2010 a hezký začátek nového roku 2011.Přeji hezký paření. :D :D :D
Obrázek

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taky vše nej do new roku, kéž by :D :D ještě si rok počkám a pak se na to vrhnu :D :D :D Jinak snad mi to v tomdle roce půjde stejně dobře jako v minulím :)

EDIT: Žádám Administratory aby to tady promazali... Dík
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám dotaz ta hra je pořád na 5 % nebo už jsi pokročil?(verze1.1)
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

http://www.nanosoft.s-base.eu/products.html

Tady je ke stažení verze V1.1, rozhodl sem se že mise dám až dojdu k verzi V2.0 :D Tady jsou jen opraveny bugy a přidány update apod..
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dík dáš ta pak taky na ulož to? :?:
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím proč to dávat na uložto když tady to je ke stažení taky :)
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No dával si tam i předchozí verzi. :D :D :D
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To sem tam dával, protože ta pos*aná slunečnice to tam ještě nenahrála, tam je oficiální stránka NanoSoftu pro který pracuju takže je to tam daný a jinde to nebude xDD :D teda aspon to tam nebudu dávat jinam

EDIT: Žádám všechny v tomto topicu, pokud mi chcete napsat nějakou zprávu pište raději přez soukromé zprávy, je to tady jen jedna velká tuna spamu a nikdo to nepromaže, dík
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dojmy: Základní koncept ujde, ale SB prostě není zábavná. Pominu, že chybí příběh nebo jiná motivace k létání, přejmu i ty bugy a šílený hyperdrive loading screen video, a přejdu rovnou k chybám v konceptu. Totiž že přestřelky samotné jsou epicky nudné, AI střílí zoufale vedle a při použití běžné taktiky "budu lítat dokolečka dokola" jde sundat prakticky cokoliv bez ztráty kytičky. Chybí indikátory poškození oponenta (vlastní indikátor zase nejde kvůli tmavě modré barvě na černém pozadí přečíst), chybí pestřejší volba zbraní nebo mezení munice, chybí cokoliv, co dělalo žánrově podobný ST: Final War 2 pekelně dobrou hrou, u které jsem byl schopný vytvrdnout desítky hodin.

Je-li to jenom beta, věřím v markantní zlepšení. Pokud programuješ od června, je to uctihodný výkon dát dohromady fungující hru, ale to bohužel ještě neznamená, že je zábavné to hrát. Držím palce v učení.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

přidat ve volné hře možnost zvolit si loď

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

to bude az bude nejaka dalsi lod na 100% hotowa, coz bude asi az ve verzi V2.0 chci si bejt jistej ze tam bude co nejmin bugu :D
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mě se občas když hraju tu tvou verzi verzi 1.1 u Goauldského domu loď začne točit dokola a nejde ovládat, k tomu ještě furt pálí z kulometů

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

loď má i svou setrvačnost pokud jste si všimly když nemačkáte povel kupředu tak vám loď z hyperprostoru lítá sama a plus ji můžete jen ovládat aby se jen otáčela zjednodušené ovládání to pak je :bye:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Slehovr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

kdys letim k atlanis a strilim po ní tak se střely zastaví ped štítem a atlantis se sekne
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To je jen ve verzi V1.0 a pokud i v V1.1 tak tam už s tím nic nenadělám bohužel, dělal sem na tom asi půl hodiny a ten výsledek toho jejího štítu už je finální... :D
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

myslíš ve verzi V1.0 nebo V1.1
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím verzi V1.1

EDIT: Mimochodem jsem dneska při cestě důmu v metru přemýšlel o tom jak vylepšit pár věcí co ste tu psali... Takže:

RAY: Ano AI Inteligence je minimální tak přidám pár věcí přez příkazy if (zkusím) další si psal že se do tebe ani netrefí tak to vyřeším tak že rychlost střely zvýším o 5 což bude tak rychlé že ani nebudeš stačit uhnout a budete chtít to zase zmenšit ale od toho jsou betaverze aby se zkoušlo :D

UPIRIK2: Ano je to bug díky za postřeh, je to způsobeno scriptem aby se lodě vyhýbali objektům což také zvyšuje jejich AI tak, že když střílíš railgunem v jedný řadě tak ti do toho smrtícího pásu nevletěj :D... to točení způsobuje to že hyperprostorem přiletí hatak a hned po něm další, a když si dál než v dosahu tak za tebou neletí a v klidu si tam stojí, až přiletíš blíž budou do sebe narážet a to to točení způsobuje :D - Opravím to tak, že se další hatak nespawne pokud na výchozí souřadnici již jeden bude :D
Obrázek

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sorry to s tou verzí V1.1 nebylo na tebe. To jsem psal tomu před teboua nějak než jsem to napsal tak jsem si zapomněl přečíst tvojí zprávu.Přehlídl jsem ji. :sorry:
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jj v poho

EDIT: Vložil jsem zde anketu, je první ale není poslední :D Budu je sem dávat častěji aby jste si také rozhodli o něčem ve hře :)
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To se obávám, že zvýšení rychlosti střel se ten problém neřeší, spíše naopak. Aby to bylo IMO hratelné, je třeba zlepšit AI pilotáže nebo zvýšit sílu střel, ale pořád zachovat možnost se jim vyhnout nebo AI obechcat svou pilotáží.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no zvysit silu strel uz sem zkousel a dopadlo to spatne... Toto reseni vse vyresilo, rychlost je takova ze je velmi obtizne se jim vyhnout ale jde to s dobrou pilotazi :D mimochodem jak mam nastavit u jumperu manualne ovladane strely ? Bud budou stale letat za mysi nebo ovladane prez klavesy... !

Sry za chyby pisu to z mobilu ze skoly z hodiny tak se jich tam asi par obnovi :D
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Takze podle hlasovani se priklanim k druhe verzi a zkusim verzi V1.2 bez videa pruletu hyperprostorem.

Jinak tvorba jumperu je uz skoro u konce ted delam akorat ovladani dronu apod...
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dodělej to co nejdřív, už se těším :yahoo:

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nebo je můžeš (nevím přes co to děláš, nějak ten vývoj nesleduji, ale jistě to jde) udělat aby letěli na označený, či nejbližší objekt tedy:
    klikneš na hatak a vyletí Dron co se bude sám navádět.
    vystřelíš Dron a on se sám navede:
      a) na nejbližší objekt
      b) na objekt v jisté vzdálenosti (od lodě) dle jakéhosi pořadí (Dron bude mít naprogramovaný seznam cílů a priorit)

nebo tebou zmiňované možnosti ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Hry