nechci všechny programy / hry davam jen na slunecnici
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Dneska mi přišel email od tech idiotů ze slunečnice že mi chybí URL na stažení programu, jenomže já sem zaškrtl že chci stahovat jen ze slunečnice a ty ... to nepochopily. Takže sem jim tam dneska připsal url mejch stránek a snad jim to vystačí, počítám že nejpozdějc do zítřka do 18:00 to tam bude Napsal sem ji zda-li by to tam nemonli hodit už dneska ale nwm...
No... připsal sem tam URL mojich stránek tk snad to zbaštěj a esi tak tak jim asi něco už vážně napíšu, nikdy s tím nebyl problém a teď to kvůli tomu ani nenahrajou
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
jn, hele jesi to nenahrajou dneska do 19:00 tak to hodim na porshe.cz nebo takle nekam [Uvidím]
No odyssea uz tam je, je to stejna lod jako Daedalos, orion uz mam pripravenej graficky takze ten uz jen dodelat systematicky atd... pujde to postupne
j, jumpery si mel puvodne vysilat uz z Daedala ale smazl sem je protoze meli hodne bugu, V orionu urcite a jiny hataky uz asi ne A s atlantidou by pozdejc melo jit litat u bitvy se superulem
Nejspíš ano, budou. A nechceš napsat všechny své otázky do 1 příspěvku? bylo by to rychlejší a nebylo by tu tolik spamu
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
jn, hele jesi to nenahrajou dneska do 19:00 tak to hodim na porshe.cz nebo takle nekam [Uvidím]
2krát čti, 2krát kontroluj gramatiku /uš/ a pak teprv odešli příspěvek.
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Ty mě provokuješ? /uš/ Psal že dává jen na slunečnici - v těch 19:00 to bude jen vyjímka. (pokuď to nenahrajou na slunečnici) - (pokuď to vůbec dá někam jinam)
2krát čti, 2krát kontroluj gramatiku /uš/ a pak teprv odešli příspěvek.
Ok když to tak chcete... du to nahrát
Já neřek že to tam daj. Taky si myslim že ne. Edit: Okej super