Tak přemýšlim, že by se tu zase mohla rozjet diskuze. Pardon za
K Babylonu: Na seriál jsem přišel nedávno od kámoše a tak jsem začal sledovat.
První série mně moc nenadchla, hlavně kvůli superhrdinovi s PPG Sinclairovi

. Líbilo se mi jen Babylon Squared, protože jsem v tom viděl nějaké zajímavé pokračování ( měl jsem pravdu)
Druhá série mě hodně chytla. Stíny a Sheridan.
Toto je spoiler!!!:
|
Dobytí Narny Centaury. Nejoblíbenější díl samozřejmě 2x20 (The Long...) Třetí série byla dobrá, protože přišel Marcus a jeho "nevěřím na štěstí " (viz. War without end). Pak G'kar byl skvělej, hlavně v tý epizodě, kdy uvízli s Londem ve výtahu (nadávali si a nadávali), direktiva SUAEI (Shut up and eat it! ) a skvělé poslední dva díly. Málem bych pozapomněl na Severed dreams, jednu z nejlepších epizod, kdy bojoval Babylon se Zemí. Ve čtvrté řadě, kterou teď sleduju, je to hodně zajímavý, Sheridan jaksi obživl, Vorloni se zbláznili a Mordenova hlava visí na kůlu na Centauri Prime, jak Londo Virovi v druhé řadě slíbil. Jsem u epizody 4x08 (měl jsem chuť zabít toho reportéra ISN). |
Nejlepší sci-fi seriál, kterej u mě porazil SG a ST. To je co říct.
Radši jsem dal něco do spoileru, v tomhle seriálu jsou docela zásadní. GEDIT: Geser, díky. Zapomněl jsem.
Zapomněl jsem ještě pár věcí dodat ke sboru Psí. Mám k němu stejný vztah jako Ivanovová, tj. nenávidím ho. Vím, že mnoho lidí říká, že Bester je super, ale mě nesedl, i když ho hraje jeden z mých oblíbenců, Walter Koenig